Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lidka18

Nieumyte chłopaki mają tupet startując do dziewczyn

Polecane posty

Jest takie powiedzenie \"Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia, ani godziny\", guzik prawda, to chłopaki powinni się myć skoro zabierają się do seksu, mają obdarte majtki, zasikane jakieś, z pach smrodek usnosi się nie do zniesienia, startują do nas dziewczyn, a sami mają brudne uszy, i obsikane gacie. Może nie wszyscy, a większość, większosć ma też brudne zęby, krzywe, no i ogólnie są niezbyt piękni, wyglądają jak tublcy z tymi ryjami, za same ryje powinni mieć dożywocie. Co jednak jest takiego w polskich chłopakach co mnie pociąga? No własnie, myślę, że to jest polot (nie zalot) w łóżku, są dzicy i namiętni, lubią seks. Ale o higiene mogli by dbać, raz mi się zdarzyło, że chłopak licealista z wrażenia że będzie miał seks z mną zapomniał zdjąć skarpetek, no i przekomicznie wyglądał z tymi swoimi mięśniami i nogami a na stopach skarpety. Dobrze, że chcoiaż nie miał dziur, bo by już była masakra. Ja się stroję, maluje, ubieram dla nich, a oni w starych jeansach startują do mnie. To właśnie jest ta krew w polskich chłopakach. Krew nie woda, wapna tam nie mają oj nie. Więc urwie się taki jeden z drugim z domu, i mimo iż twarz ich okropna, ubiór błee, to starują do najpiększenijszych dziewczyn myślac , ze oni są tacy odjazdowi, a później musze wysłuchiwać ich bełkotu, nie mogą się wysłowić normalnie, także mówię, podoba mi się w tych tylko ten tuppet., że mają odwagę startować nieumyci do dziewczyn.

Gość Lidka wspolczuje
naprawde :O

a odechy tez nieswierze;)))))))))to w sumie prawda.nie kazdy dba........mysla ze i tak nikt nie zagląda im w gatki to moga byc obsikani.........ale wiesz pomysl jaki wstyd będzie jak szpital, czy lekarz ich znajdzie po wypadku........rozbiora a tu dziura na dziurze..powyciagane kalesonki , skarpetki sprzed tygodnia;))):P

:) wiesz , ona jest młoda więc poznaje ich zazwyczaj na dyskotece , czy w szkole i nie ma znaczenia czy w remizie czy w restauracji.poprostu jest bezrobocie, kasy nie ma, nie ma na paste do zębów, na nowe kalesony.......mama często tez bezrobotna.....a chłopaki chcą sobie pobzykac i to te panny najładniejsze.......jak któregos stac to zadba o wymycie ptaka i dupy, oraz zadba by nie capiły mu skarpety gdy ma dziewczyne i wie ze bedzie z nią w miejscu intymnym....

Gość buhahahahahaaahaaaaa

Gość ci starsi tez tacy są...
a szkoda :( chyba ich mamusia higieny nie nauczyła, a za to teraz jaki wstyd....

Gość Ja sie czesto myje
Piszecie tutaj o smrodkach itp. ale problem jest o wiele bardziej powazny. Seks z facetem flejtuchem i brudasem, ktory nie dba o czystosc miejsc intymnych stwarza zagrozenie zdrowotne dla dziewczyny. To stad sie biora rozne zakazenia bakteryjne i inne swinstwa, ktorymi ofiarami padaja dziewczyny. Dla brudasow - szlaban !!!

Gość
Qrcze z kim wy się zadajecie :? ?