Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna11

MIGRENA!!!Rada jak jej sie pozbyc!Byla i juz nie ma!!

Polecane posty

Gość Katarzyna11

Katarzyna11 Sluchajcie ja przeszlam pieklo migrenowe, dopiero jeden lekarz stwierdzil ze mam zrobic badanie na Helickobakter Pylori w zoladku, badanie krwi, a jak prywatnie to mozna w laboratorium gdzies 12zl. Okazuje sie ze gdy budzisz sie juz z bolem glowy ana mocno zakwasza ci zoladek. Mi wykazalo ze mam mutanta w zoladku bralam antybiotyk i wyobrascie sobie ze do dzis nie mam migreny.A 4lata mialam pieklo ,a le mialam szczescie ze spotkalam tego lekarza. Wyobrascie sobie ze moja kolezanka ze studiow podobna sytuacja miala okropne migreny , zrobila ten test z krwi tez wyszlo pelno ich. I lekarz kazal jej zrobic badanie kalu na pasozyty, wyobrazcie sobie ze miala lambrie-jakos tak sie nazywaja. Przeszla leczenia i dzis po migrenach ani sladu. Gdy macie migreny wykonujcie dwa podstawowe badania na ----helickopbakter pylori w zoladku-badanie krwi? ----I badanie kalu na pasozyty I uniektorych kobiet podobniez jest chlamida w pochwie lub grzyby, gdyz wiecej kobiet ma migrene niz mezczyzn. Wykonuje sie posiew z- pochwy- z szyjki i cewki na grzyby i bakterie oraz na beztlenowce. Jesli tam wyjda grzyby , zeby wiedziec gdzie zaatakowac leczeniem dobrze jest zrobic tez posiew kalu na grzyby. Koniec. To wszystko od mojego lekarza sie dowiedzialam i sprawdzialam na sobie i moich znajomych. Radze szczerze te badania moga wam zmienic zycie , bo zycie z migrena to pieklo......Wiem co mowie

Gość emsy
Czy to jest migrena? Na 10 dni przed okresem, głowę mam "ciężką", towarzyszy temu tępy lub silny ból głowy. Wydaje mi się, że jest mi słabo i że zemdleje. Oprócz tego jest mi niedobrze i mam wszystkiego dość. Proszę odpiszcie!!!

Gość o kurde ale ciakawe
tez cierpie na migrene i mam juz dosc wymioty i potworne bole kilka razy w miesiacu.czyli lamblie powoduja migrene?? musze sie przebadac dzieki ze napisalas!!