Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladyti

MOJ SWIAT SIE ROZPADL

Polecane posty

Gość ladyti

Gość ladyti
NIE POTRAFIE JUZ SAMA PORADZIC SOBIE Z PROBLEMEM. MALO SPIE, JEM,NA WET JAK TO PISZE TO COS SCIASKA MNIE ZA GARDLO..PO 5 MIESIACACH ZNAJOMOSCI I WIELKIEJ MILOSCI MOJ FACET POWIEDZIAL MI ZE MA DZIECKO (OPROCZ DWOCH SWOICH, KTORE SAM WYCHOWUJE JAKO WDOWIEC) CZY WYSTARCZAJACYM JEST WYTLUMACZENIEM,ZE NIE CHCIAL MNIE STARCIC I NIE POWOEDZIAL WCZESNIEJ O TYM? A TAK W MYSK PRZYSLOWIA ZAINTERSOWANY DOWIADUJE SIE OSTATNI.KOCHAM TEGO FACXETA A JEDNAK NIE DAJ MI MYSL SPOKOJU JAK MOGL MI TO ZROBIC? CZY KTOS Z WAS MIAL PODOBNE PRZEZYCIA LUB BEZ EMOCJI POMOZE MI i chlodnym okiem spojrzy na temat?

jak dla mnie 5 miesiecy to chyba nie jest jeszcze wielka milosc a jedynie wielkie zauroczenie...

Gość ladyti
nie dodalam,ze mam 42 lata, ale mysle,ze to nie ma znaczenia.hm, moze zauroczenie.po prostu potrzebuje pomocy jak to widzicie.

Gość co tu powiedzieć
Ladyti najlepiej sama wsłuchaj się w swoje serduszko :) chociaż widać że bardzo Cię to dręczy..

Gość ladyti
poniewaz to nielatwa decyzja, ktora moze zadecydowac o dalszym moim zyciu.chce byc z nim , ale sie boje przyszlosci jak to bedzie?

Gość co tu powiedzieć
Ladyti czy już musisz podejmowac tą decyzję ? Może poczekaj trochę, ochłoń a jaki maszkontakt z jego dziećmi, akceptują Cię ?

Gość ladyti
tak mam dobry kontakt z dziecmi, ba oni mnie a ja ich polubilam nawet bardzo.dzis mam szczerze porozmawiac z nim. dzieki .

Gość To już BYŁO
a zuważyliście że podszywacz zaczyna tematy historyjką pisaną duzymi literami znowu coś sciągją z o2 :) :)

Gość ladyti
nie wiem o co chodzi z tym podszywaczem. ja nie podszywam sie pod nikogo, nie w glowie mi to. mam naprawde taki problem. a jak juz taki temat byl to prosze o link z przyjemnoscia poczytam.