Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upokarzany 81

kobieta mnie bije

Polecane posty

Gość upokarzany 81

Witam mam na imie XXX a moja dziewczyna jest tez XXX ja ważę 100 kilo a ona 50 i mnie pierze codziennie a ja jestem takim uczuciowym chłopakiem i nie moge jej nic zrobić pomóżcie już nie mam siły mogę się wam wydawać trochę infaltymny ale już mam tego wszystkiego dość !!! żyje w męczarniach !!!

Gość kastrat
stary zwal sobie konia na jej widok i pokaż jest że jest ci niepotrezbna a wręcz bezuzyteczna :)

Gość gołota
najpierw ją zgnój a potem w jaja ją w jaja :D

Gość konwalia 1212
i bardz odobrze bo wy ta takie hamy jesteście ino was lać po mordach prostaki phhhhh i dobrze niech cie leje :]

Gość Zdzisław Psikutaz.
Obciagnij jej z połykiem aaa i hapaj dzide

Gość kleo patra
spytaj się jej , jakby się czuła, jakby ją tak codziennie jakaś laska nawalała, niech się postawi w twojej sytuacji. Przetłumacz jej do rozumu, że ci się nie podoba gdy tak robi, że ma cię traktować lepiej !

Gość Zdzisław Psikutaz.
kurna, ciezka sprawa Uwzgledniajac punkt ciężkości, który w opisywanej i będącej przedmiotem analizy sytuacji.. a zresztą sprzedaj jej kopa i tyle

Gość Carington ZWM
Hmmm powiem tak koles - baby ogolnie to dziwki wiec jak Cie leje to ja bym na Twoim miejscu wyrzucil ja by the window i problem z glowy, bo takie to nie zasluguja na jakakolwiek litosc..... jeszcze mozesz pojsc z tym na policje ale odradzam... zalatw to sam .... alternatyw rozwiazan masz kilka ja Ci podalem jedna z nich..... Good luck....

a może ma powód, ale codziennie? to ona strasznie zmęczona musi być.Poważnie to porozmawiaj z nią co możesz jej dać żeby nie była taka sfrustrowana:)

kurde,taka mała a zwinna! zresztą nie ma się co śmiać,bo jak on by jej oddał to by miał przesrane bo kto mu uwieży ,ze ma taką siurniętą w domu.Porozmawiaj z nią! :-)

Gość slodka kobitka
pieknie sie wyrazacie o kobietach waze 45kg ale zebralabym tyle sily zeby was za to.....