Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tosia00

dokonal ktos z was aborcji? jak to jest?jakie sa skutki?

Polecane posty

Gość tosia00

Gość jarpen
nie dokonałam....nie wiem co bym zrobila gdybym wpadła...wiem ze bardzo bym sie bała, skutki moga być ogromne i bardzo szkodliwe dla organizmu ale mysę ze jeszcze większy będzie uszczerbek na psychice...:/

Gość dokonałam
akurat w takim kraju Ci się ktoś przzna-chyba tylko po to żeby narazić się na stek przeklństw i wyzwisk

Gość moja bacia
i im byla starsza, tym bylo jej z tym ciezej. az do silnej depresji wlacznie...

Wystarczy ze w goglach wpiszesz sobie aborcja a sam zobaczysz ile jest tam stron dotyczacych tego tematu. Zobaczysz tez jak bedzie wygladalo TWOJE DZIECKO- bezbronne i majace takie samo prawo do zycia jak Ty. Zycie to dar od Boga. Mam nadzieje, ze nie masz zamiaru tego zrobic, pozniej zobaczysz jak bardzo ten maluszek bedzie Ci wdzieczny.

wszystko zalezy czy byla to aborcja farmakologiczna czy chirurgiczna! zalezy to od wieku ciazy! w pierwszym przypadku wystepuja silne skurcze i krwawienie, utrzymujace sie nawet do 10 dni, w drugim przypadku krwawienie jest krotko, lub wcale, a zabieg przeprowadza sie pod narkoza lub przy znieczuleniu! skutki natury psychicznej zaleza od indywidualnej wrazliwosci osoby, od tego czy \"ma\" instynkt macierzynski, itp. Taka decyzja musi byc dobrze przemyslana i podjeta w porozumieniu z partnerem, jesli to mozliwe. Musisz miec silna psychike, lub poprostu nieznosic dzieci, takie osoby tez sa, zeby sobie z tym poradzic! pozdrawiam

Gość zuzia lalka nieduza
Ja znam dziewczyne, która trzy razy usuwała ciąze...