Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić

Łapówka

Polecane posty

Gość co zrobić

Mój pracownik zaproponował naszemu dostawcy aby ten mu płacił .... co zrobić z takim pracownikiem ?

Gość worek mosznowy
obciąć dodatek motywacyjny

Gość ciiii
To jest normalne, wiekszosc dosytawców płaci lapówki pracownikom zaopatrzenia. Moze nie koniecznie daje kasę ale zawsze sobie jakoś "kupuje" przychylność osoby robiącej zamówienia.

Gość co zrobić
Mam ogromny problem , ponieważ do tej pory byłam z jego pracy bardzo zadowolona- rzetelny , fachowy i profesjonalny... Nie mam na razie dowodu , mam słowa dostawcy ...., z drugiej strony konfrontacja może doprowadzić do tego że nic się nie dowiem. Z kolejnej strony - rozmowa moja z pracownikiem ( który może okazać się nie winny , może go bardzo dotknąć jeśli jest niewinny ) Jeśli jednak jest winny - nie mogę tego tak zostawić.... co robić? Podpytywałam innych dostawców bardzo delikatnie i właściwie mówią że nic takiego nie miało miejsca, z kolei jest jeden który .... no właśnie jak to określił "rewanżuje się" mojemu pracownikowi, ale z kolei nie jestem w stanie się dowiedzieć czy dostawca robi to bo dostał taką propozycję czy sam tak postanowił ...... Po prostu nie wiem co mam robić , myśleć a nie chcę nikogo skrzywdzić

Gość mkoui
zamontuj kamerę w magazynie lub tam gdzie odbierają towar/zamówienia

Gość co zrobić
właśnie o to chodzi że mam tylko słowa dostawcy ..... postawione przciwko komuś komu ufam ( lub ufałam ) bo sama nie wiem co mysleć teraz. Kamery dobra sparwa - tylko mają to załatwiać poza firmą .... Bym musiała poprosić dostawcę aby nagrał ten fakt....

Gość co zrobić
co radzicie....????