Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja148

kształt głowy

Polecane posty

Gość kaja148

hej, zastanawialyscie sie kiedys nad ksztaltem waszych hmm czaszek? ja jestm ogolnie ladna ale mam dziwny ksztalt czaszki, jakis taki nierowny i tak jakby wystaja mi kosci po bokach, co moge z tym zrobic? bardzo bym chciala byc ladna ale wiem ze tgo nie da sie zmienic, co najdziwniejsze to mam wrazenie ze kiedys ten ksztalt byl inny bo widze na zdjeciach, wyglada to tak, jakby czaszka "zapadala " mi sie od gory, a po bokach zostalo tak jak kiedys, czy to moze byc jakas choroba czy tylko mi sie wydaje(nie sądzę) please nie smiejcie sie z tego

Gość kaja148
dzieki za odpowiedz prosze piszcie jescze cos na ten temat

juz dawno zrobilam rozeznanie co do ksztaltu mojej czachy ;) niestety moim zdaniem nie jest on zbyt ladny bo moja glowa jest troche plaska z tylu...chyba za duzo lece :D

Gość kaja148
niektorzy maja taki sliczny ksztalt glowy, moga czesac sie tak fajnie w kucyk a u mnie wyglada to po prostu beznadziejnie i szczerze mowiac mnie to zalamuje :((

Gość kaja148
przynajmniej nie jestem sama z takim problemem ech a jak nosisz wloski? rozpuszczone? wiesz moja glowa jest taka jakby krotka i wogole to wiekszosc fryzur wyglada na niej glupio

Gość kaja148
ja nawet o tym nie wspominam ale moje tez są strasznie odstające niestety :(

hmmm ja mysle ze pobocznym obserwatorom do glowy nie przyjdzie ze cos z moja czacha jest nie tak ;) wiec nie jest tragicznie a wlosy mam zazwyczaj rozpuszczone...fryzurka do kosci zuchwy

dobrze dobrana fryzura to podstawa, wybierz sie do dobrego fryzjera i bedzie dobrze :)

Gość tikita82
a ja muszę ukrywać moje uszy nie dlatego że wystają ale są od urodzenia koplenie zniekształcone i dość malutkie....zresztą jak wiązę włosy w kuc (mam wtedy włosy to pasa) to dobrzee wyglądam i nikt z moich znajomych prawie mnie nie rozpoznaje w tej fryzurce:P