Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet kisses

Szampon,który nada włosom ładny połysk-pomóżcie?

Polecane posty

Gość sweet kisses

Mam brązowe włoski do ramion.Zdrowe i grube jednak matowe.Jaki szampon nada im fajny połysk?A może np jakieś serum czy coś?

a moze timotei do brazowych wlosow - moja kolezanka go uzywa i ma super wlosy - tylko nie wiem czy to tylko zaleta tego szamponu, czy po prostu ma takie ladne z natury ja mam blond i mi pasuje Gliss kur z jedwabiem :)

Gość prostownica
hehe malinka :) czesc:) wlasnie cie widzialam na innym temacie-nie zgadniesz na jakim:D dobry ten gliss kur?? jak drogi?

Gość sweet kisses
właśnie słyszałam o tym gllis z jedwabiem.Naprawdę jest dobry?

Gość ikea
Gliss kur z jedwabiem jest w wfajnej promocji w Naturze razem z balsamem za 11 zł:)

Gość wlasnie gliss
Wlasnie gliss kur, a czasem tez uzywam garnier fructis fresh, wg mnie jest swieny. Jest jeszcze taki rozowy loreal, ale to juz raczej nie na polysk.

Gość Oj ....
moze darujcie sobie ten Timotei. Bardzo wysusza wlosy, jak zbyt dlugo sie go stosuje. Jest tez wysoce uczulajacy - czesto prowadzi do lupiezu. Lepsze rozwiazanie to wlasnie perlowa seria Loreala albo Gliss Kur.

Gość Oj ....
albo domowy sposob to wcieranie w koncowki wlosow kremu Nivea (po kliku h splukac) a jeszcze lepsze efekty daje plukanie w wodzie z sokiem cytrynowym (umyc szamponem - splukac woda - splukac cytrynowa - znowu zwykla). Po kilku razach doskonale efekty!

Gliss Kur z jedwabiem obciąza włosy,przetłuszczają sie po nim :(

Gość
Timotei, Pantene, Fructis, Elseve, one wszystkie są takie same. Stosuję tylko i wyłącznie szampony ziołowe i jestem zadowolona:D