Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapuszczam a co tam

Moja perwsza wizyta z pełnym OWŁOSIENIEM

Polecane posty

Gość zapuszczam a co tam

Musiałam dzis isc do ginekologa na przegląd bo dawo minął termin mojej ostatniej cytologi- i tak kombinowałam 4 mc :) A ponieważ wyjeżdzam za 1,5 tygod do Egiptu zapuszczam włosy na wosk - więc widok był straszny ale stwierdziłam że mam to w nosie .Ważniejsze gładkie łono i nóżki na wyjeździe. Było mi strasznie głupio gdy rozłożyłam nóżki na fotelu ale pani doktor miała pokerową twarz wieć zaczełam się tłumaczyć że wyjazd i wogóle.Ona tylko się uśmiechneła i powiedziała że na randke tutaj nie przyszłam :) uuuffffffffff cytologia zrobiona zapas recept jest i po wstydzie :) A wy szykujecie się zazwyczaj na "randke" :) z ginekologiem??

Gość bez paska
A jakie to jest pelne owlosienie? Bo ja nigdy wosku nie mialam i nie wiem jakie do tego trzeba miec wlosy. Ja zawsze przystrzygam sobie elektryczna maszynka na dlugosc 1-2mm, ze prawie mam lysa, a potem pachwiny i okolice warg gole zwykla jednorazowa maszynka. Tylko, mam zawsze problem, bo nie umiem sobie tam zajrzec tam, zeby sie dobrze ogolic, wiec albo kucam, a pod spodem klade lusterko, albo siadam na wannie... kombinuje jak zyd pod gore, ale ciezko sie ogolic tak, az do samego odbytu. A jakie Ty masz doswiadczenia? Ja sobie nie robie zadnych paskow, bo glupio z tym wygladam. Nie wiem, mi sie na mojej paski nie podobaja.

Gość dobra żonA
a mi maz pomaga

Gość zapuszczam a co tam
jak by to określić - to owłosienie ostateczne im dłuższe włosy tym wosk lepiej łapie i wyrywa.Nie ma co się meczyc z krótkimi włoskami :) Ja preferuje paseczek - tym bardziej teraz jak wyjeżdzam lubie miec komfort gladkiej skóry :) rowek też depiluje bo się przyzwyczaiłam Nie wyobrażam sobie ewolucji z maszynką po prostu odzwyczaiłam się ,pozatym nie mam problemu z bólem zaciskam zeby i mam spokój conajmniej na 3 tygodnie wspomagane depilatorem

Gość ja chodze
do faceta i tak jakoś głupio z nogami czy reszta owłosioną , może u kobiety inaczej :)

Gość inkaaaaaaaa
Kiedyś się szykowałam ale dziś to już dla mnie nie ma znaczenia,tyle kobiet się tam przewija,starszych,młodszych,poza tym nie zależy mi na opinii ginekologa,ważne aby być czystą i pachnącą.Zresztą jak kobieta się ogoli to też róznie na to ginekolodzy reagują.

Gość może nie na golenie
ale na ozdoby na pewno kiedyś koleżanka poszła z kolczykiem w ardze (sromowej) i delikatnie mówiąc dostało jej się od ginekologa :)

taaa... moj gin wiele razy zagaduje o moje fryzurki ;) czasem opowiada mi co widzial u innych kobiet ;) w sumie to na wizytę staram sie zawsze być ladnie ogolona, ale chyba nie wstydziłabym się isc z dłuższymi włoskami. w koncu to tylko lekarz :)

Gość też mi się tak wydaje
lekarz to lekarz kiedyś miałam podobne wątpliwości jak autorka topiku - miałam strrasznie długie włosy na nogach bo szykowałam się na wosk ale założyłam podkolanówki i po sprawie :)