Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suzi22

JAK PRZEŻYWACIE SWÓJ ORGAZM- CHODZI TU O KOBIETY!

Polecane posty

Najlepiej wspominam pierwszy ;) Przeżyłam go przy trzecim stosunku. Skupiłam się tylko na przyjemności. Tzn zamknęłam oczy i o niczym nie myślałam. Mój partner zwiększyl tempo i poczułam, że coś zaraz się stanie, dreszcze na całym ciele i chciało mi się krzyczeć. To był mój pierwszy orgazm w życiu choć osiągnęłam go w wieku 22 lat to warto było czekekac :)

Gość gość
Nie mam jeszcze chłopaka to tylko masturbuję się. Ale jest to taka rozkosz że nie potrafiłabym zaprzestać tego robić. Podniecam się w domu po przyjściu ze szkoły gdy rodzice jeszcze w pracy. Zabezpieczam od wewnątrz drzwi do mieszkanie zdejmuję majtki, kładę się na ręczniku na wersalce i już po chwili prawie tracę z rozkoszy świadomość. Jęczę do końca chyba z kilkanaście minut, jestem cała zlana. Zdarzyło mi się przy masturbacji nawet zsikać, ale nie panowałam nad niczym. Zrobiłam tak już też w polu, daleko od domu. Ale robiłam to w majtkach i cała mokra wracałam do domu.

Gość gość
do garow wredne baby

Gość gość
Jak sie czesto kocham to właśnie taki krótki ten orgazm, takie 'pstryk' Ale mam w pamięci przeżycia opisywane na tym forum wcześniej-jesteśmy kobiety bardzo podobne do siebie w tych przeżyciach. Moje najfajniejsze wspomnienia to raz w pozycji gdy czułam,że partner penisem otwiera mi po kolei wszystkie czakry i całkowicie zalała mnie fala gorąca.Drugie jak kompletnie mnie wcieło a przed oczami ukazała sie feria barw.

Gość gość
Moja żona często przeklina jak jest ostro

Gość gość
Drę się jakby mnie ze skóry obdzierali, po całym ciele przechodzą dreszcze i mam uczucie jakbym cała zdrętwiała :)

Gość gość
Tylko masturbuję się. Jestem jak sparaliżowana z rozkoszy, gdy robię to w publicznym wc w markecie to gdy nikogo więcej nie ma bo nie mogę powstrzymać głośnego jęczenia

Gość anka

Co za bzdura, że orgazm podczas seksu jest niby 400 razy lepszy od tego podczas masturbacji. U mnie jest chyba odwrotnie. Masturbacja to czysta rozkosz. Robie to codziennie i nigdy nie przestanę!

Gość naj

dla mnie jest czyms wspanialym czuje przyjemne wewnetrzne cieplo od krocza az do szyji  do tego wyginam sie w luk cipka mi pulsuje robi sie ogniscie czerwona piersi unosza sie do gory  sutki powiekszaja sie kilkukrotnie zmieniajac kolor na ciemny braz do tego wszystkiego jecze z rozkoszy .

Gość Agnieszka

Nie mam mężczyzny, jeśli nie muszę zaspokoić się w pracy to masturbuję się  po powrocie do mieszkania. Zgadzam się z opiniami kobiet, że trudno długo nie zaspokajać się. Ja potrzebuję niemal codziennie. Też robię to na ręczniku, czasem nawet w majtkach. To  niesamowita rozkosz i mimowolne jeczenie, zsikiwanie przy tym to normalne .