Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monk_mała

Jak go zdobyć ?

Polecane posty

Gość mojra--
Darek :P

kobiet nie pyta się o wiek ;) ale przypuszczam ze jestem młodsza od Ciebie :)

Gość upupupp

Gość miś Creasy
Hmm no więć popierwsze popatrz jak ta dziewczyna się ubiera, jak maluje, nawet jakie mniej więcej jest zapach perfum (ostry, łagodny, itp). Staraj się upodobnić ale bez kalki bo wyjdzie tragicznie, to ma wyjść naturalnie. Dobrym sposobem jest np aby mu powiedzieć, żę dostałaś gdzieś dwa zaproszenia i czy nie ma ochoty iść, pożycz kiedyś od niego jakiś film i oddaj mu go w domu, napewno zaprosi cię do siebie choćby na przysłowiową kawe, jeśli piszesz,że jesteś ładna to wystarczy, że lepiej cię troche pozna i będzie git.

dzięki Miś Creasy :),z tym pożyczeniem czegoś to dobry pomysł . Miał mi książke pożyczyć:D . Nie upodobnie się do tej dziewczyny bo nie da się , nie wiem jak to określić ,jest ładna ale naśladowanie jej nie uda się. Przedewszystkim ona jes brunetką ,a ja nie ;) (nie sądze żeby perfumy coś zdziałały bo on nigdy nie był na tyle blisko niej żeby je poczuć, zresztą nawet nigdy z nią nie rozmawiał)

Gość miś Creasy
a dlaczego się nie uda? kolor włosów nie ma tu nic do rzeczy, opisz dokładnie jak się ubiera. A co do perfum to naprawde dużo dają i nawet nie wiecie skąd was czuć :D ja potrafie z drugieo końca ulicy wyczuć , jaki psika się koleżanka. szcegół co do niej !!! powiem ci wtedyco ona ma czego ty nie masz

Gość riga
A co studiujecie?Politechnika? Uniwerek? Rozumiem że ten sam kierunek.

Gość iphphw
kolega wyzej ma racje, do paly mala monk

Gość no wlasnie
Zasadnicze pytanie od mala monk - chcialabys mu obciagnac ?

odwalcie sie szydercy , ja tu ma poważny problem. riga-----> na Politechnice ,na jedyn kierunku :) miś Creasy----->ona ubiera się normalnie , wg mnie nic specjalnego np: jeansy ,jakiś żakiecik , topik itp, i jest baardzo spalona na solarium ;) (a perfum nigdy od niej nie wyczułam:P)

Gość znoooooowuuuuuuuuu
oj kobito, tylko się nie spalaj na solarze, błagam :o

Gość znoooooowuuuuuuuuu
Jestem w takiej samej syuacji i stwierdziłam, że się za cholerę nie upodobnię do tej panny, w którą się wgapia mój luby. bo ja jestem sobą i dobrze mi z tym. i nieuczciwe byłoby grać przed nim kogokolwiek.

nie mam zamiaru spalić sie tak jak ona , lubie solarium ale tak żeby wyglądac rozsądnie , a ona niestety wyglądam strasznie:/ nie pisze tego z zawiści , lubią tą dziewczyne bardzo ale z sol. przesadza :/

Gość miś Creasy
hmm jeansy powiadasz, jeśli ma fajną pupe i nosi obcisłe jeansy to się nie dziwie:D, taki prosty komplet naprawde potrafi przyciągnąć wzrok, hmmm może kolory ubrań masz nie takie? faceci nie lubią u dziewczyn szarości, jakiś zielenii itp, biały, żółty , czerwony, różowy...nosisz okulary?

wg mnie jej pupa jest przeciętna , taka jakich wiele ,ale nie jest brzydka , natomias ona ma bardzo ładne oczy -niebieskie przy jej opaleniźnie robią wrażenie .Nosze okulary ale na wykłach i to czasami tylko. KMD-----> on coś do niej czuje , ale ona nie , ona gustuje w zupłnie innych kolesiach , poza tym ma kogoś i nie jest wogóle zainteresowana . Nie mam zamiru narzucac się jemu,jeśli po czasie zauważe że nadal jestem dla niego jedynie koleżanką to dam sobie spokuj .

ale kurcze są chwile kiedy on traktuje mnie inaczej niż tylko kolezanke , zauważyłam że gdy jestem w pobliżu to zawsze podejdzie , porozmawia ze mną . Ostatnio koniecznie chciał mnie do pubu wyciągnąć ,ehhh pogubiłam się w tym wszystkim chyba:P

Gość jak facet traktuje
wszystkie dziewczyny jak dobre koleżanki, to istnieje ryzyko, że jest gejem. Weźcie to, moje drogie, pod uwagę ;p

tak ładnie na mnie patrzy.... i tak ładnie sie uśmiecha :):) nie jest gejem , tego jestem pewna:P

KMD gdybym chciała tak wyłożyć karty na stół to nie pytałabym się tu o rade :P. Nie kocham go :P , i nie bede mu mowiła ze mi się podoba bo boje się odrzucenia :/

moje kochanie tez mialo kogos innego a ja bylam tylko \"zwykla kumpela do pogadania\". cierpialam przez rok z powodu nieodwzajemnionej milosci. w konu poddalam sie, skoro nic wiecej dla niego nie znacze to nie bede sie katowac. chcialam ograniczyc kontakt z nim az tu nagle!:P zaczal o mnie zabiegac:) skutecznie:P jestesmy razem juz 3 latka:) powodzenia!

dobra żona---podniosłaś mnie na duchu:D dziekuje:) 🌻 . KMD nie mam zamiaru nic mowić jesmu bo jesczze się wystraszy takich deklaracji:P tu trzeba powoli ;)

Pucio próbuje go zaintersowac sobą :D wiem że nie zdobędę go szybko, wymaga to czasu , potrzebuje pomysłów jak go oczarować:)

jest taka zabawa (w przedszkolu sie bawilismy:D): lapiesz goscia za reke i mowisz \"jak mnie kochasz to mnie pusc!\":P pamietam ze koledzy w przedszkoly za cholere nie chcieli puscic reki a jak im sie wyrwala to spiekli buraka i mowili ze to glupia zabawa glupich bab:P niby zart no ale tyle sie mozesz o nim dowiedziec;p jak spyta sie skad ten pomysl to powiedz ze 6letnia coreczka sasiadki (ciotki kogostam) dzis rano ci tak zrobila:P czy cos tam wymysl;)

dobra żona ---uroczy pomysł:D , kiedyś jak będziemy przy piwku w dobrych humorach może tak zrobie ;) Ale nie wyskocze z tym na uczelnie od tak sobie , bo ucieknie chłopak :P

Interesuj sie tym czym on sie interesuje, pozwol mu mowic duzo o sobie , slyszalam ze faceci lubia mowic o sobie i swoich pasja Ale nie gwarantuje bo nie praktykowalam tego , wogol to ja sama jestem:D

Pucio -korepetycje to mistrzowki pomysł ,ale w tym wypadku odpada , ponieważ ja i on mamy mniej więcej takie same oceny , tyle samo umiemy , a jeśli juz to ja mogłabym mu udzielać korepetycji nie on mnie :P....chyba że on mi z informatyki..hmmm musze to przemyslec:D