Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimmel

kobiety zawsze robią to ...

Polecane posty

Gość kimmel

dla pieniędzy. Jedna żadają zapłaty od razu inne oddają się tylko na lichwiarski wieloletni kredyt.

Gość loka
my już tak mamy

Gość oj nie jest tak
Jest mężczyzna z którym, dla którego zawsze jestem jeśli tylko da mi uczucie którego pragnę od niego! Co innego że jestem zakochana!

Gość rob
Ja bym jeszcze dodał, zgadzając się co do zasady z autorem topiku, że nie zawsze zapłata musi przyjąć formę gotówkową. Często płacimy w formie prezentów, i co może mniej oczywiste, rozmaitych ustępstw w relacji z taką kobietą. Padają argumenty typu: "Miałeś orgazm?? No, to nie dyskutuj". Zupełnie jakby zbliżenie nie było formą okazywania uczuć, tylko jakąś koszmarną transakcją handlową na zasadzie: "Sprzedam dwa lody za nowiutki płaszczyk z Zary, a 15 minut seksu w pozycji dowolnej oddam niedrogo za śniadania do łóżka przez 7 dni". Koszmar demolujący związek z porażającą siłą...

Gość rob
Rozumiem drogie panie, że żadna z was nie ma nic do powiedzenia na ten temat...Cóż, szkoda...

Gość Zdzisław Psikutaz.
znam taka co poleciała na wiązadła do butów

Gość i teraz mlaska przy
twoim stole

Gość rob
Widać wstydliwa sprawa dla forumowiczek...

Gość sssssasasa
racja, racja, święta racja, wiem po sobie :P a jak pieniążki się kończą to mówię papa i szukam następnego idioty z grubym portfelem :P Prawda jest taka, że każda kobieta lubi być obdarowywana i chce, żeby o nią dbano, a ponieważ wiadomo, co was, facetów kręci najbardziej... :P

Gość all right
tylko nie trafić na takich jak Wy..nici nawet z głupiego kwiatka na dzień kobiet..ustąpienie przy drzwiach odrazu będzie wiązało się z kłótnią o równouprawnienie..trzymajcie się ode mnie z daleka pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość really
ale was kreca wystrojone i zadbane laleczki - to niestety kosztuje! ja dla siebie mogla bym byc szara myszka (i czasami tak sie ubieram) ze pies z kulawa noga na mnie nie zwraca uwagi. ale ten moj jeczy, ze o siebie nie dbam! wiec niech kupuje stroje, funduje kosmetyczke itp. bo ja ze swojej pensji nie daje rady na takie ekstrawagancje. faceci zarabiaja o 30% wiecej niz babka na tym samym stanowisku (o ile sie bidulka dopcha tam!) i jest im latwiej znalezc prace (to sa fakty potwierdzone badaniami). wiec fryzjer, kosmetyczka, ciuchy, super buty... a w cholere! wy faceci macie narabane! myslicie, ze te 'naturalne' babki za ktorymi sie ogladacie (nie te przerysowane) przed chwila wstaly z lozka! co za ignorancja!

Całkowicie zgadzam się z \"really\" i \"all right\". Mężczyźni, to bęcwały i już!!!!!!!!