Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fajna_Babka

DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE- dekoloryzacja

Polecane posty

Czy ktos moze doradzic fryzjera, co dobrze przeprowadzil dekoloryzajce ze wstepnymi testami itp? Wiekszosc fryzjerow odradza, bo to nszczy wlos, ale kiedys tez mi odradzano, a znalazlam fryzjerke co peiknie to zrobila i wlosow nie zniszczyla, niestety nie mam juz do niej kontaktu :(

Gość malkowicz elwira
Fajna babka! Ja Ci powiem tak, dziś wróciłam z hedtu załamana, naturalny mam sredni blond, ale cos mi odbiło i przed ślubem zrobiłam sie na czarno(to był chyba stres), przed tym oczarnieniem miałam baleyage rozjaśniony. Minęło już półtora roku...chce wrócić do koloru, mam w tej chwili pół na pół swoje i końce czarne, czekałam ponad rok, chciałam dziś zdjąć te końcówki w hescie - dekoloryzacja i na całośc mój ukochany, upragniony baleyage i nic...Po kilku testach, wróciłam taka sama jak poszłam, jestem załamana, naprawde mam już nie dużo tych czarnych i chce znów dobrze wyglądać!!! Może już znalazłaś tego fryzjera, pomóż, też jestem z Warszawy!

Gość Ciotka Zuzanna
Na Różanej.

Gość gość
Przy ul. Gandhi 25 jest świetny salon fryzjerski, ale nie pamiętam jak się nazywa... ;/ W każdym razie dawno nie miałam okazji korzystać z tak profesjonalnych usług.