Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna kobitka

jestes kobietą wejdź

Polecane posty

Gość taka jedna kobitka

dlaczego na tym kobiecum forum tyle agresji?? wyzywanie sie od suk,psychicznie chorych,poronieniach.My kobiety,matki,żony powiniśmy sobie pomagac tutaj a nie mieszac sie błotem. Dlaczego co niektórzy to robia to ja tego nie rozumiem.Jaki jest przedział wiekowy takich osób które bzdury wypisują? - 15,30 a moze 40 ??? troche szacunku i opanowania.

też tak myśle. Ale tu jeszcze jest spokojnie jak weszłam na \"dyskusję ogólną\" i założyłam topic o tragedii w Katowicach to mnie tak zbruzgali że więcej tam nie wejdę. To przykre tak na wzajem się wyzywać. To jest forum wymiany myśli i opini na różne tematy a nie forum wyzywania się od ....

to prawda .Weszłam na jakiś tam temat ,dałam odp na zadanie pytanie a obrzucono mnie że pewnie jej zazdroszcze,że jestem suką itd ahhhhhh szkoda gadac.Więc pytam się po jakiego grzyba ktoś zaklada topik a potem opierdziela

Gość wiecie co ja myśłe na
ten temat???? jesteśmy kobietami a co niektóre z nas mają takie słownictwo niczym z rynsztoka

Gość Ja myslę że po prostu
na tym forum jest dużo małolatów, którzy wypisuja rożne rzeczy i rzucają mięsem, dlatego najlepiej takie tematy ignorować, moim zdaniem to najlepsze wyjscie. Może dobrze by było gdyby każdy miał "czarny" nick ?

może to by było jakieś wyjście???? mhm kto wie. Gówniarze się nudza i tak to już jest .

Gość młłłłłłłłłła
to prawda.......nawet już stwierdziłam, że to co jest starą prawdą o babach to poprostu prawda:-/ wredoty i zazdrośnice.

ja tez kiedys wstawilam jakis topic (moj pierwszy na kafeterii) myslalam ze to stronka dla kobiet ktore mi doradza ale jednak sie pomylilam i to grubo...zostalam obrzucona blotem mimo ze nie napisalam nic strasznego...zwyzywano mnie od najgorszych i ogolnie poczulam sie zle wiedzac ze kobiety potrafia byc tak wulgarne..nie wiem skad sie bierze taka zajadlosc ale to wcale nie jest dobre...wszystkie sa lepsze,madrzejsze i zawsze maja racje a nie zgodz sie z ich opinia to od razu jest suka albo i gorzej :( WSTYD I NIC WIECEJ!! jestem zazenowana :(

ja tez kiedys wstawilam jakis topic (moj pierwszy na kafeterii) myslalam ze to stronka dla kobiet ktore mi doradza ale jednak sie pomylilam i to grubo...zostalam obrzucona blotem mimo ze nie napisalam nic strasznego...zwyzywano mnie od najgorszych i ogolnie poczulam sie zle wiedzac ze kobiety potrafia byc tak wulgarne..nie wiem skad sie bierze taka zajadlosc ale to wcale nie jest dobre...wszystkie sa lepsze,madrzejsze i zawsze maja racje a nie zgodz sie z ich opinia to od razu jest suka albo i gorzej :( WSTYD I NIC WIECEJ!! jestem zazenowana :(

Gość jest chłop ale tez coś powiem
taaaaakkkkkkk teraz kobity sa gorsze od facetów.

Są okrutne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie byłam na topiku dziewczyny, która jest w ciąży i nie ma matury. Tak ją wyzywali że nic tylko się powiesić. Tragedia!!!!!!!!! WIEŚNIAKI, WIEŚNIAKI, WIEŚNIAKI!!!!!! Co za ludzie :o Szok!!!

mnie sie wydaje, że to pisała jedna pusta osoba,której brak zajęcia i rozumu

Mówisz o tym topiku?? Bo jeżeli tak, to ta osoba chyba ma jakieś poważne problemy emocjonalne. Ja tez tak sobie o tym pomyślałam:o

Gość magdusia77
ostatnio byl taki topik- dziewczyna pytala czy jest mozliwe zeby jej maz zostal cala noc przy jej lozku w szpitalu, szla na jakies badania i napisala ze nie mogliby wytrzymac nocy bez siebie- ona poprostu spytala czy to jest mozliwe, czy w szpitalu mozna miec osobna sale Wszystkie tak na nia siadly ze masakra.. tak ja zgnoily! Nie wiem dlaczego. Pierwsze co przychodzi mi na mysl to zawisc. Potem dziewczyna sie bronila a one odwrocily kota ogonem ze to ona zaczela i ze to ona jest chamska. Dla mnie to byl szok- poprostu mozna pomyslec ze siedza tu same wredne zazdrosne babska:(

Wiecie co, zaczernić nicka może sobie każdy i to do woli... Może po prostu nie wdawajmy sie w dyskusje z osobami, które używają niekulturalnych, obraźliwych wyrazów???

raz założyłam topic pt \"jazda na rowerze w ciąży\" i napisałam tam (byłam wówczas w 3 m-cu) że przejechałam na rowerze parę dobrych kilometrów i zadałam pytanie czy to mogło zaszkodzić dziecku a ktoś mi odpisał cytuję \" ONO JUŻ JEST USZKODZONE\" Było mi bardzo przykro i przejmowałam się tym myśląc kto może takie coś napisać.To był moj pierwszy założony topic i moja pierwsza wizyta wtedy na tej stronie, bo wsześniej nie miałam internetu.Zraziłam sie, ale potem pomyślałam co mi tam pewnie jakiś dzieciak czarne żarty sobie robi.

Popieram Jonkę, nie reagujmy na takie wypowiedzi.Może im się w koncu znudi. Wiem jednak, że komus kogo sprawa dotyczy ciężko tak po prostu zapomnieć o bolesnej dla niego wypowiedzi kogoś pozbawionego wyższych uczuć (patrz wyżej post Hany). Pozdrawiam cieplutko wszystkie normalne kobiki 🌻

Gość niestety Kafeterię opanowały
gówniarze,którzy najwyraźniej starsznie nudzą się na feriach albo nie mają co robić jak wrócą ze szkoły(albo wypisuja takie bzdury na lekcjach informatyki w szkole jak nauczyciel nie patrzy) stad tyle chamskich tekstów i obrzucania sie błotem,wyzywania i tyle wulagaryzmów:-oNajlepsze wyjście to po prostu IGNOROWAĆ te chamskie i wulgarne wypowiedzi,gówniarz zoabczy,ze nikt nie reaguje na jego posty więc obie odpuści....

Ja zawsze sobie powtarzam ze nie będę dyskutować z ludźmi, którzy nie potrafią normalnie rozmawiać. Ale czasami nie wytrzymuję :o Można wyrażać swoje poglądy, od tego jest form. Ale to w jaki sposób robią to niektóre kobiety wprawia mnie w osłupienie. Dużo można się dowiedzieć o społeczeństwie. Prawda??

Miało być \"znudzi\", \"kobitki\"...Rozumiecie ;)

Gość niestety Kafeterię opanowały
zgadzam sie,czytajac chamskie i wulgarne wypowiedzi niektórych ludzi można sie baaaaardzo duzow dowiedziec o społeczeństwie:-oi to duzo bardzo złychb rzeczy:-(

macje racje jak nie patrzeć.Niestety nie tylko małolaty sa takie,natrafiłam się nie raz i nie dwa na kobiety po 30 -która powinna byc dojrzała,oraz odp. za swoje zachowanie.Uważam że im starsza osoba tym wcale nie ma nic z dorosłego (nie chce obrazic tu wyjątki,pożadne osoby itd. To się tyczy tylko tych prymitywów)

Wiecie... ja mam sąsiadkę. Kobieta wykształcona, pani ginekolog pracująca w jednym ze szpitali w moim mieście. Jest samotna, czyli stara panna. Ostatnio kłóciła się z zarządcą budynku, bo gdzieś coś zalała i nie chciała się przyznać. Tak go wyzywała i bluzgała ze nie chciało mi się wierzyć że to kobieta i to jeszcze wykształcona kobieta potrafi takie bluzgi wymyślać.

Gość hehehehehheehhehehe
mam kuzynke,kobieta 30 letnia,po studiach medycznych,pracuje jako stomatolog,biegle włada 2 językami.Ale z jej kulurką jest juz gorzej.Chora jest i już- bo jak można życzyc kobiecie która jest w ciazy by poroniła,by mąz ją żucił,by...... dodam że to było 3 lata temu w ......swięta bozego narodzenia

Gość ok przyznam sie
jestem imbecylem i musze przyznac sie przed całym swiatem

Gość ok przyznam sie
jestem kretynka i nie wstydze sie tego, mama mnie niestety nie poroniła i jestem zle wychowana

Ja tam w jakieś złe wróżby i życzenie nie wierzę, bo nie jestem w podstawówce. Wkurza mnie tylko to ze ktoś tu przyszedł i popsuł atmosferę, bo całkiem miło się gadało. A tych śmiesznych tekstów, które tu ten ktoś wypisuje nawet komentować nie będę.

No właśnie... Świadczy to tylko o poziomie. Może to jakiś zbuntowany gimnazjalista, który myśli że cały świat jest beznadziejny i nie wie w jakim celu się znajduje na tej ziemi. Myślę ze większość tych postów pochodzi właśnie od takich osób.

Gość zzzzzz
nie komentujcie kochane kobietki tych idiotyzmow i nie dajcie sie sprowokowac