Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osolkaaa

Wrocław- fryzjer ----dobry....co z czarnych wlosow zrobic???

Polecane posty

Gość osolkaaa

witam polecieci jakies fryzjera we wrocku ale nie za drgi....mam czarne wloski i chcialabym cos zrobic ale sama nie wiem, nie chce za bardzo zniszczyc wlosow, ale moze jakies bordowe pasemka....hm....

Gość Chelseay
Jeżeli masz czarne farbowane włosy, to cięzko zrobić z nimi cokolwiek innego, nie narażając ich na zniszczenie. W tym przypadku, naprawdę niewarto oszczędzać, pójdź lepiej do salonu droższego, który pracuje na profesjonalnych kosmetykach, wtedy ryzyko zniszczenia będzie mniejsze. Wiem, coś o tym z własnego doświadczenia... Też kiedyś miałam czarny kolor włosów i chciałam zrobić na nich baleyage w odcieniach rudości- efekt był koszmarny:(- spalone włosy, ciągnące się jak guma. Nie warto, czasami lepiej wydać te 70-80 zł więcej i być zadowolonym.

Gość dziora
znam kilka tanich salonów i dobrych ale w jakiej okolicy? bliżej centrum czy w jakiejś konkretnej dzielnicy? a co do pasemek na czarnych włosach to bo często wychodzą zamaist bordowych pomaranczowe. zresztą po co w ogóle robic coś z czarnymi włosami?? ile ja bym dałą za taki kolor? może wystarczy po prostu zmiana fryzury a kolor zostawić???