Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mada49

Otyłość

Polecane posty

Cześć kobietki, czy któraś z was brała leki antydepresyjne i tyła jak najęta? Od 1,5 roku biorę ASENTRĘ I PRZYTYŁAM 12 KG. TERAZ PLANUJĘ WYJAZD NA WCZASY ODCHUDZAJĄCE, A W ZASADZIE 10 DNI GŁODÓWKI. POMÓŻCIE!

Gość kilcia
Jak chcesz to jedź, ale po powrocie nie będziesz już tyć? Tego nie wiesz. Wiem jak działają antydepresanty (ja brałam Doepin)przez 3 miesiące, ale na szczęście nie przytyłam po nim. Dzięki mojemu lekarzowi, w porę odstawiła mi je.Ja natomiast przytyłam po lekach na alergię (brałam je 7 lat i po nich przytyłam aż 50 kg.),ale nie mogłam ich odstawić,dopiero teraz kiedy mam okres remisji.Ja schudłam już/albo tylko 13 kg. Leki antydepresyjne i na alergię działają podobnie. Należą one do grupy leków, które działają na przysadkę mózgową ( konkretnie na układ nerwowy)i jednym z ich skutków ubocznych jest właśnie większy apetyt, a co za tym idzie przybieranie na wadze. Najlepszym wyjściem byłoby, gdybyś mogła (oczywiście pod kontrolą lekarza) odstawić je.A przynajmniej zamieniła na takie które nie działają na układ nerwowy(np.może ziołowe).Ale jeżeli nie możesz ich zmienić to polecam dietę 1000kalorii. Tylko pamiętaj; mało a 5 razy dziennie.Głodówki nie polecam. Może spróbuj jeszcze leków przeczyszczających(ale mam na myśli herbatki herbata zielona lub czerwona).Powodzenia.

Gość kilcia
Jeżeli bierzesz antydepresanty to zawsze będziesz tyć i tu głodówka nie pomoże, niestety!Leki te działają na układ nerwowy i dlatego masz zwiększony apetyt.

Gość Wiola

Miałam problem z miejscową otyłością na udach  i bardzo dobrym zabiegiem u mnie sparwdził się Kriolipoliza Proshock Ice. Zabieg jest bezpieczny , a bardzo ładnie pozbył mi się cellulitu z ud. A co najważniejsze dał mi trwałe efekty. Mogę polecić miejsce gdzie wykon ywałam bo bardzo byłam z nich zadowlona MTT Estetica w Krakowie https://www.mttestetica.pl/

Gość Gość

Może aktywność fizyczna pomoże i spacery na świeżym powietrzu.