Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytasińska

Pytanie a propos stosowania ODŻYWKI DO RZĘS

Polecane posty

Gość gość
Ja od 2 miesięcy stosuję odżywkę realash którą zamówiłam od producenta http://track.realash.pl/product/Realash/?pid=144&uid=2186 ze względu na to że duzo jest podróbek z uboższym składem. Przyznam że rzęsy wyglądają świetnie. Są gęste dłuższe i nie wypadają. Z przetestowanych przeze mnie odżywek ta jest najlepsza.

Gość Martika144
Używam odżywki do rzęsy z firmy MUSE i jestem zachwycona! Dawno nie miałam tak długich rzęs, jestem w szoku i ciągle zaglądam w lustro.

Gość gość
Jeżeli chodzi o stosowanie odżywki do rzęs, to ja maluję nią rzesy jak wstaję, czekam aż wyschnie i poprawiam tuszem. Dobrze gdybyś miała też jakiś lepszy tusz, jak się ostatnio dowiedziałam, niektóre tusze niszczą rzęsy. Zamówiłam sobie ostatnio tusz na trena.pl z bonjours.

Gość gość
Też stosuję odżywkę od MUSE - no jest droga, faktycznie, ale to jedna z lepszych odżywek z górnej półki - tak mi mówiła kosmetyczna jak ostatnio prosiłam o polecenie czegoś więc się skusiłam

Gość kla546
Tak dużo już przeczytałam na temat właściwości odżywki do rzęs firmy MUSE, że chyba ją kupię.. dzięki dziewczyny!

Gość gość
Tylko REVITALASH!!! Jest rewelacyjna, po 3 tyg ststosowania na noc koleżanki pytały gdzie przedłużam rzęsy. Opakowanie starcza na min 8 miesięcy.

Gość PelkaW
Ja niedawno zamówiłam tę odżywkę z MUSE, akurat jest promocja -20%. Dodatkowo zorganizowali fajny konkurs, można wygrać weekend w hotelu w Warszawie.

Gość Roni

//Odżywki do rzęs są dobre ale nie należy zbyt często nakładać bo rzęsy robią się wtedy ciężkie i wypadają .

Gość Emilka

Sprawdźcie kochane składy odżywek i zastanówcie się czy nie lepiej pójść w przedłużenie. Jedna z najbardziej znanych marek w składzie ma lek na jaskrę. Nie jestem pewna czy to ok. Poza tym, rzęsa żyje określony czas, ma swój cykl, więc magii to na długo nie zrobi

Gość Klaudi

Może nie pomogą na długo, ale przynajmniej oko jest bardziej podkreślone

Gość Emilka

Ale podkreślić je możesz przedłużeniem rzęs, efekt utrzymuje się dłużej i jest to lepsze rozwiązanie 😉

Gość Klaudi

Boję się że źle trafię i że zaszkodzę swoim rzęsom