Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Wpadam tu sobie popisac z Klaudia, a ty mi nie zabronisz, jak nie pasuje to wypiërdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Więc idź ze Srelcią na priv, bo nikt was tu nie chce. A Srelcia niech się zajmie pracą, swoimi kłopotami i poradami dla pijaków tirowcow, kiedy sama ma bajzel w domu jak cyganka w tobołku Ja mam w domu picuś glancuś jak to się mówi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Scoop napisał: Salowa a moze to ty zabieraj swoja ukochana gine i idzcie na priv a ode mnie i od Elci sie odpiërdol Gina ma swój dom, ja swój, ty namiot, więc do spania i odmeldować się namiotowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Ja u mnie w lesie tez wysprzatane czysciutko U mamy w domu tez czysciutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Scoop napisał: A ty salowa nie pisz innym co maja robic, bo jestes nikim Jestes takim samym uzytkownikiem jak ja albo Elcia Nie jest takim samym bo inni nie są tak irytujący jak ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Ja mam swoj las, w ktorym mam namiot xD A przed lasem ogromne pole, wszystko dla mnie xD Wiec wypieerdalaj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Scoop napisał: Ja u mnie w lesie tez wysprzatane czysciutko U mamy w domu tez czysciutko Nikt cie tu nie chce. Przeproś i wyjdź, a na dziś szykuj nowy nick. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu To tylko twoja opinia bicus, dla ciebie moze irytujaca dla innych nie Ja akurat nie lubie gdy mi ktos rzadzi xD Ja jestem dla innych irytujacy tutaj, salowa dla innych tez dla innych nie xD Pokozaczy sobie, pozglasza i chuuj xD. Tylko tyle moze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Dobra salowa, ja ciebie tez tu nie chce i tej giny, i wypieerdalaj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Więc idź ze Srelcią na priv, bo nikt was tu nie chce. A Srelcia niech się zajmie pracą, swoimi kłopotami i poradami dla pijaków tirowcow, kiedy sama ma bajzel w domu jak cyganka w tobołku Ty lysa co ty tak tej Elci zazdrościsz ? Chyba powodzenia i dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu ty tez tu bana nie raz dostalas, i pewnie jeszcze dostaniesz ty wstretna konfituro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu ty mnie przepros za wmawianie mi prostytucji za kurtke i iphone, ty wstretna biedna lampucero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Scoop napisał: To tylko twoja opinia bicus, dla ciebie moze irytujaca dla innych nie Ciebie salowa nie irytuje? To gratuluję cierpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Scoop napisał: ty tez tu bana nie raz dostalas, i pewnie jeszcze dostaniesz ty wstretna konfituro Zbanowali mnie 4 razy w ciągu miesiąca dzięki koleżance. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Jak sie wkuurwie to wezme jutro drugi telefon do namiotu i bede tutaj codziennie, bo mnie wkuurwiasz salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Scoop napisał: Dobra salowa, ja ciebie tez tu nie chce i tej giny, i wypieerdalaj xD Forum jest kobiece Więc co tu robisz z grubaskiem Byczym? Więc zróbcie to i nie powstrzymujcie się Panowie Na zdrowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Chuuj jej w duupe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu ty nie jestes kobieta, tylko babochlop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Zbanowali mnie 4 razy w ciągu miesiąca dzięki koleżance. Ano spory czas miałaś jedno konto i jakaś duuzą liczbę plusów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Elcia ma wiecej kobiecosci od ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, big buu napisał: Ty lysa co ty tak tej Elci zazdrościsz ? Chyba powodzenia i dzieci. Najbardziej ją boli to że nie chodzę do kolchozu na 300godz tak jak ona a stać mnie np na zakupy w żabce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Ja tez kiedys mialem konto KochamElcie i 8000 postow najeebane, to mnie pewnie salowa stara lampucera podjeebala i poszlo w chuuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Scoop napisał: Jak sie wkuurwie to wezme jutro drugi telefon do namiotu i bede tutaj codziennie, bo mnie wkuurwiasz salowa Dobry pomysł, salowa lubi się nawalać w kisielu to nie odpuszczajmy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu No salowa kiedys bolalo, ze mi kumpel anglik dal kurtke fajna za friko i ze kupilem sobie iPhone, bo uzbieralem hajs, to mi zaczela wmawiac, ze uprawiam prostytucje za to, bo ja tak zabolalo, ze ja mam cos za darmo, a ona musi tyrac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu No mam dwa smartfony i niedawno doladowalem internet mobilny, wiec specjalnie dla moich fanek salowej i giny bede tutaj 24/7 skoro mnie tak kochaja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Najbardziej ją boli to że nie chodzę do kolchozu na 300godz tak jak ona a stać mnie np na zakupy w żabce. Przecież ona z tej stróżówki i tak ciągle nawala posty xD non stop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Zaloze sobie nowe konto KochamElcie i chuuj w duupe salowej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, big buu napisał: Ano spory czas miałaś jedno konto i jakaś duuzą liczbę plusów Zgłaszała wszystkie moje posty a potem zadowolona z tekstem "co banik wleciał" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu To juz wyzsze stadium uzaleznienia xD Chyba jej by sie przydal odwyk i lekarz psychiatra xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Haha, co stary w koncu zdechl, salowa xD Tak jej trzeba odpisac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach