Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na marginesie

Jaka farba??????

Polecane posty

Gość na marginesie

Mam problem. Do tej pory aby mieć jasne włosy rozjaśniałam je, dzięki czemu uzyskiwałam zapragniony efekt. Jednak z dnia na dzień mam coraz słabsze i zniszcone włosy. Pomyślałam, że aby nie osłabiać ich bardziej zafarbuję je. I w tym momencie chciałam zadać pytanie, a mianowicie czy znacie jakieś skuteczne farby które zafarbują mi włosy na blond. Dodam że mój naturalny kolor to ciemny blond ewentyalnie jasny brąz. Boję się abym nie była ruda lub co gorsza pomarańczowa..

Gość na marginesie
Żadna z was nie wie???????

Gość niestety takich
ciemnych włosów żadna farba nie wezmie. mam ten sam problem, próbowałam juz wielu farb, efekt był naprawde okropny

najlepiej jakbyś poszła do fryzjera. Więcej zapłacisz ale efekt będzie o niebo lepszy. Farbowania w domu to raczej nie polecam, tym bardziej że piszesz że twoja włosy są w nie najlepszej kondycji. Potem to już będziesz tylko na odrościk chodzić co trzy miesiące. Nie nakładaj jednolitego blądu, niech fryzjerka poprzeplata Ci to ze swoimi włoskami, będzie wtedy naturalniej i odrostu tak nie widać

Gość na marginesie
reguralnie chodze do fryzjera i robie pasemka, tyle że fryzjerka robi to rozjaśniaczem a ja boję się że to niszczy włosy. Dwa lata temu zdecydowałam się na koloryzacje blond u fryzjera lecz ona aby uzyskać odpowiedni efekt najpierw je rozjaśniła a dopiero póżniej nałożyła krem tonujący aby włosy nie były żółte..

Gość na marginesie
Czyżby naprawdę nie było takiej możliwości???????????

Gość ciekawskaaaa
zacznij farbować, przy pomocy mamy, koleżanki, fryzjerzy straaasznie niszczą wlosy, nie wiem czy oni tam mają takie farby, czy źle sie obchodzą z włoasami, ja byłam raz i więcej nie polecam! robia to na akord, nie dokładnie i nie zależy im na Twoich włosach tak jak bliskiej Ci osobie :)