Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32

single po 30

Polecane posty

Hmmm...no tak kiedy w głowie zacznie...to nawet \"czarne\" staje się wtedy...\"białe\"?:p O ile jednak dobrze...to działa raczej w drugą stronę.;) 💤

Gość babcia40
zegnam was!!!!!!!!!!!!

Witam, ja jeszcze nie jestem po 30-tce, ale juz czuje jej oddech na plecach:) Jestem od niedawna sama, troszke samotna ( ale po czesci z wlasnej winy- za duzo rozczulania sie nad soba).Pozdrawiam serdecznie

goldinka facet jest daremny, beznadziejny i to gorsza wersja samca mężczyzna to człowiek z klasą, ten wymarzony... ;)

można niby podczas gry wstępnej... albo jak jest rozebrany... hmmmmmmmm właściwe to chyba nie jest takie proste ale faceci z kobietami maja tez problem w wielkości biustu. Tez nie wiedzą czy to naturalne kształty czy wspomagane wypchanymym biustonoszem :D

zgadza sie z tym autem no czyms muszą nadrobić od razu wiadomo, który ma kompleks;) goldinka, chyba sie narazamy facetom :D:D:D:D:D a potem sie dziwimy, że jeszcze nie jesteśmy zamężne ale ja nie żałuję

poza tym kochanków można zmieniać od zaraz, a z mężami za długo i za drogo to trwa :D:D:D

jeśli kasę ma to można mu wybaczyć niedociągnięcia :D:D:D ciekawe, gdzie reszta singli może jak zapodamy jakieś winko i ciasto - skuszą się i wejda do nas ;)

żartowałam oczywiście:D:D:D ja tez nie jestem materialistką a facet musi być zadbany nadstaw szkło!

raz się żyje dladego korzystam z zycia jeśli facet nie wygląda jakby z kałuży go wyjęli to jest OK. Najważniejsze, by nie przynudzał

Witaj Marzenko mówiłam , że winko przyciąga napij sie z nami my tez tak uważamy jak Ty, dlatego jest nam OK:D:D

ale ciekawe co panowie - single robia o tej porze? TV? piwko?

poza tym przez net wszystko jedno czy ma 5 cm, czy 15 zreszta oni i tak sobie dodają; szkoda, że przy tym często im inteligencji jakos ubywa...

ja chyba wolę rozmowy live dziś nie mam ochoty na czat, ale na jakies małe przytulanko,,,;)

Gość szczęśliwa zaręczona
znajdzcie sobie faceta,życie singla jest strasznie nudne, a już najgorsze jest teoretyzowanie. Z życia trzeba korzystać :)

szczęśliwa my korzystamy z zycia i nie narzekamy a facetów mamy, gdy ich potrzebujemy jest OK

goldinka nie martw się to są własnie Ci inteligentni inaczej faceci, może gdybyś trafiła na mężczyznę... ;)

wow oby było więcej niż 5 cm i więcej niż 5 min:D:D:D:D:

a ja umówiłam się...:D:D:D ale dopiero na sobotę :( ale będzie super:D wiem o tym

Gość Hanna 31
Skoro tak, to ja tu nie zagoszczę,bo widzę, że koleżanki seks maraton bez skrupułów urządzają. Niby takie radosne korzystanie z życia..Heh żałosne to ..:(

hanka my już pani dziękujemy no chyba, że na ciasteczka sie skusisz naszej roboty;)

Gość Hanna 31
Wolę nie próbować Waszych eksperymentów z kuchni,w której bywacie od świeta.

Gość sinSIN
hanna wiele wskazuje na to, ze single są bardziej tolerancyjne, wyrozumiałe i bardziej pozytywnie są nastawione do drugiego człowieka dobranoc ;)