Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystarczy

takie male pytanko

Polecane posty

Gość wystarczy

1. Jestem przy 2 opakowaniu harmonetu i od czasu do czasu mam mdlosci i bolą mnie piersi... poza tym po polknieciu tabletki mam glupie wrazenie, ze utknela mi w gardle (moze to przez bol gardla..). Czy to wszystko normalne? 2. Czy stosujac tabletki zabezpieczacie sie jeszcze dodatkowo ? 3. czy mozna sie kochac jeszcze po wytrysku? Moj facet "mięknie" dopiero jakies 20 minut po....Czy to bezpieczne? Dziękuję :)

Gość jest ok
to normalne objawy - powinny ustapic w 3 cyklu, jesli nie idz do lekarza, to dobierze inne tabletki. Nie ma potrzeby dodatkowego zabezpieczania sie, jesli bierzesz pigulki o wyznaczonej porze i nie pomijasz zadnej.Mozna sie kochac bez konca - nie ma ograniczen co do ilosci :)

Gość wystarczy
Dziękuję za odpowiedz i czekam na wiecej :)

Gość nastkaaa
nie martw sie.ja przez okolo pierwsze 3-4 miesiace jak bralam tak sie czulam.potem minie i masz luz i spokoj i komfort i wielka przyjemnosc dla ciebie i twojego faceta!!!!bedzie dbrze!!!:)

Gość pozazdrościć faceta...
3. czy mozna sie kochac jeszcze po wytrysku? Moj facet "mięknie" dopiero jakies 20 minut po....Czy to bezpieczne? Jeżeli facetowi to nie przeszkadza... Mam na myśli to, że po wytrysku główka jest dość wrażliwa na dotyk.