Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddianee

DAĆ SOBIE SPOKOJ CZY JESZCZE CZEKAC?????????????????? DORADZCIE!!!!!!!

Polecane posty

Gość ddianee

Wczoraj skonczyłam 3 opakowanie Diane35, miał mi sie wyleczyc trądzik, tłusta cera, włosy i nadmierne owłosienie- do dzis nie zauwazyłam zadnego efektu choc mialo sie polepszyc juz po 2 miesięcu przyjmowania. Poradzcie mi czy mam nadal czekac czy stracic juz całkowicie nadzieje? :(

Gość ddianee
prosze doradzcie

Gość daj sobie spokojj
diane to najgorsze tablety hormonalne!! Nawet jesli ci pomoga w koncu na tradzik, to po odstawieniu wszystko wroci!!! Ale juz ci raczej nie pomoga, skoro nie pomogly przez 3 miesiace. Zamiast wydawac kase na to gowno, zainwestuj w kosmetyki naturalne, odstaw chemie, zobaczysz efekty!

a ja stosowałam diane ok 2 lat (trochę wcześniej rzuciłam) i na efekty czekałam ok pół roku ( i to delikatnie zaczęło się poprawiać) i na taki okres też przygotowała mnie pani ginekolog. Diany nie stosuję 4 miesiące i jedyne co powróciło, to to nieszczęsne owłosienie... ale cera jest piękna...diane nie pomogło na włosy, jak były tłuste tak i były... dodam, że moim problemem był podwyższony poziom testosteronu i zniżony progesteronu..

Gość ddianee
zatem co radzicie brac- jakie anty zeby cera była ładna? aha co najwazniejsze- ja ją biore tez z powodu antykoncepcji wiec nie chce zadnych kosmetykow itp.

Gość puszcza
hej! Ja brałam diane na nadmierne owłosienie, ale nic mi nie pomagała więc po ok roku odstawilam. i dopiero zaczeły mi się problemy z cerą!! MAsakra

Gość efektów brak
to, ze jest napisane tak na ulotce, to nie znaczy, że u każdego tak jest, to sprawa indywidualna, poza tym kuracje antytrądzikowe zawsze wymagają ciepliwość. Ja czekam:)