Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

a ja mam skąplikowaną sprawę i proszę o pomoc .... od jakiegoś czasu mam okropne bóle brzucha (dzisiaj na przyklad nie mogłam się ruszyć z miejsca) spodziewam sie okresu który się spóznia ( ale to w sumie normalne bo mam nieregularne cykle). wcześniaj bałam się ze jestem w ciązy bo kochałam się z chłopakiem (ale z gumką i wszystko było ok), miałam podejzenia zrobiłam test- wyszedł negatywny. z tym ze teraz się boję ze moze zrobiłam go za wcześnie bo jak mam ustalić pierwszy dzien spodziewanen miesiączki? no i chodzi mi o to czy bóle brzucha i piersi są objawem nadchodzącego okresu? czy moze to być ciąza?? POMÓZCIE BŁAGAM:(

Gość ciąża nie boli
po prostu jest

Gość kaja00
jestem w podobnej sytuacji, mysle ze to sobie tylko wmawiamy,ale sama trzese sie ze strachu,mam bole w dole brzucha,ale wierze ze wszystkjo bedzie ok,juz sobie nawet ciemna obwodke wokol brodawek wmowilam... ;-/ sama nie wiem

Gość jarpen
do kajaOO .... to wkręcanie jest straszne!! a robiłas test?? ja juz nie wiem... ja test robialm ale moze za wczesnie...a na obwódki wokół sutek to chyba u ciebie za wczesnie bo one pojawiają się dopiero gdzies w 3 tyg od zaplodnienia...matko te scizy są straszne :( odp

Gość monia20
do jarpen: nie robilam testu czekam na okres, moze juz minely te 3 tygodnie mam mocne bole brzucha i piersi... ;-( naprawde to schizowanie to tragedia!!!!

Gość jarpen
oki dzieki za wsparcia ale kochałyscie się z gumką?? tabletki? czy wogóle bez? :(

Gość monia20
tabletki, ale jakis tydz przed mialam zatrucie i niewiem czy to moze miec cos wspolnego, tak naprawde to za bardzpo schizujemy nie martw sie jarpen 3majmy sie razem!!!!!!!!!!

Gość jarpen
dzieki tez tak myslę :D mój facet juz nie wyrabia z moimi schizami hehe

Gość monia20
moj facet od paru dni jest zasypywany wiecznie tymi samymi esami wspolczuje mu ;-)