Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka dużooka

dziewczyny 175 czy nosicie wysokie obcasy?

Polecane posty

Gość hehehe nie

Gość no ja tego nie rozumiem
dla mnie głupia suka to ta,która odrzuca fajnego chłopaka tylko dlatego,że jest niższy, a woli związać sie z wysokim debilem(przykładowo)bo wtedy jej koleżanki,stwierdzą,że wszystko jest ok, bo on wyższy, a to,że ją poniża to inna sprawa...w końcu jest głupią suką

Gość panda_
ja mam 175 i uwielbiam wysokie obcasy:) nosze:D

Gość jotka_25
ja tez mam 175cm wzrostu i bardzo lubię obcasy, a do tego ze część facetów jest wtedy niższa to sie przyzwyczailam. Poza tym zawsze mozna im z latwoscia zrobić Beny Hilla na glówce, :) jak nam podpadną. Dodatkowo to chyba nie zrezygnowalabym z tego blysku w meskich oczach jak ide sobie w spódnicy i na obcasach, kazdy na mnie wtedy spojrzy i juz mam mily dzień.

Odświezam nieco przyrdzewiały topik :) Ja mam 175cm i kocham szpilki! Im wyższe tym lepsze, zawsze wybieram najwyższe jakie mogę znaleźć- ot, takie moje zboczenie małe. Większosć moich obcasów (tych w kozakach, sandałkach, półbutach) ma 11-13cm. Absolutnie mi nie przeszkadza, że mam w nich grubo ponad 180. Cieszę się z tego, jestem zgrabna i fajnie tak wyglądam. Nie spotkałam się nigdy z zadnymi złośliwymi czy negatywnymi uwagami. Zresztą co mi zarzucą? Oto wysoka i smukła dziewczyna? A jeśli komuś przeszkadza fakt, że musi zadzierac głowę, by na mnie spojrzeć, to juz jego problem. Mi wręcz perwersyjną przyjemność sprawia patrzenie na innych z góry:P hehe oczywiście chodzi mi tylko o wysokość, a nie o traktowanie ludzi :) Szpilki są dla wszystkich -i niskich i wysokich, wiec nośmy je kobietki i pnijmy się w górę! :) Pozdrawiam wszystkie wysokie szpilkomaniaczki

Gość ja mam 175
i nie noszę butów na obcasach - denerwują mnie, a stawiam na wygodę. I to wcale nie dlatego, że mój narzeczony jest 4 cm niższy ode mnie :D