Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość furiafonfoch

się mu pomyliło?

Polecane posty

Gość furiafonfoch

Moj szanowny towzysz zycia dzis rano przytualcjac mnie czule powiedzial do mnie agatko...a ja mam na imie agnieszka i uwaza ze to przypadek a ja przesadzam, agatka to byla z ktora byl trzy lata i jakies cztery juz z nia nie jest....wscieklam sie z robilam dym a on nie rozumie o c mi chodzi! ciekawe czy wy tez nie rozumiecie??

Gość furiafonfoch
podnoszę.

Gość furiafonfoch
no napiszcie cos, czy waszym facetom tez sie tak zdaza??? No i czy obrazacie sie czy przechodzicie nad tym do porzadku dziennego?

Gość o jejku agnieszka agata
czy to nie wszytsko jedno co za roznica ? czepiasz sie i tyle , zlap sie lepiej za obiad bo jak widac wisisz na wlosku i w kazdej chwili mozesz zostac wyautowana

Gość nieszczęśliwa_25
no kurde, pewnie że mu się nalezało, takich pomyłek się nie popełnia, to tak jak byś ty do niego w chwili uniesienia powiedziała Lukasz... ciekawe czy też by polesiało po nim jak po kaczce? wątpie

Gość gold-misteria
agieszka moje imie i imie jedenj z panien mojego kochanka i nie wiem czy mysli o niej czy o mnie jak tak mowi w chwilach uniesienia

wspólczuję... musi o niej myśleć. mojemu zadażyło się to na poczatku naszego związku, jak akurat był o niej temat, lub coś innego co mogło o niej przypomnieć... masakra ale po 4 latach i to podczas przytulania? kopnij go w dupsko! ja swojego kopnełam po 4 latach, co prawda z zupełnie innego powodu ;)

Gość Moj
Do mnie powiedział Ranata a mam na imie Dorota, tez pomylil mnie z byla, dyskretnie przemilczalam, to bylo na poczatku jak sie spotykalismy. Teraz tez bym pewnie zrobila niezly przypal.

Gość camisa
No nie wiem czy to takie normalne i powinno byc na porządku dziennym...Zapomniec imienia swoje dziewczyny...Spytaj sie jego jakby się czuł jakbyś powiedziała inne imię jemu...Czy by był zachwycony???

Gość tez tak mam
kiedys pomylil mnie ze swoja przyjaciolka' chyba ze dwa razy, strasznie przepraszal i takie tam, teraz sie pilnuje, ale ja mam do dzis alergie na to imie...

Gość furiafonfoch
no ale my jestesmy ze soba cztery lata!!!! Jelsi to by bylo na poczatku to rozumiem nooo!

Gość camisa
To może ma kogoś na boku???Dlatego mu sie pomyliło..A kiedy pomylił Twoje imię???

Gość a do mnie moj powiedzial
Kasiu a mam na imie Katarzyna :-o co mam zrobic ? jejku ja chyba zwariuje !!!! jestesmy ze soba 2 dni czy mam caly zwiazek przez to przekreslic ? hmm szkoda tych 53 godzin bycia razem :-o

Gość furiafonfoch
i powiedzcie czy mam racej myslac ze takie pomylki sie nie zdarzaja przypadkowo , albomusila z nia gadac, albo o niej myslec...jak sie kogos czestow iduje to mozna sie pomylic ale po 4 latach???? I to w takiej sytuacji elzymy rano przytulamy sie tu ru ru ru a on do mnie agatka no cholera cos musi byc na rzeczy nie ma takich przypadkow !!!

Gość furiafonfoch
camisa------ > pomylil moje imie podczas glebokiej penetracji jelita grubego wibratorem Zwieracz Destroyer :-o

Gość camisa
Życze powodzenia...prawdopodobnie może mieć kogoś...Albo tak wyszło poprostu...myślał o tym, że teraz mu dobrze a nie jak z tą tam Agatą i wypalił...Dowiedź sie i już...

Gość furiafonfoch
ocho to nie ja to wyżej!!! Camisa dzis rano przytulalismy sie w lozku kicilismy sie buzi buzi no w ogole sielanka a on do mnie agatka! ja sie wscieklam a on ze to przypadek zupelny ze agnieszka agatka to podobne, ze jego mam wczoraj dzwonila ze sa imieniny agaty i zeby pamietaj do niej zadzonic i moze dlatego tak mu zaleglo w glowie ....ale jestem zla!

Gość kattia
Powiem szczerze,ze ja bym sie wsciekla.Nie wyobrazam sobie ,ze moj maz mowi do mnie Malgosiu,bo tak miala jego byla na imie.Wiem,ze to wkurzajace,bo tesciowa mi juz kilka razy powiedziala-MALGOSIU!!! Mialam ochote szczelic jej w pysk!Na Twoim miejscu przeprowadzilabym male sledztwo,czy napewno nie ma kontaktu z Agatka!!! Napisz jak sie z tego tlumaczyl?

Gość kattia
A nie jestes zla na jego mamusie,ktora na sile przypomina mu o bylej?Przeciez to nie jest normalne!Napisz mu,ze nie zyczysz sobie,zeby ona to robila.Mysle,ze przez to,ze mu o tym przypomniala caly czas o niej myslal,nawet jak sie"kisiliscie".

Gość furiafonfoch
Wiesz co, nic nie mów o tesciowej ona do dzis mowi do mnie Akatko!!! POtrafi powiedziec o zobacz Piotrusiu jaka ladna dziewczyna calkiem jak Agatka!!!!! Z tego co wiem Agatke jakies dwa miesiace temu rzucil facet , wiec mam powody sadzic ze moze cos jest na rzeczy bo tesciowa sie tak uzalala ze taka wspaniala dziewczyna a takiego ma pecha w zyciu i zeby PIotrek do niej zadzwonil bo ona taka biedna....ze nie wspomne ze wiecznie kaze mu pamietac o jej imininach urodzinach i takich tam....ja nie wiem juz sama, czesto sie mowi ze takie wlasnie szczegoly zdradzaja ze cos jest nie tak....

Gość furiafonfoch
katia czy ja nie jestem zla??? ja dostaje furii, ona uwilbiala Agatke bo jak byla agatka to on mieszkal z mamusią...mnie nienawidzi bo zabralam jej synka, potrafi palnac ze jak byl z agatka to mieli wiecej czasu dla siebie widocznie agatka nie byla taka zaborcza....i rozne takie , kurcze minely juz cztery lata!!!! czas chyba by sie ogranac! Wiem ze maja kontakt bo ona zawsze dzoni do jego mamy z zyczeniami a jego mama ostentacyjnie nas o tym informuje , po nim to splywa a ja dostaje szalu!

Gość furiafonfoch
malo tego, ostatnio mowi zobacz Piotru na ta pania robi miny calkiem jak agatka, kurwa mac jak on po czterech latach ma pamietac jakie ona miny robila??????????? i to przy mnie hahaha , fajna jest co? :-).

Gość furiafonfoch
a! zeby tego bylo malo ja mam syna i ona mila syna, z uporma maniaka od czterech lat ona nazywa mojego syna imieniem syna Agatki, i mam wrazenie ze robi to specjalnie! aaaaaaaaaa, jestem coraz bardziej zla!

nie no w to to już nie uwierze! jesli to prawda to niezłego masz maminsynka

Gość tez Agatka
podziwiam twoja cierpliwosc!!! przeciez jego matka chce Cie wykonczyc i wcielic w zycie swoj plan czyli ponowne zeswatanie twojego faceta i tej agaty nie daj sie przeprowadz sledztwo jaki on ma stosunek do niej i czy sie kontaktuja. zlozcie jej zyczenia imieninowe razem!!

Gość kattia
Wiesz co zajebalabym taka tesciowa.Bezczelna!!!Ja tak mozna! Mam tez wrazenie,ze ona ma z ta Agacia-szmacia kontakt.Musisz cos z tym zrobic.Nie pozwol,zeby ktokolwiek Cie tak traktowal,napewno nie zaslugujesz na to.Jak tylko powie do Twojego synka innym imieniem to powiedz jej ,ze Twoje dziecko ma na imie np.Kuba i ,zeby sie do tego przyzwyczaila,ze nie zyczysz sobie takich aluzji.Ona Toba zwyczajnie pomiata,a Twoj maz nie umie jej sie przeciwstawic? Mamin synek czy co?

Gość buahahahahahahaha
tez Agatka "przeprowadz sledztwo" - ja ja juz slysze taki tekst ktory pojawia sie srednio w co 4 temacie na tym forum to mam nery w strzepach , niech rutkowskiego zatrudni :)

Gość kattia
a Ty co radzisz buhahahahaaahaahaha...masz jakis swietny pomysl?

Gość tez Agatka
no to co ma zrobic?!? wielka awanture ze jej chlop sie kontaktuje z tamta i ze matke ma popi....?!? a skad bedzie wiedziec ze to prawda? ze sie nie skompromituje taka awantura? przeciez jak zacznie krzyczec to tylko pogorszy swoja sytuacje, chlop ktory jest pod wplywem matki od trazu pomysli ze ona faktycznie jest taka jak mamusia mowila, a agatka to taka cudowna przy niej troche sprytu nie zaszkodzi..

Gość furiafonfoch
no dokladnie...krzykiem nic nie zlatwie, bo argumentem moze byc to ze chocby kutura wymaga by zlozyc zyczenia...al mamusia fatycznie jest wkur....jak jasna cholera, tyle ze to on dzis nazwal mnie agatka a nie mamusia..mamusie mam w dupie szczerze mowiac poki on jest fair....ale tego jaos juz nie jestem pewna:(