Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32

single po 30

Polecane posty

goldinka, nie jestem mściwa, ale wiem, ze przyjdzie i zacznie gadać i przepraszać... ostatnio jakiś fałsz w niej wyczuwam, a to naście lat znajomości...a jak pytam o co chodzi, to słyszę tylko, ze zdaje mi się... Jezu! Gada jak faceci w moim życiu, kiedy było źle i chciałam wyjaśnic sytuację.

Gość Alea29
dziewczyny a czy nie spotkałyście się z takim stwierdzeniem, że my wolne jesteśmy zagrożeniem dla małżeństw, że nie lubią nas kobiety będące w stałych związkach, bo boją się, że jesteśmy atrakcyjniejsze i możemy odbic im facetów?

Gość Alea29
....nawet sama radzę sobie w sprawach seksu, i dobrze mi z tym. Wczoraj kupiłam takiego "wacusia" 25 cm.... !sprawdził się. A majc chłopa ...hmmm..czasami bywa różnie.

Gość Alea29
masz rację goldinka a te kobiety robią się żałosne i tylko sie pogrążaja zamiast pokazać swojemu facetowi swoją wartość tracą przez swoją żazdrość

Nie, nie spotkałam się osobiście... jeszcze i na szczęście. Bylo mi miło, kiedy parę razy usłyszałam od koleżanek, ze mozna mi zaufać i wiedzą, ze mogą mnie zostawić sam na sam z facetem. Prawda jest taka, ze zajętych nie tykam, bo po co mi brazykijski serial? Ogólnie jestem lubiana przez pary i zapraszana bez jakiś strachów, że faceta odbiję:) a wygląd mam...;) i trochę rozumku też się znajdzie... DZięki za dolewkę, poproszę jeszcze.... zaraz uciekam, koniec pracy hahahaha, ale się przemęczyłam:D a jeszcze załatwić coś muszę.

Gość kamina
a ja poprosze piwka,pije ktos?

Gość Alea29
ktos sie podszywa daremny żart

Alea, no nie gadaj...:) \"wacusia\" kupiłaś? ja to jeszcze sprawne rączki musiałabym dokupić i języczek:P Oj, jak miło Kochane... ale za 5 min. spadam...

Gość Alea29
....nie można być zazdrosna, wierzcie....kupujcie "wacusie" i badzcie niezależne, goraco namawiam.

Jejka, Alea, a już uwierzlam hahahahaha... chociaż jedna moja kumpelka kiedyś się tym ratowała. Przepraszam, jeżeli Cie uraziłam... tym uwierzeniem... zrób sobie czarny nick i po kłpopcie z podszywaczami, którzy czasem sa zabawni, ale psuja szyki. A sio!!!

;) szkoda, że czarna a nie brązowa kobiety lubia brąz :):):D a czarny taki smutny kolor

No i witamy podszywacza w naszym gronie: jak sie bawisz? Szkoda tylko, że przestajesz być zabawny...:P

a co do Wacusiów mam przyjaciela Wacka i pozytywnie mi sie kojarzy, ale nie z seksem :D:D

Gość Alea29 bezinteresowna
sam na sam?....zastanów się czy wierzysz w przyjażń między kobiet i mężczyzna...bezinteresowna ? bezinteresowny jest tylko "wacek" !!!!!!

No i OK. Alea, ja też nie lubie czarnego, ale brązy, beże i ecru... Spadam, to do poniedziałku. W pracy mozecie z neta korzystać?

nie wiem co jest w sumie gorsze,to ze jestem sama czy to ze wszyscy sa zajeci.nie masz kolezanek bez pary to siedzisz w domu.

Gość Alea29 bezinteresowna
...hmmm nie znoszę czarnego...

nie rozumiem tego wątku z bezinteresowną... :( nowa... miłej niedzieli.. w pracy bedzie mi ciezko z netem... nie mam tak wyrozumiałego szefa jak Ty;)

goldinka, zeby nie było tak czarno napijmy sie białego winka :):D:D:D

ja chętnie teraz wtuliłabym sie w jakieś męskie ramiona... ;) co z winkiem ;)

sorry, że odbiegam od tematu, ale za 15 minut minie tydzien od tej tragedii w Katowicach... szkoda ludzi, nie wyobrażam sobie, że mogłabym stracić ukochanego tam... zostac sama np z dziećmi...

dlatego wypijmy za ich zdrowie w niebie ciekawe gdzie poszła reszta naszych towarzyszek? Zostałysmy tylko we dwie? ;)

ja mieszakm na południu Polskim i tu wciąż trwa żałobny klimat...

ok ale powróćmy do zycia;) najpierw winko;) i 10 stronka! :D:D:D

kolejny argument, że lepiej mieć towarzysza, przyjaciela, kochanka, niz daremnego męża

ale w dzisiejszym świecie kobiety powinny liczyć przede wszystkim na siebie...

i czasami trudne ale nikomu nie jest łatwo... dlatego potrzebni sa ludzie obu płci, ale nie tacy, którzy przeszkadzaja, dołują itp, ale tacy, którzy ubarwiaja nam chwile...