Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 32

single po 30

Polecane posty

goldinka, nie jestem m艣ciwa, ale wiem, ze przyjdzie i zacznie gada膰 i przeprasza膰... ostatnio jaki艣 fa艂sz w niej wyczuwam, a to na艣cie lat znajomo艣ci...a jak pytam o co chodzi, to s艂ysz臋 tylko, ze zdaje mi si臋... Jezu! Gada jak faceci w moim 偶yciu, kiedy by艂o 藕le i chcia艂am wyja艣nic sytuacj臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Alea29
dziewczyny a czy nie spotka艂y艣cie si臋 z takim stwierdzeniem, 偶e my wolne jeste艣my zagro偶eniem dla ma艂偶e艅stw, 偶e nie lubi膮 nas kobiety b臋d膮ce w sta艂ych zwi膮zkach, bo boj膮 si臋, 偶e jeste艣my atrakcyjniejsze i mo偶emy odbic im facet贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alea29
....nawet sama radz臋 sobie w sprawach seksu, i dobrze mi z tym. Wczoraj kupi艂am takiego "wacusia" 25 cm.... !sprawdzi艂 si臋. A majc ch艂opa ...hmmm..czasami bywa r贸偶nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alea29
masz racj臋 goldinka a te kobiety robi膮 si臋 偶a艂osne i tylko sie pogr膮偶aja zamiast pokaza膰 swojemu facetowi swoj膮 warto艣膰 trac膮 przez swoj膮 偶azdro艣膰

Udost臋pnij ten post

Nie, nie spotka艂am si臋 osobi艣cie... jeszcze i na szcz臋艣cie. Bylo mi mi艂o, kiedy par臋 razy us艂ysza艂am od kole偶anek, ze mozna mi zaufa膰 i wiedz膮, ze mog膮 mnie zostawi膰 sam na sam z facetem. Prawda jest taka, ze zaj臋tych nie tykam, bo po co mi brazykijski serial? Og贸lnie jestem lubiana przez pary i zapraszana bez jaki艣 strach贸w, 偶e faceta odbij臋:) a wygl膮d mam...;) i troch臋 rozumku te偶 si臋 znajdzie... DZi臋ki za dolewk臋, poprosz臋 jeszcze.... zaraz uciekam, koniec pracy hahahaha, ale si臋 przem臋czy艂am:D a jeszcze za艂atwi膰 co艣 musz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamina
a ja poprosze piwka,pije ktos?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alea29
ktos sie podszywa daremny 偶art

Udost臋pnij ten post

Alea, no nie gadaj...:) \"wacusia\" kupi艂a艣? ja to jeszcze sprawne r膮czki musia艂abym dokupi膰 i j臋zyczek:P Oj, jak mi艂o Kochane... ale za 5 min. spadam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alea29
....nie mo偶na by膰 zazdrosna, wierzcie....kupujcie "wacusie" i badzcie niezale偶ne, goraco namawiam.

Udost臋pnij ten post

Jejka, Alea, a ju偶 uwierzlam hahahahaha... chocia偶 jedna moja kumpelka kiedy艣 si臋 tym ratowa艂a. Przepraszam, je偶eli Cie urazi艂am... tym uwierzeniem... zr贸b sobie czarny nick i po k艂popcie z podszywaczami, kt贸rzy czasem sa zabawni, ale psuja szyki. A sio!!!

Udost臋pnij ten post

;) szkoda, 偶e czarna a nie br膮zowa kobiety lubia br膮z :):):D a czarny taki smutny kolor

Udost臋pnij ten post

No i witamy podszywacza w naszym gronie: jak sie bawisz? Szkoda tylko, 偶e przestajesz by膰 zabawny...:P

Udost臋pnij ten post

a co do Wacusi贸w mam przyjaciela Wacka i pozytywnie mi sie kojarzy, ale nie z seksem :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alea29 bezinteresowna
sam na sam?....zastan贸w si臋 czy wierzysz w przyja偶艅 mi臋dzy kobiet i m臋偶czyzna...bezinteresowna ? bezinteresowny jest tylko "wacek" !!!!!!

Udost臋pnij ten post

No i OK. Alea, ja te偶 nie lubie czarnego, ale br膮zy, be偶e i ecru... Spadam, to do poniedzia艂ku. W pracy mozecie z neta korzysta膰?

Udost臋pnij ten post

nie wiem co jest w sumie gorsze,to ze jestem sama czy to ze wszyscy sa zajeci.nie masz kolezanek bez pary to siedzisz w domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alea29 bezinteresowna
...hmmm nie znosz臋 czarnego...

Udost臋pnij ten post

nie rozumiem tego w膮tku z bezinteresown膮... :( nowa... mi艂ej niedzieli.. w pracy bedzie mi ciezko z netem... nie mam tak wyrozumia艂ego szefa jak Ty;)

Udost臋pnij ten post

goldinka, zeby nie by艂o tak czarno napijmy sie bia艂ego winka :):D:D:D

Udost臋pnij ten post

ja ch臋tnie teraz wtuli艂abym sie w jakie艣 m臋skie ramiona... ;) co z winkiem ;)

Udost臋pnij ten post

sorry, 偶e odbiegam od tematu, ale za 15 minut minie tydzien od tej tragedii w Katowicach... szkoda ludzi, nie wyobra偶am sobie, 偶e mog艂abym straci膰 ukochanego tam... zostac sama np z dzie膰mi...

Udost臋pnij ten post

dlatego wypijmy za ich zdrowie w niebie ciekawe gdzie posz艂a reszta naszych towarzyszek? Zosta艂ysmy tylko we dwie? ;)

Udost臋pnij ten post

ja mieszakm na po艂udniu Polskim i tu wci膮偶 trwa 偶a艂obny klimat...

Udost臋pnij ten post

ok ale powr贸膰my do zycia;) najpierw winko;) i 10 stronka! :D:D:D

Udost臋pnij ten post

kolejny argument, 偶e lepiej mie膰 towarzysza, przyjaciela, kochanka, niz daremnego m臋偶a

Udost臋pnij ten post

ale w dzisiejszym 艣wiecie kobiety powinny liczy膰 przede wszystkim na siebie...

Udost臋pnij ten post

i czasami trudne ale nikomu nie jest 艂atwo... dlatego potrzebni sa ludzie obu p艂ci, ale nie tacy, kt贸rzy przeszkadzaja, do艂uj膮 itp, ale tacy, kt贸rzy ubarwiaja nam chwile...

Udost臋pnij ten post