Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELLLLE29

POCHWICE CZYLI DUZY PROBLEM Z SEXEM!!

Polecane posty

Gość ELLLLE29
DO MALAMI828282,otoz ja stosuje lubrykant,ale to tylko połowicznie sie sprawdza,cały czas mysle by było dobrze nawilzone i efekt taki ze mniej boli ale zero przyjemnosci mąz moj jest cierpliwy,a tak w ogole to udajemy ze nia ma tego prolemu,mam wrazenie ze on siebie o to obwinia wydaje mi sie ze to ze tak jest to poniekąd wina (jesli mozna tu moic w takich kategoriach) jest po obu stronach,kiedys nam sie nie ukladało,były spiecia kłotnie rozstalismy sie-ja sie wtedy spotykałam z innym chłopakiem i nie miałam tego problemu-ale jak wrociłam do męza to chyba gdzies w mojej pamieci zapisały mi sie problemy i stąd ten problem kurcze i nie umiem sobie pomoc

Gość tepez
pierdolnij szklane wodki albo spal jointa.

Gość Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:D Albo wrzuc dropsa ;)

Gość kobitki
ja nie wie ile wam wtykać do głowy,że to forum nie od tego,jak głowa nie przyjmuje to co dopiero cipa

Gość malami8282828
no wlasnie ja nie mam pojecia z czedgo bierzesie moj problem....moze mam nieco ine fantazje niz moj chopak ...ale staramy sie abysmy oboje byli zspokojemi... wic nie rozumiem :( ...a co do orgazu to mam oralnie poprzez pieszczoty ale nigdy nie przezylam pochwonego podczs stounku :(... staramy ie z chlopakiem o tym nie myslec ale tak naprawde sie nie da... wszyscy wiemy ile seks (udany) wprowadza do zwiazku..... marze o tym aby kiedys bylo cudownie ...i bez bolu

Gość lileczka
a moze by tak seksic sie czescie to po kilku pierwszych razach-oczywiscie troche bolesnycch-ten miesien na K sie rozluzni rozszerzy i partner wejdzie jak po przyslowiowym mydle:):D

Gość malami8282828
juz nie raz robilam to po alkocholu... to fkt jest mniejszy bol...ale i mniejsza przyjemnosc i praktyczniegraniczy z cudem dojscie do orgazmu

Gość malami8282828
miesiac?????? tu mowa o dwoch latach ...z bolesymmi doznaniami :/ .....ten miesien jak do tej pory nie zamierza sie rozszerzac :)

Gość malami8282828
jointa jeszcze nie probowalam ....pomorze :P /?????

Gość zainteresowana tematem
kobitki - proponuję idź na inny topik, gdzie lepiej się zabawisz a nie naigrawaj się z kobiet, które cierpią ELLLLE29 ,malami8282828 - dziweczyny proponuję wizytę u seksuologa każda a potem pogadamy jak nam się układa a najlepiej jak sobie pogadamy na gg co wy na to? dla zainteresowanych stronki o pochwicy http://www.pfm.pl/u235/navi/199163 http://www.milosc.god.pl/pokontrud.htm

Gość lileczka
wydaje mi sie ze twoj strach jest tak wielki ze zanim jeszcze cos zaczniecie to ty juz czujesz ze i tak bedzie bolalo wiec po co starac sie dalej i zaczynacie baraszki ii pyk myslisz sobie "mialam racje bedzie bolalo" pomysl sobie kurna tyle czasu czekam na wspanialy seks i tym razem tak bedzie -znasz ten tekst wiara czyni cuda :)-probuj kobitko probuj

Gość ELLLLE29
hmm...to chyba musisz isc do seksuologa jesli nie byałas u ginekologa to moze tez sie tam wybierz by wykluczył ewntualne wady w budowie ja mam pochwice wtórną,prawdopodobnie wywołaną stresem z konkretnym facete a ty jesli sie nie myle masz od początku z tym samym chłopakiem mnie sie na początku dobrze układało z męzem,tylko po 15 roku zaczeło sie psuc

Gość ELLLLE29
lileczja byłam juz u seksuologa,ktory polecil winko na dobry poczatek i wyluzowanie sie i to w zasadzie tyle to ma pomoc tylko ze nie pomogło chyba ze znasz jakiegos dobrego seksuologa w krakowie?

Gość lileczka
wydaje mi sie ze rady seksuologow sa o d.. rozbic sama w sobie musisz sie przekonac NIkt ci w tym nie pomoze a od nadmiaru wina to tylko glowa bedzie cie bolala Pogadaj z partnerem i sami sprobujcie cos wymyslec Romantyczna kompiolka ze swieczkami jakies masaze bite smietany itd tego jest masa Moze na poczatek dobrze by bylo zeby nie wszystkie pieszczoty nie konczyly sie proba seksu NIech partner rozpali cie do czerwonosci i kropka pomoz mu ujsc jego energi a sama musisz poprzestac na tym az do momentu kiedy nie bedziesz mogla wytrzymac i sprobujecie seksu MOze akurat pojdzie

Gość prosto w oczy
dziewczyny, poradźcie, ja też mam problem tzw. chujnicę: jak widzę pochwicę to mam chujnicę, błagam dziewczyny co robić....

Gość lileczka
prosto w oczy -mniej sie rozgladaj :P

Gość malami828282
ciesze si ze trafilam na ten topik..... czulam sie troszke zaguiona z tym wszystkim... rozmawiam duzo z chlopakiem , ale fajnie zobaczyc ten prolem z innej strony ...to sa nasze poczatki... mam nadxije ze sie jeszce wszystko ulozy ;)

Gość malami828282
mam nadzije ze bedziemy w ontakcie . pozdrawiam erdecznie :)

Gość kalutka
ja od zawsze mam pochwice wywołaną molestowaniem seksulanym w dziecinstwie. Miałam wielu partnerów i stosunki bywały bolesne na poczatku, ale nie zeby wcale sie nie dało, czy zeby partener jakos tam zauwazył problem. Jestem mezatka od 4 lat i wszytsko było całkiem dobrze, ale po porodzie w jakis sposob zacisnełam sie tam jeszcze bardziej i od tamtego czasu, choc mienly 3 lata, sexu jest coraz mniej, bo maz ma serdecznie dosyc długiej gry wstepnej- ok 40 minut i potem delikatnego wsadzania, o ile w ogole daje sie wsazic, bo czasem i on odczuwa przy tym bol! Jak włozy an siłe, to zacisk jest tak duzy, że on od razu wyciąga i traci ochote na sex, bo go to anjzwyczajniej boli. Co ja mam zrobic???!!! Stosunki nie sa czestsz eniz raz na miesiac, dwa. A im rzadziej, tym mam wiekszy ścisk. Ma zjak pomysli, ile bedzie musiał włozyc pracy w sex, to mu sie odechciewa. Lubrykanty mnie daja duzo, ale on ich nie znosi. Trace kochanka.. pomocy :( Rodziłam przez cesarskie ciecie, wiec to nie jest dlatego, ze psychicznie czuje, ze tam cos sie wydarzyło. Ja rozumiem, ze ona ma dosc.. bo 3 lata staran to duzo.. a zamiast łatwiej jest coraz trudniej.

Gość gość
daj swojemu facetowi maxlong, a tak Cię wybzyka, że będziesz orgazmować wielokrotnie! w mojego wstępuje ogier i jesteśmy przezadowoleni :)

dziewczyny z problemem pochwicy - a nie myślałyście, żeby na przykład na miesiąc lub dwa wprowadzić zasadę "zero penetracji" i uprawiać wyłącznie obustronny seks oralny? jak przez taki okres będziecie w spokoju się kochać i obie strony będą zadowolone, to może nastąpić takie rozluźnienie, że i do penetracji się zabierzecie. jak byłam 16-latką to miałam chłopaka, doświadczonego z wieloma kobietami i świetnego w łóżku, ale nie byłam w nim zakochana - uprawialiśmy długo wyłacznie seks bez penetracji, bo ja nie chciałam stracić z nim dziewictwa. :-D było cudownie, nauczył mnie większości rzeczy i pamiętam orgazmy z nim do dziś. nota bene, jak rok później oddałam cnotę chłopakowi, w którym się zakochałam, było fatalnie nam w łóżku i rozstaliśmy się bardzo szybko...