Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annorl1

GINEKOLOG W RZESZOWIE

Polecane posty

Gość annorl1

Czy ktoś zna dobrego ginekologa w rzeszowie? Chodzi mi o takiego który bez gadania i bez próśb zrobi mi podstawowe badania zanim zapisze mi tabletki,a potem bedzie mi je robił w trakcie.Chodzi mi głównie o lekarza nie prywatnego. Bo lekarz do którego chodzę obecnie przez 3 miesiące nie pofatygowal sie żeby zrobić mi jakie kolwiek badania, a tabletki mi przepisał.Nawet głópiej cytologii mi nie zrobił! Mieszkam tu od niedawna więc będę bardzo wdzięczna za pomoc,bo mam już dość eksperymentowania na sobie następnych ginekologów!

Gość lizaczka 17
Maria Drożańska przyjmuje na staromiesciu, jest nawet dobra da Ci skierowanie na badania i ogolnie jest mila

Gość annorl1
Dzięki,a możesz mi podać adres,bo nie znam za bardzo rzeszowa.

Gość kendra
Maria Drożańska fakt jest dobra ale jeszcze lepszy jest dr. Wątor, przyjmuje na ul. Bohaterów (oś. Kmity) ja przeszłam od dr. Drożańskiej do niego i polecam go jak najbardziej, jeszt 100x milszy od Drożańskiej i można z nim o wszystkich problemach pogadać :)

Gość annorl1
a jak z badaniami? Robi je bez niczegi i nie trzeba sie o nie dopominać? Chodzi mi o dr.Wątora.

Gość apeszt
Dziewczyny, z calego serca chciałabym polecić Wam dr MARKA KLUZĘ (nie mylić z jego ojcem, Romanem Kluzą). Gdy zaszłam w ciążę przez czysty przypadek trafiłam do niego. Pan doktor jest jeszcze dość młody, ale posiada ogromną wiedzę, spore doświadczenie, a dodatkowo, nie wpadł jeszcze w rutynę i do każdego przypadku podchodzi indywidualnie. Prowadził moją ciążę, poświęcał duzo czasu na badania, na tłumaczenie wątppliwości, odpowiadanie na pytania. Co więcej, w razie jakichkolwiek problemów był osiągalny telefonicznie, zawsze odpisywał czy oddzwaniał. Gdy trafiłam do szpitala na Szopena po terminie, zawsze do mnie zaglądał, pomimo, iż nie miał dyżuru na położnictwie, gdy wywoływano mi poród był u mnie kilkakrotnie, szerzej opowiadał mi jakie są decyzje lekarzy prowadzących, odpowiadał na moje pytania, tłumaczył itp. Podobnie było także po porodzie. Gdy rana przestała się goić, umówil mnie na wizytę z dnia na dzień. Naprawdę tych pozytywów byłoby jeszcze więcej. Co więcej, atmosfera w gabinecie była bardzo dobra, nie stresowalam sie ani nie wstydzilam o cos zapytac. Polecam z calego serca!!

Gość gość
Witold Młynarczyk