Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na polityków

kawały polityczne

Polecane posty

Skoro nic nie możemy zmienić w polityce, to pośmiejmy się z nich. Oto kilka kawałów: Jak wygląda Kaczyński w spodniach Giertycha? - Rozporkiem. Wpada ksiądz do autobusu: - Krzyżyki do kontroli poproszę. Wszyscy pokazują krzyżyki oprócz jednego faceta. - A pan dlaczego nie ma krzyżyka? Facet rozpina kurtkę i pokazuje na szyi zawieszony różaniec. - Ja mam miesięczny. I jeszcze trochę stare : Telewizor się drze, a radio ma ryja. Napiszcie jakieś kawały jak znacie.

Lepper, Andrzej Lub krócej ''Jędruś, Jędrek''. Jeden z najpopularniejszych polityków III RP, multilingwista, filozof amator, piewca mądrości ludowych, mąż stanu, zdobywca doktora honoris causa Uniwersytetu Rolnictwa w Kambodży. Twórca polskiej odmiany capoeiry (brazylijska sztuka walki ulicznej) pod narodowym szyldem Samoobrony. Znaki szczególne: wspaniała opalenizna (zdobyta w solarium "U Staśka"), fikuśna grzywka i biało-czerwony krawat widoczny z odległości 1,5km, wprawa w blokowaniu dróg, maluch pod garażem. Szczególne zasługi dla kraju: wzbogacenie kultury DISCO POLO w nową piosenkę: "Ten kraj jest nasz i wasz... nie damy bić się w twarz..."

Przychodzi ksiądz Rydzyk do salonu Maybacha, wsiada do najbardziej wypasionej fury i mówi: - Bóg zapłać!

Polska, rok 2007: Siedzi facet przed TV i strasznie zdenerwowany przełącza programy: Pierwszy kanał: msza święta... Drugi kanał: transmisja na żywo pasterki z Watykanu... Trzeci kanał: transmisja z chrztu 35 dziecka Wałęsy... Gość denerwuje się coraz bardziej bo chciałby obejrzeć cos normalnego. Czwarty kanał: film pt. "Jak to Maryja została dziewicą" Piąty kanał: siedzi ksiądz i mówi: "I czego palancie przełączasz kanały?!"

-Najpopularniejszy dowcip o L.Kaczyńskim? -Najwyższa osoba w pańswtwie! -Gdzie są podejmowane kluczowe decyzje dla kraju? -Na obiedzie u mamusi -Co oficjalnie łączy J.Kaczyńskiego z O.Rydzykiem -Celibat -Co znaczy słynne TKM wypowiedziane przez J.Kaczyńskiego? -Teraz kolega Marcinkiewicz(Teraz Kaczki mieszają) -Czy istnieje inne państwo na świece gdzie tak wielką władze ma jedna rodzina? -Tak! Timor Wshodni. -Ksiązka, ktora w cięzkich chwilach dodawała otuchy? -Brzydkie kaczątko -Najbardziej znienawidzony film bliźniaków? -Podróże Guliwera. -Ostatni partner Jarosława? -Bugusław Kaczyński -Pierwsze przykazanie IV Rzeczpospolitej? -Kochaj bliźniego swego jak Kaczyńskiego! -Dlaczego Jacek Karnowski z Wiadomosci ma zawsze wytarte kolana? -Odprawy u Kaczyńskich odbywają się twarzą w twarz. -Dlaczego L.Kaczyński jest najlepszym możliwym prezydentem? -Bo całując Chiraca w ręke nie musi klękać -W czym jest lepszy Niesiołowski gorszy Lepper? -Niesiołowski złamał drugie przykazanie IV Rzeczpospolitej: \"Nie będziesz miał Bogów nad nami (kaczorami)\" -Co mówił tata do marszałka sejmu jak bił go kilofem? -Ludzie nie bici w dzieciństwie są zdemoralizowani. -Do czego jest potrzebny Dorn Kaczyńskiemu? -Ktoś musi dosięgnąc do klamki w pałacu prezydenckim

Gość pisuary
cytaty z Leppera: Ja się rozwinąłem i mówię, że kultura będzie, a wy się uwsteczniliście. Co wy robicie z tej Wysokiej Izby? Wy nie potraficie się już uczyć, wasze głowy nie mogą być już inteligentniejsze. Pani prezes Waltz łapie się za głowę. Może obręcze założyć? Już takiego populizmu i takiej demagogii, to ja nawet nie potrafię powiedzieć... Patrząc na pana minę, no ja bym pewnie innej nie miał. Złość jest wie pan dlaczego? – że moherowe berety wygrały z koalicją aksamitnych kapeluszy. O, i to jest to.

Dlaczego w Polsce ostatnio jest tak mroźno?? - Bo Jaskiniowcy są u władzy i wraca epoka lodowcowa. - Czy można zgwałcić prostytutkę? - Tak, ale tylko w samoobronie. Jaki kraj ma najnowocześniejszego premiera? - Polska, bo jako jedyny jest sterowany radiem Powinniśmy być dumni z Polski bo jesteśmy jedynym krajem na świecie, który ma kopię zapasową prezydenta. Żyje nam się lepiej - oznajmił w expose sejmowym premier. - To fajnie wam - pomyślał naród. Kaczyński odwiedza szkołę specjalną dla dzieci z zespołem downa, wchodzi do klasy, a pani pyta się dzieci: - No kochani, kto to jest? - ?????? - No przypatrzcie się dobrze, kto to jest?? - NOWY!!! Gdyby Kaczyńscy byli trojaczkami, to jeden startowałby na prymasa... Kaczyński przedstawia swój program w sejmie, kolejno wymienia postulaty: - ...chciałbym wybudować 3 mln mieszkań, ograniczyć inflację, ale jednocześnie zwiększyć wydatki publiczne, wprowadzić nieodpłatne kształcenie dla wszystkich studentów, dwukrotnie zwiększyć emerytury i renty, a jednocześnie ograniczyć dziurę budżetową... Nagle wypowiedź przerywa głos z sali: - Panie Kaczyński, tak to tylko Panu w Erze dopasują...

Jeśli zobaczyłbyś tonących Romana G. i Z. Wrzodka, i mógłbyś uratować tylko jednego, to co wybrałbyś: pójście na kawę czy na ciastka? Przychodzi Miller do lekarza: - Co panu dolega? - Ziobro mnie strasznie jebie... 3 w nocy. Do drzwi łomocze ksiądz z ministrantem. - Otwierać!!! Mamy nakaz kolędy!

Gość znacie jeszcze jakies
z tego różańca w autobusie to sie niezle ubrechtalem heheh :D

Gość Gajowy Konarek
A znacie ten kawałek " Pod prysznicem słychać plusk ! To kaczora myje Tusk !!! :-D:-D:-D

Pewnego dnia Adam Michnik zaczął się tak jąkać, że udusił się i umarł. Idzie do Nieba, puka do bram, otwiera mu św. Piotr. Wchodzą i Adam widzi, że wszędzie wiszą zegary, które jednak pokazują różne godziny. Pyta się św. Piotra o co chodzi. - Aaa, każdy człowiek przy urodzeniu dostaje zegar ustawiony na godzinę 12:00 i z każdym kłamstwem wskazówka przesuwa się o godzinę. Tutaj na przykład jest zegar Matki Teresy, który pokazuje godz. 12, co znaczy, że zawsze mówiła prawdę. - Ooo, to ciekawe. A gdzie jest zegar Rywina? - Rywina? W moim gabinecie. Używam go jako wentylatora. Jedzie Lepper samochodem przez wieś i nagle jego kierowca nie zdążył zahamować. Nieszczęśliwie potrącił i zabił wybiegającą z pewnego gospodarstwa świnię. Lepper taki wkurzony mówi do kierowcy: - Masz tutaj 500 złotych idź do tego domu daj im te 500 zł. przeproś i po sprawie. No to ten poszedł. Lepper czeka pół godziny, godzinę, trzy, pięć. Patrzy a kierowca cały szczęśliwy, podśpiewuje sobię coś pod nosem, no to Lepper go pyta: - Co tak długo? Zasnąłeś tam czy co? - Nie no, poszedłem tam no powiedziałem to gospodarz wyjął flaszkę, popiliśmy sobie, potem przyszła gospodyni to dała żurek to pojedliśmy sobie. Potem jeszcze przyszła córka, to na papierosa z nią sobie poszliśmy... - No to co ty im powiedziałeś? - No, że jestem kierowcą Leppera i zabiłem świnię!

- Dlaczego Lepper traktuje Niemców podejrzliwie? - Bo, gdy raz chciał wziąć udział w demonstracji niemieckich rolników w Berlinie, niechcący wziął udział w Love Parade. Wpada pan Lepper do chińskiej restauracji w Brukseli. Mija chwilka kelner przynosi pałeczki, a Lepper na cały głos: - A co ja bęben zamawiałem?! Pytają ucznia gdzie pracują rodzice ? A on jednym tchem : w burdelu mama jest dziwką a tata alfonsem . - Siadaj - mówi nauczyciel, a kolega z ławki pyta : - Dlaczego tak skłamałeś ? - A co miałem powiedzieć że są oboje posłami do sejmu z Samoobrony? Renata Beger znalazła książkę. Nie widząc nigdzy w życiu czegoś podobnego pobiegła szybko do swojego przewodniczącego. - Panie przewodniczący, niech Pan zobaczy jakie są tu cuda i dziwy. Na to Lepper rzucił się na książkę, otwiera ją gwałtownie i krzyczy. - Gdzie te dziwy, Gdzie te dziwy Rozmawia dwóch na oko trzydziestoletnich mężczyzn. - Świat jest straszny.Trzęsienia ziemi, terroryzm, Bin Laden, Husajn, Lepper... - Zgadzam się z Tobą ale dlaczego to akurat my mamy Leppera? - Bo Bóg dał Irakowi pierwszeństwo w wyborze!! Polska, rok 2015. Spłonęła biblioteka narodowa a w niej cały księgozbiór prezydenta Leppera. Jedna z tych dwóch książek była wyjątkowo cenna, bo już pokolorowana.

- Z jakiego przedziału cenowego Lepper najchętniej dobiera sobie garderobę? - Od 30 do 40 zł za kilogram.

Gość uppp

który kraj ma najnowocześniejszego premiera ?? - Polska, bo jako jedyny jest sterowany radiem

Gość .....sabrina....
co Jakubowicz przynosiła mężowi do więzienia? -gazety LUB czasopisma:)

Gość stary kawał
wałesa z żoną lecieli samolotem, nagle temu zachciało się na kibelek, kiedy tam usiadł zaklinował się i woła żone, ta pociągneła go za wacka i urwała mu, pędzi szybko do pilota z płaczem i mówi - mój mąż zaklinował się na sedesie Na to pilot - a hu... z nim -nie, mam go w torebce

Gość jeszcze kilka kawałów
Dlaczego Kulczyk leczy sie za oceanem? Bo Giertych nie potrafi plywac Newsflash: terrorysta zajął siedzibę LPR i wziął cały zarząd partii jako zakładników. Grozi, że jeśli nie dostanie okupu, będzie co godzinę wypuszczał jednego zakładnika. Jakie są trzy najstraszniejsze słowa, które możesz usłyszeć od Romana Giertycha? - Dzień dobry, sąsiedzie!

Gość gorek
Marek Jurek Jarek Lech niby czworo ale trzech...

Gość bsk
Jarosław Kaczyński, Roman Giertych i Andrzej Lepper wybrali sie na obiad do restauracji. -Co panom podać? - pyta kelner. -Dla mnie schabowy -odpowiada prezes PiS. -A przystawki? -zagaduje kelner. -A przystawki też zamawiają schabowe, prawda chłopaki? - mówi Jarosław Kaczyński, klepiąc towarzyszy po plecach. Podczas wizyty prezydenta Kaczyńskiego w Londynie pada pytanie pod adresem królowej Elżbiety: - Droga Królowo, jak to się stało że macie taki bogaty kraj??? - Hmm, to dlatego że mamy takich mądrych polityków.Zaraz Ci pokaże. Królowa wykonuje jeden szybki telefon do Tony'ego Blair'a i Go pyta... - Tony , kto to jest? Nie jest Twoim bratem, nie jest Twoją siostrą a jest dzieckiem Twego ojca? - Droga Królowo to ja sam. - Świetnie Tony, dziękuję. Kaczyński pod ogromnym wrażeniem wraca do Polski.Pierwsza rzecz jaką robi to telefon do premiera Marcinkiewicza. -Słuchaj mam pytanie - kto to jest? Nie jest Twoim bratem, nie jest Twoją siostrą a jest dzieckiem Twego ojca? Premier myśli i myśli. -Nie wiem Panie prezydencie, musze pomyśleć.Zadzwonię później. Odkłada słuchawkę i natychmiast wykonuje telefon do Rokity. - Słuchaj Rokita jak jesteś taki mądry to mi powiedz - kto to jest? Nie jest Twoim bratem, nie jest Twoją siostrą a jest dzieckiem Twego ojca? Rokita myśli chwilę po czym odpowiada. - To ja. Premier szybko kończy rozmowę i oddzwania do Prezydenta. - Panie prezydencie, już wiem jaka jest odpowiedź. - No słucham. - To Rokita ! - Głupi jesteś - to Tony Blair !!! W Warszawie na skrzyżowaniu wypadek Z jednego auta wychodzi Tusk z drugiego Kaczyński -To cud że żyjemy-mówią. Tak to znak żebyśmy sie wreszcze dogadali-mówi Kaczyński- uczcijmy to wyciąga piersiówke i podaje Tuskowi. Tusk bieże łyk a Kaczyński zakręca butelke i chowa.No a ty? Pyta Tusk. Ja poczekam aż przyjedzie policja. Dlaczego Prezydent w czasie orędzia trzymał ręce na stole? Nie, nie trzymał... on się podciągał

Gość Wild honey
tak smiesznie, ze az straszno... Pozdrawiam, forumowiczow oczywiscie, nie politykow

Gość fajne te kawały

Gość zzzzztop
Przedwczoraj: Sypialnia w pałacu prezydenckim. W łóżku leżą Danka i Lechu Wałęsowie. Ona mówi: "Boże, czego ty masz takie zimne nogi?!" A Wałęsa na to: "Danka, nie przesadzaj. Jak jesteśmy sami, możesz mi mówić po imieniu". Dziś: Sypialnia w pałacu prezydenckim. W łóżku leżą Maria i Lech Kaczyńscy. Ona mówi: :"Boże, czego ty masz takie zimne nogi?!" A Kaczyński: "Bo mi zmarzły".

-Chcemy waszego dobra - powiedzial premier Marcinkiewicz do Polakow. -Zaniepokojeni Polacy zaczeli wiec ukrywac swoje dobra w bezpiecznych miejscach SMS Gilowskiej do Tuska: "Teraz ja jestem Sprite, a ty pragnienie".....

Gość zzłotko
Lider Samoobrony zapowiedzial zmianę wzoru partyjnych krawatów. Zamiast biało-czerwonych będa obowiazywały krawaty w kaczorki Dlaczego w Niemczech po wyborach od razu tak szybko stworzono koalicję rządzącą? - Bo tam nikt nie robi problemu z dziadka w Wermachcie.

Gość zzłotko
Pytają ucznia gdzie pracują rodzice ? A on jednym tchem : w burdelu mama jest dziwką a tata alfonsem . - Siadaj - mówi nauczyciel, a kolega z ławki pyta : - Dlaczego tak skłamałeś ? - A co miałem powiedzieć że są oboje posłami do sejmu z Samoobrony? -------------------------------------------------------------------------------- Lepper wzywa wróżkę: - W nocy śniły mi się ziemniaki. Co to znaczy? - To znaczy, że was na jesieni wykopią albo na wiosnę posadzą. Polska delegacja pojechala do Maroka. Pod koniec wizyty odbyl sie bankiet dla uczczenia gosci. Podczas toastów jeden z marokanskich ministrów wstal i oswiadczyl, że studiowal w Polsce, kocha ten kraj i chcialby wzniesc tradycyjny polski toast, jaki pamieta z czasów studenckich, po czym wykrzyknal: "Ribka lubi pliwac. Pij, pierdolony Beduinie!"

Gość zzłotko
Przychodzi polityk do lekarza i mówi: - Panie doktorze, mam straszny problem, od trzech tygodni mam migrenę. A na to lekarz: - Niech pan nie przesadza. Migrenę to może mięć profesor, nauczyciel, artysta. Słowem - człowiek myślący. A panu to po prostu łeb napier..la. Pani na lekcji pyta Jasia: - Jasiu, kim są bracia Kaczynscy? - To są ci co zagrali w filmie: "O dwóch takich co ukradli księżyc", a jak dorośli to założyli PiS. - A co oznacza skrót PiS? - Podpie...limy i Słonce! Jak nazywa sie czlowiek wykorzystujacy dzieci? Pedofil a jak nazywa sie czlowiek wykorzystujacy starych ludzi?? Rydzyk Mam dwie wiadomosci:dobrą i zlą...... -zła:jeden z politykow zarazil sie chorobą wściekłych krów. -dobra jest taka że wybić trzeba będzie całe stado...

Gość hehe dobre
- Dlaczego Tusk ma takie rozbiegane oczy? - Bo ma tylu doradców, że nie wie którego słuchać.

Gość to nie jest dobre
zwyczajnie wulgarne. i malo smieczne. I zeby nie bylo tez SLD nie lubie.

Gość to zdecydowanie nie jest dobre
i nawet nie to, że wulgarne, to jest zwyczajnie głupie :O