Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monton

dziewczyny biorące yasmin - pomocy!

Polecane posty

Gość monton

dziewczyny! Słuchajcie - własnie przeczytałąm całe mnóstwo postów (na kfeterii) na temat yasminu - że są wycofane w USA i Niemczech, że kilka kobiet od nich umarło - i czytam niektóre objawy - dręwienie rąk itp... bardzo sie boje je zacząć powiem szczerze - jak długo już bierzecie te tabletki? o co chodzi? ufaci im? pozdrawiam.

Gość jamajka69
hej, ja bralam yasmin przez 6 dni, czulam sie fatalnie(bole lydek, dretwienie rak) itp wiec odstawilam tabsy, to byly moje pierwsze tabletki. najpierw mialam okres(tzn jak zaczelam bbrac od pierwszego dnia) , potem caly czas plamienie i dwa dni po odsawieniu mam od nowa okres.... strasznie mnie to oslabilo, kreci mi sie ciagle w glowie.

JA BIORE YASMIN JUZ DOBRE KILKA MIESIĘCY I REAGUJE NA NIE FANTASTYCZNIE- NIE BOLI MNIE GŁOWA, NIE DRĘTWIEJĄ NOGI , RĘCE........CZUJE SIE SUPER. I CERE MAM ŁADNĄ:-)

Gość Niunia535
Ja brałam Yasmin 2 miesiące i już je odstawiłam. Czułam sie fatalnie, wymioty, mdłości, tycie i fatalny nastrój. Ja mam po Yasmin złe wspomnienia.

Gość karolinka80
A gdzie przeczytalas ze zostaly wycofane w USA, ja tu mieszkam i wlasnie mi je lekarka przepisala.POdaj jakies strony jesli mozesz, dzieki.

Gość midian
witam babeczki. mam pytanie co do tego dretwienia rak. Mi sie tak dzieje od dwoch miesiecy, dretwieja mi koncowki palcow w lewej rece, i czasami lewa strona buzi, tuz przy ustach, najczesciej tez gdy zyje w stresie a ostatnio sesja, Myslicie ze to dretwienie od tabletek tez sie przyczynilo? jakos to omijalam myslami ze niby od tabletek. co myslicie?