Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlueEyedGirl

Co sądzicie o mnie ?

Polecane posty

Gość BlueEyedGirl

Nie interesują mnie chamskie komentarze, więc jesli ktos ma ochotę mnie obrażać, to niech nie pisze. Proszę o konstruktywną krytykę, bądź słowa uznania. To nie jest zaspokojenie swojej próżności, mam swoje powody, dlaczego zamieszczam zdjęcie. Pozdrawiam http://www.fotka.pl/osoba.php?id=918396

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
szczerze to trudno stwierdzic..naprawdę .. z tego względu żę zdjęcie jest niewyraźne i nie widać twoejej twarzy.. pozdr🌻

Gość ciekwaskaaaa
zwaliła pomysł, ze zdrowia i urody :p dla mnie przecietna dziewucha :)

Gość BlueEyedGirl
Biegacz......znalazłeś już żonę na kafeterii ???:/

mila przyjemna twarz,naprawe jest na kogo spojrzec. a tak na marginesie jak otwieralem ta strone od razu reklama Durexu mi sie otworzyla:))

Gość hmmmmmmmmmmmmm
jako facet stwierdzam,ze masz dziwną fryzurę...Tzn.nieodpowiednią do kształtu twarzy.Wydaje sie ona byc jeszcze bardziej podłużna i rozciągnięta........

taka szara jakas, zwykla, przecietna. Na ulicy bym sie nie obejrzal za Toba.

Gość Jesteś bardzo ładna
na tym zdjęciu bardzo mi przypominasz Marysię Góralczyk :)

ładna jesteś ale przyopminasz mi trochę moją nauczycielkę geografii ;)

Gość na podstwie 1 zdjecia trudno
ocenic.Zdjecie ladne, ale musialo by byc wiecej. A po co ci opinie?

Gość matkooooo
jaka szara myszka?co wy!chlopy bezgustne!no jak to nie jest sliczna dziewczyna to ja nie wiem co wam sie podoba,moze jak tleniona ba blond,biale kozaczki i cyce na wierzchu,to nie jest szara jestem kobieta,takze moze kobiety naprawde jakos inaczej oceniaja,ale ja bym powiedziala ze jestes sliczna,masz taka subtelna twarz,szkoda ze zdjecie nie jest troche wyrazniejsze,ale naprawde,bardzo z ciebie atrakcyjna dziewczyna

Gość ciekwaskaaaa
no właśnie wszyscy jesteśmy zgodni :D taka sobie dziewczynka z zapałkami :D nic szczególnego, taka jakich są tysiace :D pewnie jakbyscie przegladali te stronki ze zdjeciami, nikt tak naprawdę by się nia nie zachwycił :) i nie zwrócił uwagi :)

Gość nie znacie sie
to jest S Z A R A M Y C H A !!!!!! Przecietniaczka jakich wiele.Nic ciekawego.Nudą wieje na odległość....A do tlenionych blondi nic nie mam :P

Gość centymetr
bardzo jestem ciekawa, gdzie takich dziewczyn są tysiące. albo ja jestem ślepa, albo to jest bardzo, bardzo ładna dziewczyna O.o

Gość Ania25..
twarz ładna, ale powinnaś coś zrobić z włosami :)

Gość widać...

Gość nie znacie sie
centymetr ----------> no to czas do okulisty.......

Gość BlueEyedGirl
Carrie Bradshaw...tak wyszło tylko na zdjęciu, z natury mam niebieskie....no własnie o to chodziło, bo wiele osób mi mówi, że przypominam Marysię Góralczyk, albo aktorkę z Klanu, która gra Kingę....:) Nie zależy mi na peanach na moją cześć :)

sympatyczna ładna buzia :) tylko mi się podobasz bardziej na zdjęciach z asymetryczną grzywką ............

Gość centymetr
wolę nie, jeśli to miałoby spowodować przekierowanie mojego poczucia estetyki na "tlenione blondyny." ale oczywiście o gustach się nie dyskutuje. adios :]

Gość moze byc
wloski mi sie podobaja, tak poza tym wygladasz na spokojna i sympatyczna

Nie ogladam Klanu, nie znam tej Goralczyk, wiec w tek kwestii sie nie wypowiem. Ale uwazam, ze jestes bardzo ladna :D A do tego ciekawy typ urody :)

Gość BlueEyedGirl
Dziękuję i za miłe i mniej miłe ( tak to określę ) komentarze... Prawda jest taka, że mężczyźni i tak wolą blondynki, które ubierają się w tandetny, platykowy sposób, no a jesli mają do tego odkryte to i tamto, to są w siódmym niebie.... Na szczęście mój Mężczyzna ma klasę i dobry smak ;) POZDRAWIAM SERDECZNIE, szczególnie Panie :)

Gość dziwna kobietka
a co złego jest w blondynkach? faceci je wolą, bo szybciej rzucają się w oczy, nie musze tłumaczyć, ze to z powodu jesnego koloru włosów, są bardziej widoczne :o blondynki wogóle wydają sie sympatyczniejsze z samego wygladu, czy to tlenione, czy naturalne! ale, nie wiem czy inteligencja idzie w parze z kolorem włosów :) to juz chyba zostało dawno udowodnione naukowo :p BlueEyedGirl, chyba wstydzisz sie swojego ciała? i nie lubisz podkreślać swojej kobiecosci, ale nie krytykuj innych od siebie... TYLE!

Gość BlueEyedGirl
Nic złego...ja pisałam o tych tandetnych, "tanich"...jeśli zauważyłaś. Osobiście uważam, że kolor włosów nie gra pierwszorzędnej roli, aczkolwiek irytuje mnie trochę zachowanie niektórych dziewczyn, które myśla, że blond włosy są ich największym atutem i mogą zawojować cały świat.... Jesli uraziłam Ciebie, to sorry ;)