Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leki antydepresyjne

Leki antydepresyjne ....

Polecane posty

Gość Leki antydepresyjne

hej:) mam pytanko.... jaką dawka bierzecie na dobe leku antydepresyjnego (niezaleznie od nazwy leku) pliss podajcie.... ja na dobe biorę 50mg... lekarz mi mówi abym brała 100mg ale sie boję,że to za duża dawka PS. biorę IXEL

Witaj !!! Bierze Paxil (Paroxetine) 40 mg / 2 tabletki na dobe Zoloft (Sertraline) po polowce tabletki 2 razy dziennie Witaminy i wapn Czuje sie NAPRAWDE LEPIEJ !!!! Sprobuj Wczesniej bralam Depakine i Risperidone. Srednio pomagaja. Ale jakas tam poprawe zauwazylam. Zdrowiej szybko !

Gość Leki antydepresyjne
HEJ:) no ja już biorę le teki 8 miesięcy i raz jest lepiej raz gorzej:( może faktycznie wezmę dawkę jaką lekarz mi karze to może szybciej mi przejdzie i sie tak męczyc nie będę:(

Gość Leki antydepresyjne
dodam jeszcze,że ostatnio tak dobrze sie czułam ,po tragedii w Katowicach mnie wzielo:( i męczę sie od tamtej pory. a bylo juz tak dobrze.Lekarz mi kazał zwiekszyć dawkę, ale nie chcialam. Dodam jeszcze, że chodzę do jednego z najlepszych specjalistów w 3mieście i lek ktory biorę podobno naprawde jest niezły, kurcze nie wiem co jest grane, może juz na zawsze będę musiała brac leki:(

Gość Leki antydepresyjne
nikt już więcej nie napisze??? a Ty miss ile już bierzesz leki?? jak oczywiście mozna wiedzieć? ja to sie nie moge pogodzić z sytuacją, że leki mnie trzymają "przy zdrowiu" a jak sie naczytałam,że po lekach może nie przejść (przeczytalam to na kafeterii, ale lekarz mówił, ze przejdzie!) "choroba " to już w ogóle załamka:( i to przez jedno zdarzenie( nie pisze jakie bo nie chcę do tego wracać) Serdecznie pozdrawiam!!

Biore te antydepresanty od tygodnia, zauwazylam ogromna poprawe stanu psychicznego, i ogolnej kondycji zdrowotnej, napisz do mnie maila, to ja Ci opowiem dokladniej. Co Ci lekarz powiedzial? Czy chodzisz rowniez do psychoterapeuty, czy tylko do psychiatry? Pozdrawiam i czekam na maila, trzymaj sie, Wiki

Gość ja bralam tzn biore asentre

Gość i biore 150 mg

Posluchaj lekarza, wez ta dawke, o ktorej on mowi. Przejdzie, ale trzeba troche pocierpiec. Wiem, ze boli, i to bardzo, wiem, jak sie czujesz... Nie poddawaj sie, okejki? Pa pa