Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusiorek

pytanie o test ?

Polecane posty

Gość gusiorek

2 dni temu(w dzien spodziewanej miesiaczki)robilam test,wyszedł negaywny,dzis zrobiłam drugi tez negatywny ostatni okres zaczął mi się 31 grydnia i nie mam do teraz(brałam postinor w pierwszych dniach stycznia)moze to dlatego jescz enie amm okresu?? jeśli test 2x negatywny to nie ma obawy? bo raz moze sie mylic ale 2??

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
Mi tez pierwsze 2 testy wyszły negatywne ("mamatest sie nazywały) dopiero trzeci Quic VIe (chyba tak sie to pisze :) ) wyszedł pozytwny :) I teraz jestem w 6 tyg ciąży :)

Gość gusiorek
dalej nie mam okresu:(neiwiem cyz robić 3 raz,moze zabardzo panikuje ale sie boje:(,cały czas sobie powtarzam,,nie skonczyłw srodku nic nei bedzie'' :( nieiwme juz sama,denerwuje sie troche

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
Ja na Twoim miejscu zrobiła bym test z krwi (robi a w każdym laboratorium i kosztuje od 15 do 30 zl zalezy gdzie)Ten test daje 100% pewności, ale myslę, że możesz jeszcze trochę zaczekac na @. Mi dzis koleżanka opowiadała, że jej okres zpóźniał się 3 tyg, poszła do gina ten nawet stwierdził, że coś tam jest i wysłał ja na usg, a ona dzień przed usg okres dostała.Do dziś nie wie, czy to nie było poronienie, ale w każdym razie teraz ma okresy regularne :) No ja co prawda zrobiłam 3 testy (jak juz pisałam)< ale mi sie okres spóźniał 3 tyg i w sumie to chcialam dzidziusia, więc nie denerwowałam się, aż tak bardzo, że go nie ma :). Pozdrawiam :)

Gość gusiorek
zrobiłam jzu 3 i wyszły negatywne czy 3 moga sie mylic chyba nie co????:(

Gość mkmfkmf
TAKI SAM TEMAT JEST POWYZEJ CO WAM DZIŚ Z TYMI TESTAMI?? PO CO ZAKLADACIE TAKIE SAME TEMATY?????????

no 3 to już raczej nie moga sie mylić:) A robiłaś każdy inny czy wszystkie 3 tej samej firmy??chociaz w sumie to chyba bez znaczenia :) Musiałabys mieć wielkiego pecha, żeby wszytkie 3 się myliły :)

Gość gusiorek
3 inne dalej nie mam

pozostaje Ci tylko wizyta u gina.

Gość gusiorek
czytałam o przypadkach opuźniania sie okresu pzrez meisiac po postinorze,mi sie spóźnia okolo13 dni