Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jh

JESTEM W WTYM DOBRA

Polecane posty

Gość jh

No własnie dziewczyny napiszcie w czym tak naprawde jesteście dobre

potrafie mowic, jesli tylko mam na to ochote, tak aby byc sluchana z zainteresowaniem :) na razie wystarczy ;)

Gość Romana Gorska z Poznania
w prowadzeniu domu

Gość eee ja też robię swetry i rysu
ję ładnie, ale nie mam takiego brzydkiego nicka feee :D a do tego umiem dobrze gotować :)

Gość ono
ja tez ładnie rysuję

Gość taka jakaś bylejaka
Dobry temat.Aż dziw ,że w tylu sprawach mogę powiedzieć jestem w tym dobra: 1.w prowadzeniu firmy 2.w gotowaniu 3.w robieniu czegoś z niczego/mam na myśli mieszkanie,własny ubiór/ 4.w zręcznym opowiadaniu 5.w słuchaniu 6.w zjednywaniu sobie sympatii ludzi i zwierząt 7.w znajomości starej porcelany

Gość oo to nie taka bylejaka jesteś
:D 🖐️

Oczywiscie mam na dzieje ze nie bedzie to brane jako chwalenie sie lub samouwielbienie :P 1. Tworzenie kampanii promocyjnych. 2. Wprowadzanie firmy na rynek (wlasnie to robie :P) 3. Mam dobry gust :P 4. Potrafie wyczarowac swietna salatke z \"niczego\" :) 5. Robie najlepsza na swiecie baraninę 🖐️ 6. W wymyslaniu historyjek na poczekaniu 7. w słuchaniu :) jak mi sie cos przypomni to napisze :P

Gość Maybellin
a ja jestem dobra w graniu na nerwach...zwłąszcza facetom

jestem dobra w swoim zawodzie dobrze gotuję dobrze udaje , ze wszystko gra dobrze ukrywam swoje talenty , tak dobrze , że sama sie do nich nie moge dogrzebać ;)

Gość Topik proznych bab
ale niech wam bedzie ;)

Gość jakaś taka bylejaka
Z tym się niezgodzę,nie sądzę abyśmy były prózne.Topik uświadomił nam w czym jesteśmy dobre. Nie pisałyśmy tym razem o tym co się nam nieudaje,bo większość topików jest o tym.

Gość jakaś taka bylejaka
Pozatym uważam ,że każdy w czymś jest dobry,tylko często nie zastanawia się nad tym

Gość trzydziestoczterolatka
Ja jestem swietna kucharka w kuchni, dama w salonie i extra dziwka w lózku, czyli perfekcyjna ;)

jakaś taka bylejaka---> masz racje..wszyscy tylko narzekaja ze cos im sie nie udaje, ze sa beznadziejni itd.. My w ramach protestu bedziemy omawialy swoje zalety :D

Gość wwwwwwwwwwsss
a ja podobno jestem fajna w lozku i dobrze biore do buzi..ale zaraz powstanie pisk ze to ie jest wazne ple ple ple... skonczylam dwa wydzialy studiow i mowie w 5 jezykach nie jestem blondynka nie jestem chuda ani za ladna ale czarujaca najlepiej sie spytac innych co o nas sadza bo czesto my posiadamy iluzje swojego ja

trzydziestoczterolatka ---> myslalam ze o dziwce to raczej na erotycznym nalezy sie wypowiadac :P no ale skoro poruszylas ta kwestie to i ja dopisuje kolejny punkt do swoich zalet: Jestem swietna w łózku..potrafie byc czula kochanka ale tez i dziwka dla mego mezczyzny :) :P

A ja jestem dobra w wyszukiwaniu wolnego miejsca parkingowego w centrum wielkiego miasta w godzinach szczytu. Samochód mam dość duży, a zawsze go gdzieś wcisnę.

Gość wwwwwwwwwwsss
a co ma bycie dziwka do sexu i brania do buzi..czy wszystkie kobiety uprawiajace sex,sex analny,oralny sa dziwkami..pacnij sie piekna reka w czolo

Gość wwwwwwwwwwsss
albo wypowiadaj sie jasniej..ciesze sie ze jestes dobra w lozku bo to znaczy ze nie jestem jedyna.....

ja mam genialną pamięc.. jestem uzdolniona artystyznie..gdyby nie AM to pewnie ASP by było.. mozna powiedziec ze radze sobie w zyciu,jestem opanowana, wszystko mi sie udaje, potrafie miec Wszystko gdzies,,, a tak poza tym mam dobry gust... potrafie słuchac, rozmawiac z ludzmi, zyc chwilą..TU I TERAZ POTRAFIE BYC SZCZESLIWA.. a z umiejetności: doskonale muchy łapie, wiem gdzie Wisła jest na mapie...

Gość jestem dobra
w dazeniu do celu np postanowilam miec stypendium na uczelni i je mam postanowilam znalezc prace na weekendy - dobrze platna - i ja znalazlam postanowialm ugotowac zupe, czego nigdy wczesniej nie robilam i udala mi sie potrafie odczytywac intencje ludzi i malo kiedy myle sie a co najwazniejsze - kiedys postanowilam z szarej myszki przemienic sie w swietna kobiete - i udalo mi sie :) o walorach lozkowych nie wspomne bo to juz nie mnie oceniac

Gość jakaś taka bylejaka
To jest topik o naszym odczuciu w czym jesteśmy dobre.To niezawsze jest zauważane przez innych a tymbardziej podlegające ocenie. Jeśli piszę ,że jestem dobra np. w znajomości starej porcelany,to jest to moje odczucie.Bo potrafię wyszperać na targach i aukcjach cos za grosze wiedząc co to za manufaktura i ile to jest tak naprawde warte. Jeśli kupuję figurkę za 6 złotych wycenianą na aukcjach internetowych na kilkaset dolarów to chyba moge powiedzieć,że jestem w tym dobra. To nie tylko mój nos,to uczenie się tego od kilku lat w internecie. To przeczytanie iluś tam tomów książek,to oglądanie kolekcji z całego świata i śledzenie aukcji internetowych.Nikt ze znajomych tego nie ocenia i nikogo to nie obchodzi. Ja to robię dla siebie i swojej satysfakcji. To właśnie tu mogę powiedzieć ,że w tym jestem dobra.

Gość sweet kisses
jestem dobra w robieniu meksykańskich potrw,dobrze jeżdze na łyżwach,podobno jestem dobra w łóżku i tworzę niezłe wiersze :)