Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tolmencja

Polipy nosa

Polecane posty

Gość Tolmencja

Otwieram ten temat, może wy baboczki znacie jakis sposób na nie, ja juz nie mam siły, kolejne operacje a one wracają bardzo szybko. Leczenie nie daje rezultatów... :(

Gość Dianna
Ja też mam polipy nosa ale jeszcze ich nie usuwałam mam je 3 lata. Biore leki, sterydy pomagają ale nie wiem jak długo bede musiala je brac. Czy bede musiała w koncu usunąć te polipy? Nie mam pojęcia, boje sie.

Gość Tolmencja
Ja juz mysle o kolejnym zabiegu, chwila na fotelu zabiegowym i potem drozny nos. Może tobie nie odrosną, niektórzy raz usuna i mają spokój. Ale pierwszy raz bałam się okrutnie, niepotrzebnie.

ja mam jakiegoś polipa w nosie ale nic z tym nie robię, wykryto mi go jeszcze w liceum czyli jakieś 10 lat temu i nic. GLowa mnie nie boli tylko częściej mam katar i ciut mówię przez nos, ale nie mam zamiaru nic z nim robic bo ogólnie mi nie przeszkadza. Pozdrowionka.

Gość dobermanirottweiler
Ja mam tak jak aga, wykryty jeszcze w podstawówce, zalecony zabieg po okrsie pokwitania ;-), ja już zakwitnąć dawno zdążyłam, a operacji ani myślę robić i żyję. Naprawdę odrastają? To tym bardziej nie robię.

Gość skoro wam nie przeszkadza
to faktycznie po co usuwać, ja kilka lat miałam małe i mi nie przeszkadzały, ale jak urosły to raczej bez zabiegu cieżko by było żyć , Teraz mam spokój i drozny nos :)

Gość upsssssssss
a ja wam powiem ze to trzeba usuwac bo to bywa grozne jesli zbyt długo jest w nosie