Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22222

Moj facet i jego przyjaciółki-kutwa przecież to nienormalne chyba?

Polecane posty

Gość 222222222
A tak poza tym to on jest RAKIEM! Moje 2 koleżanki też spotykaly się z rakami i najlepsze jest tooo ze.....i jedna i druga była zdradzana!

Gość 222222222
Ci dwaj byli w stałych związkach od 2 lat - a moje przyjaciólki to były ,te drugie,

Gość docent Mokry
to jest najzupełniej zdrowy objaw, Twój partner potrzebuje wykroczyć poza krepującą go intymność waszego związku, czytanie pamiętnika przyjaciółki pozwala mu na dokonanie nowego spojrzenia na siebie i wasz związek, niepokojące jest w Twojej wypowiedzi ta nuta zazdrości i niepokoju, czy aby nie warto wglądnąć w siebie? zobaczyć czy sama nie wydzielasz toksyn ze swych psychicznych trzewi z poważaniem Mokry

Gość 222222222
Znamy się dopiero miesiąc wiec sama nie wiem czy się przypadkiem zwyczajnie nie czepiam?Tych jego przyjaciółek

Gość docent Mokry
aaaa jeśli znacie się miesiąc to to zmienia sytuację dopiero po drugiej miesiączce twoje feromony będą na tyle drażniące ze Twój partner rzuci w kąt pamiętnik i zajmie sie Twoimi sferami erogennymi z poważaniem Mokry

Gość 222222222
Jaki ty kutwa odkrywczy jesteś-co ty myslisz ze ja o Tym nie wiem? I daruj sobie ten sarkazm bo zaczynasz mnie wkutwiać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość docent Mokry
nie takich inwektywy wysłuchuje od moich pacjentów prosze Pani.. polecam terapię dr Strangelove, z całego mojego psychiatrycznego serca z poważaniem Mokry

Gość 222222222
no to super że jesteś przyzwyczajony-pewnie tyle czasu przebywasz ze swoimi pacjentami że juz sie troche pod pschicznym wzgledem do nich upodabniasz co? Dzięki za rady ale lepiej wróć skąd przyszedleś! Pozdrawiam

Gość docent Mokry
jestem otwarty na problemy człowieka, każdego człowieka, życze powodzenia i zachęcam do budowania samoświadomości do kreacji własnej osoby z poważaniem Mokry

Gość skad jestes
22222???

Gość boże - słyszysz i nie grzmisz
przeciez to normalne, facet musi sobie zaruchać tu i ówdzie. Robisz z igły widły.

Gość 222222
Skąd jesteś->a co boisz się że jestem Twoją dziewczyną???

Gość 222222
i że sie wydalo?

Gość mekintoch
facet musi sobie... jasne! Kobieta też ma potrzeby! 5555, super podoba mi się Twoje podejście do faceta!

Gość do 22222
nie boje sie,nie jestem twoim lubym bo jestem kobieta:)tylko zauwazam wybitne podobienstwo do postepkow bylego mojej psiapsioly....ale to chyba tylko zbieg okolicznosci

Gość abcdefghijklmnoprstuw
do 222222 Dziewczyno w czym problem? masz 2 wyjścia: 1/ daj mu kopa w 4litery 2/ Znajdź sobie kilku przyjaciół i nie ukrywaj się z tą przyjaźnią...do tego proponuję częste spotkania i rozmowy przez telefon No i w efekcie końcowym tak jak obywatelka 5555 daj mu kopa. Dlaczego my kobiety kochamy takich skurwielów?

Gość tampax
nie wierzcie w przyjaciolki...moj byly bo juz jestem po rozwodzie wlasnie kopnelam go w 4 litery mial wlasnie taka przyjaciolke ,...a jaks ie okazalo to ta wlasnie przyjaciolka zaszla tak po przyjacielsku z tym kutasem w ciaze hihihih ale se polepszyli

Gość 22222
Ej-własnie, może ja sobie znajdę bliskich przyjaciół-i niech zobaczy jak to jest?

Gość 22222
rob dokładnie tak jak on.to działa lepiej niz kłotnie,wyrzuty,grozby,czy kazanie wybierania Ciebie lub przyjaciołek.mowie Ci skarbie z własnego doswiadczenia.udawaj ze jest wszystko ok i rob to samo!!!!!!!!!!!!powodzenia

Gość do 22222
sorka,zapomniałam napisac w pseudonimie``do``.wyszło jakbym sie podszyła.

Gość 22222
Dziękuję Słoneczko-za twój wpis i wcale sie nie gniewam że zapomniałaś- ,,do,,

Gość 22222
hi hi!!Ok-tak własnie zrobię!!!!oj będzie się działo!!!

Gość boshe jak mozna tak mowic
ach ta kobieca zaborczosc.....

Gość wings of butterfly
22222 maja racje poprzedniczki ktore radza ci odplacac pieknym za nadobne.Na pewno masz wielu kolegow,jak dostaniesz eska,a on spyta"od kogo to" to powiedz "od dobrego pzrzyjaciela".W moim pzrypadku(bo jak zapewne czytalas tez milam z takim ciolem do czynienia)doprowadzalo go to do szalu,a jak cos napomknelam o moim bylym przy nim do dostawal bialej goraczki.No i powodzonka.Bedzie dobrze.Oby chloptas przejrzal na oczeta ze ci na nim zalezy. Pozdrowka

Gość 222222
a najlepsze jest to ze jesteśmy od siebie tak cholernie różne-ja mam ciemne włosy-one 2 to blondynki-czy to mozliwe zeby mu się tak nagle typ zmienił??? Kutwa!!!

Gość 2222222
a mam to gdzieś-zobacze jak sie sytuacja rozwinie!!

Gość cammeron
proponuje czworokacik stworzyc , niezła zabawa.

Gość 5555
DZIEKUJĘ MEKINTOCH:) dopiero dzisiaj przeczytałam i uwierz mi, tak zrobilam, czuję satysfakcję.

Gość uwaga uwaga
a czy twój chłopak ma na imię paweł?

Gość uwaga uwaga
no....