Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żigoll

arabusy dostali pierdolca i czepiają się wszystkiego, wszystko ich obraża

Polecane posty

Gość żigoll

ktoś musi im wytłumaczyć, że ich porąbało

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość YOGI-Miś
Cholera,jakby mi jakieś piepszone mocarstwa zarąbały Mazowsze (mało potrzebne,ale zawsze !),i dało je jakiejś grupie etnicznej ,która tu kiedyś ,prawdopodobnie mieszkała to chyba też bym się wkurzył i łaził z kałachem !!!

Gość Bush - umówmy się
że nie wymówiłem tego nazwiska bo oni się obrażą - dobrze robi, że zapowiedział, żę Ameryka przestanie kupować tyle ropy od nich. Te leniuchy jak się ich odetnie od kasy zrozumieją, że kąsali z głopoty.Głód leczy głupotę i fanatyzm najlepiej.

Gość te Yogi
gdyby biały człowiek nie kupował od nich ropy to oni by do dzisiaj kozy pasali na pustyni. Nic nie potrafią i nic im się nie che ... za wyjątkiem płodzenia.

Gość Yogi Bear from Zakopane City
Rysunki z duńskiej gazety, przedstawiające m.in. karykaturę Mahometa z bombą w turbanie, w tym tygodniu przedrukowały gazety we Francji, Niemczech, Włoszech, Hiszpanii, Szwajcarii i na Węgrzech, twierdząc, że wolność prasy ma większe znaczenie niż prowokowane przez nią protesty i bojkot. A co z Polską ???

Gość proszę jak oni skutecznie
zastraszają

Gość YOGI-Miś
Nie mogę powiedzieć żebym był słuchaczem radia Maryja ,ale gdyby jakiś niewierzący robił sobie jaja z krzyża ,tobym się wkur..ł !!! A usa niech całkiem przestanie od Nich brać ropkę !hahahahahahahahahahahahaha---za 10 lat sami będą chodować kózki !

Gość spirdalaj agencie alkaidy

Gość Suleyman
Allahu Akbar inshallah!!! م المسيئة للرسول محمد (ص) التي نشرت في الدانمرك واعيد نشرها في دول أوروبية أخرى. ورئيس الوزراء الدانمركي يكرر اعتذار بلاده.

Gość salem alejkum
białasów kęsim kęsim

zgadzam się z \"dupa z trupa\", że część to poprostu fanatycy religijni. Tak naprawdę islam, oprócz relig, i to także kultura, która naprawdę jest warta poznania.

Gość dusiek
problem w tym, że ci fanatycy mają coraz większe wpływy i faktycznie już sprawują "rząd dusz" w islamie.

Dusiek- nie sądzę, nie zapominaj, że islam liczy sobie około miliarda wyznawców reprezentujących różne grupy etniczne i językowe, zamieszkujących rozległe rejony świata. My widzimy w Tv tylko \"kropelkę\". Ja bronię się przed generalizacją.

Gość dusiek
ale zawsze rządzą zdeterminowani nieliczni ! Przypomnij sobie ile było bolszewików, a jednak zdobyli władzę. A islamskich ekstermisów są już dzisiątki tysięcy, około 50% muzułman z sympatią odnosi się do nich, a bogaci szejkowie naftowi płacą im kupę kasy. Czegóż chcieć więcej ... by zapanować. Tylko "biaLe" mocarstwa są dla nich ciągle przeszkodą w ich planach.

Jest coś w tym co mówisz, ale pamiętaj, że kij ma dwa końce, nic nie dzieje się bez przyczyny. P.S Ciężko w takim miejscu jak forum, jest mi wyjaśnić o co dokładnie mi chodzi.