Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta111

Facet ze znaku lwa

Polecane posty

Gość kochanie moje
pisac mi tu

Gość lefffffffff

Gość ale to jeszcze nie wszystko

Gość cococ jamboo

Gość i co jeszcze

Gość kobieta111
Jak widać ten topik się już skończył - chyba wszyscy którzy chcieli się wypowiedzieć to się wypowiedzieli. Jednym słowem na facetów spod znaku Lwa trzeba uważać - nie zadawać się z nimi. Dzięki za opinie.

No co ty ! Jesteśmy super ! Milusi ,kochasi i przytulasi ! I lubimy się SEKSIĆ !

a ja uważam, że trzeba uważać na każdego faceta. Mój kochany lew jest wierny, czuły i kochający., do bólu uczciwy. Nawet potrafi przymrózyć oko na moje niedociągnięcia. Jest nerwoey i wybuchowy. I przystojny. Czasami bardzo się kłócimy, i mam go szczerze dosyć . Ale to szybko mija>>>>

Gość maxmara35
zabawny topik . Jestem zodiakalnym byczkiem a mój małżonek LWEM. Jesteśmy z sobą od 15 lat . Kochamy się kłócimy , droczymy io wybaczamy. Kolorowe zycie. Byk jest nieustępliwy , lew takze. Jedno przez drugie chce dominować. Nie mniej nie wchodzimy sobie w drogę . Każdy ma swoja działkę . Lew uwielbia być chwalonym , kocha być na ,,świeczniku,, Jest perfekcyjny w tym co robi , co lubi robić reszta ma podrzędne znaczenie.Dąży do celu ,ale nie za wszelka cenę . Pamieta urazy , docenia szczerość i oddanie Nie znosi prac domowych .. hi hi :)za to w pracy odnosi duze sukcesy. Robi wszystko aby ktoś nie wytknął mu niedociągnięć . Na pewno nie jest sknerusem .. kocha zycie i nie odmawia sobie wszelakich przyjemnośći . Pieniadze sa po to by je wydawać a nie chomikować . Lubi uzywki i zycie towarzyskie , ale tylko wsród ludzi ze swego kręgu . jałowe dyspóty i drętwe nasiadówki nie sa dla niego :)) Pamięta o rodzinnych uroczystosciach a szczegolnie urodzinach zony , hojnie ją nagradzając :) To było tak humorystycznie sklecione ... pozdrawiam lwy i byczki wszelakie.