Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maxine

pensetki

Polecane posty

Cześć dziewczynki! Mam takie pytanie - czy wiecie gdzie można kupić dobrą pensetę, bo wszystkie z którymi się do tej pory zetknęłam były badziewiaste. Tylko raz cudem mialam dobrą, ale się zgubiła. Jak tego szukać? Metodą prób i błędów, czy może w lepszych drogeriach mają naprawdę dobre?Help

Gość merioza
J a w Rossmanie kupilam nawet niezla pesete, uzywam jej juz ok 3 lat.

Gość kosmetyczka*
kupuj tylko te, które możesz wcześniej dotknąć (nie przez opakowanie), dokładnie ją obejżyj, czy przylega idealnie. jeżeli tylko zobaczysz mały prześwit, daj sobie spokój, żeby niewiem jaka promocja była. do ciebie już należy wybór czy będzie prosta, czy skośnie ścięta - to już raczej kwestia indywidualna

Gość jakie wg Was są lepsze
proste czy skośnie ścięte?

Gość Birra
w saphora kupilam sobie dwie zajebiste ,jedna jest do mniejszych wloskow ,a druga do wiekszych .Jest tam duzy wybor i sa niedrogie

dzięki!ńie spodziewałam się tylu odpowiedzi, a myślę,że nie ja jedna mam taki problem!:)

Gość Wiesz co...
jak przeczytałam twój post to tak samo jakbym słuchała własnych myśli. Też miałam kiedyś superprecyzyjną taką skośnie ściętą pensetke ale mi się zgubiła i od tamtej pory widze w sklepach tylko same badziewia nie warte nawet tego żeby je wziąść za darmo. Mam jeszcze taką inną prostą i bardzo starą. Ona jest jeszcze znośna, ale jakbym chciała kupić nową w sklepie to nie bardzo się da. Zazwyczaj ofrują całe zestawy do pielęgnacji paznokci a do tego dołączona jakaś niepozorna i dziadowska pensetka.