Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwodzicielka.

Jak uwodzic?

Polecane posty

Gość i co juz nik nie napisze

Gość uwodzicielka.
Sprobuj zastosowac sztuczki z pierwszej strony. A jesli to przypadek beznadziejny, a Tobie sie tylko podoba, to daj sobie z nim spokoj. Wokol jest mnostwo fajnych facetow bez problemow egzystencjalnych, latwiejszych w obsludze i w obcowaniu z nimi na codzien. :P 🖐️ PS. Ja osobiscie uwodze wszystkich naokolo, taki mam juz wrosniety we mnie styl bycia, a potem sobie wybieram tego, ktory najbardziej mi sie spodoba i na ktorego widok mam "motylki w brzuchu" :D Brzmi nieskromnie, ale zycie jest o wiele latwiejsze gdy czlowiek podoba sie plci przeciwnej. Jeden problem z glowy ;)

Gość bvsnmxgfnd
podnosze up up up

Gość uwodzaca czasem
Uwodzic jest latwo, ale trzeba miec odpowiednie do tego podejscie. Nie myslec o porazce, a jesli ona nastapi to absolutnie sia nia nie przejmowac. Osobom niesmialym jest trudno uwodzic, bo za bardzo skupione sa na sobie i na tym, co inni o nich mysla. A uwodzenie to raczej zabawa, nie mozna tego traktowac zbyt serio i stresujaco, trzeba sie przy tym po prostu dobrze bawic.

Gość usmiechniety
Usmiech dziala cuda!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Gość admiral22
Ktos tu mowil, ze nalezy byc soba. Ja po przeczytaniu ksiazki Tajemnice uwodzenia, (wlasciwie calej nie przeczytalem, bo nie ma takiej potrzeby) doszedlem do wniosku, ze niezly ze mnie podrywacz, jestem soba i wcale nie manipuluje dziewczynami, po prostu przed przeczytaniem tej ksiazki nie bylem tego swiadomy, teraz jestem. I jest mi z tym dobrze, teraz laseczki trzymajcie sie z daleka ode mnie, bo kto wie, ktora zostanie przeze mnie uwiedziona ;) Bylem ostatnio na dysko i wyrwalem fajna laske, niestety zagalopowalem sie i ja pocalowelem w usta, po chwili uciekla do domu, ale dzieki temu wiem, co dziala na kobiety. Wlasciwie juz byla moja, kleila sie do mnie, ale pocalunkiem schrzanilem sprawe :), zadzwonie do niej jeszcze i zobacze jej reakcje.

Gość piszcie moze ktos jesczce sie
wypowie

Gość kitkatttak
a czy przekomarzanie się może być uznane za jakąś formę adoracji, flirtu????????

Gość do kitkatttak
Jak najbardziej! flirt to nie tylko slodzenie drugiej osobie, to takze, a moze nawet bardziej, przekomarzanie sie. Oczywiscie humorystyczne i zalotne, bez chamstwa.

Gość upupuppp

Gość goraaaa

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość flirciara.
Uuu jaki swietny topik. Ja kocham uwodzic. Stosuje te metody, ktore juz tu byly nadmienione. Lubie jeszcze sie droczyc i raz udawac niedostepna a raz bardzo zainteresowana. Tylko moim problemem jest to,ze lubie flirtowac z wieloma a nie kazdy mi sie podoba :) Po prostu robie to chyba dla sportu :D

Gość uuuuuuuuuppppppppp
uuuuuuuuuuuuuuuuupppppppp !!!!!!!

Gość ssunshinee
Trudno się uwodzi osobę na której naprawde zależy :( ja tak mam... strasznie podoba mi się pewien chłopak... i z jakiś powodów boję się,wsytdzę... do niego podejść... (ponieważ wydaje mi się, że jestem brzytka i nie za szczupła...) mam wrażenie, że ten chłopak po prostu mnie wyśmieje... a ja naprawdę coś do niego poczułam :( co ja mam zrobić pomóżcie mi proszę...

Gość sexi trzeba byc
i tyle

Gość wwwwwwwwwwwwwwwww
upup

Gość quaaaaa
mnie i tak żadna nie będzie uwodzić bo niw wyglądam jak model z okładki

Gość a dla mnie
Uwodzenie to przede wszystkim mowa ciała, która mówi, że jesteś my otwarci na nowe znajomości, sposób poruszania się i pewna aura, którą wokół siebie roztaczamy ;) ;) ;) Nie chodzi tu o klasyczne piękno, ale sposób, w jaki potrafimy zaprezentować samych siebie :D :D Fajny topik, szkoda że chyba upadł :o

Gość a dla mnie
I jeszcze jedno: ja nie należę do klasycznie pięknych osób, ale roztaczam wokół siebie taką aurę i przez mowę ciała wysyłam pewne sygnały, które mówią, że lubię poznawać nowych ludzi i jestem osobą otwartą ;) ;) I o to tu właśnie chodzi, bo często przecenia się urodę a nie docenia innych "walorów" :D :D

Wzrok rozbawiony uśmiechnięta twarz, masz dla mnie tyle co dla innych masz. Mijasz mnie nie patrzą za to źle, raz sie obejrzyj zobacz mnie. Ref. A bedziesz mój, mój ty jeszcze nie wiesz o tym, że , a będziesz mój, mój i tak sie stanie chcesz czy nie, chcesz czy nie, bedziesz mój, mój jeszcze możesz dziś przejść obok, dalej pójść,już nie bedziesz dla nikogo będziesz mój. Nie znasz chwili ni dnia, jeszcze dzień, jeszcze dwa. A bedziesz mój, mój ty jeszcze nie wiesz o tym, że, a bedziesz mój, mój i sam sie zdziwisz, że aż tak tego chcesz, ty , ty co dzisiaj tak nie patrząc mijasz mnie, popatrz wreszcie raz obejrzyj sie Oczy zapłoną jak płomyki świec, wszystko porzucisz, żeby do mnie biec, serce zacznie bić na samą myśl, mógłbyś domyśleć sie już dziś Ref.A bedziesz mój, mój, wciąż jeszcze nie wiesz o tym, że, a bedziesz mój, mój, kto patrzeć umie ten już wie, dawno wie, ale ty, ty musisz sie o drzewo huknąć któryś raz, nim spostrzeżesz, że przed tobą gęsty las. Raz rozumiesz raz nie, lepiej zostaw to mnie Ref. A bedziesz mój, mój, ani sie nie obejrzysz jak , bedziesz mój, mój i sam sie zdziwisz, że aż tak, że aż tak tego chcesz, ty, ty co dzisiaj tak nie patrzą mijasz mnie, jeszcze nie wiesz, jeszcze dzisiaj nie. Jeszcze nie, jeszcze nie

Gość xD
Mam problem podoba mi sie pewna dziewczyna a szczerzej kocham ja na zaboj tylko ona chyba o tym nie wie ma strasznego brata paplarza a przy okazji mojego kolege(gra ze mna w zespole) chcialbym ja w sobie rozkachac. Lecz chcialbym zeby "podryw" wygladal jak gdyby nigdy nic. Bardzo prosze was o pomoc.

Gość i co nikt juz nie pisze/

Gość ThirdEyE
Ktoś wcześniej zapytał: Jak Ciebie można skutecznie uwieść? Odpowiadam... pokaż mi cycki i już jestem Twój ;)

w razie problemów podaje mojego maila marcelsobota@gmail.com zawsze pomoge i doradze. Nie bac się ani krępowac i pisac, jeżeli jest problem z kobiętą, facetem. :)

Gość ciagne do gory

Gość Sexappeal
Zeby umiec uwodzic trzeba sie z tym urodzic. A czasem nawet ma sie to w genach. Fajnie jest pisac na forum ze sie 'umie' po to zeby lepiej sie poczuc i pozbyc kompleksow przynajmniej wirtualnie. Dlaczego nie mozna byc po prostu soba? Ja uwodze w naturalny sposob - jestem soba. Urodzialm sie w roli kusicielki i taka juz zostane. to ze sie wyglada kobieco jeszcze o niczym nie swiadczy. Tzreba miec wdziek, klase itp ktorych czlowiek uczy sie cale zycie. Tak jak uwodzenia.

Gość adonim
a czy wygląd ma wpływ na to - powiedzmy co mi uwodzenie skoro wygladam jak wyglądam i w oczach dziweczyn jestm uznwanay za brzydkiego ze tak powiem - co wtedy ?? - wtedy moje próby uwodzeia nic mi nie dzadza skoro wiem jak stoi moja sytuacja - czy moze jednak próbowac dalej bo szczerze mowic mam w planie spotkac sie z pewną dziewczyną poznan na ilove ale nie weim czy mam ryzykowac i dzialc dalej - co powiecie??