Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stęskniona czekam

miłość nie chce do mnie przyjść....

Polecane posty

Gość stęskniona czekam

jakoś nie mam okazji, nie poznaję nowych ludzi czy jeszcze się zakocham mając 37 lat?

Hej:) nie trać wiary:) moja najlepsza przyjaciółka spotkała swoją miłośc ponad pół roku temu a ma już 38 lat.... najważniejsze by nie szukać jej na siłe a sama przyjdzie;) życzę Ci powodzonka:)

Gość Jadwiśka
podobnie jak ty czekam i nic może za bardzo chcemy kochać i miłość ucieka przed nami?

Gość nbver
38 lat i jeszcze ci miłosc w głowie?Moze sprobuj isc z taka osobą ,ktorej nie kochasz ,a po jakims czasie to sie rozwinie.

Gość Julittka
miłość przychodzi do tych co na nią nie czekają

duzo znam zdecperowanych osób które biora za męza kumpla, albo byle pierwsszego poznanego.......wiesz czas leci a dzieci chca miec ...ale ja nie polecam sposobu takiego

Dziewczyno,milosc nie jest zarezerwowana tylko dla nastolatkow,zaDen wiek nie ma na milosc wylocznosci.Kazdy czlowiek zasluguje na milosc i uwage drugiego czlowieka.Glowa do gory i wiecej wiary w siebie i swoje mozliwosci!Zobaczysz milosc przyjdzie niespodziewanie i zrobi Ci niespodzianke.Czasem trzeba Jej pomoc choc troszeczke.Wiec do roboty moja piekna,jazda do fryzjera albo po nowy ciuszek i do dziela!A jesli mi powiesz,ze to nic nie da to pomysl co da Ci nic?Powodzenia,ja skorpion wierze w Ciebie!!!!!!!

Gość wymiekam
jak czytam takie durnoty chodzi mi o rade dla autorki kobieto nie waz sie byc z kims na sile tak jak ci radzi jakas dusza.kazdy ma prawo do milosci niezaleznie od wieku. po co byc z kims na sile ???

Gość wymiekam
Filomenka nie polecasz sposobu a sama zaplanowlas slub choc gosc ci sie nawet nie oswiadczyl łoo matko co za durna bab z ciebie

wymiękam.....nie polecam na siłe faceta uwięzić w dziecko tak jak robia to inne osoby po 30stce. Nie czepiaj się mnie. ja mam faceta i nie złapałam go na dziecko i nie wziełam go bo musiałam na siłę......nie był tez nigdy moim kolegą. Od razu się zakochaliśmy. A ciebie interesuje czy się oswiadczył. Akurat to inna sprawa. Koncentrujmy sie na autorce. Nie mysl autorko postu ze na siłe uda się stworzyc związek....wiem ze czas leci i duzo osób jest zdesperowanych i zamieniają swoich kolegów na mężów tylko dlatego ze czas na dziecko. Powoedzenia. napewno ten Twój księżę z bajki czeka. Wymiękaj- wymiękaj nadal:)

Gość wymiekam
filomenka sobie przygruchala goscia bo poprzedni puscil ja w trabe po 7 latach, a teraz zaplanowal slub bo przeciez bez zareczyn i oswiadczym sie idzie do oltarza. cos mi sie wydaje ze ty na sile czepilas sie faceta i za wszelka cene cchesz pokazac ze masz racje w tym co robisz.

wymiękam..a czemu sledzisz moje zycie tu na topiku innej autorki? jestes nie uczciwy......pisz na temat. a co do mnie. to akurat nie interesuje mnie co sobie tam myslisz i czy mnie sledzisz....ja poprostu byłam z kims 7 lat i juz niechciałam byc na siłę i odeszłam. A teraz jestem szczęsliwa i nikt tego szczęscia nie zburzy mi nawet taki złosnik jak ty. Nio i za rok mam z nim slub .... a zaręczyn nie musi byc wcale......chcielismy slub razem- tak dla twojej wiadomości. starczy czy cos jeszcze chcesz wiedziec?....jestem szczęsliwa uwierz.i pozazdroscij mi tylko ... Autorko. Przepraszam za pana wymiękam bo widzisz taki jest tu człowiek który węszy szuka a nic poradzić nie potrafi i nie pisze na temat. No ale cóz.olejmy go;P

a jeszcze jak bys chciał wiedziec..zaręczyny bedą ale na kilka miesięcy przed ślubem, a sale juz mamy bo będzie to piękny dworek a kazdy chce miec w nim wesele. Co jeszcze...wymiekam nie doczytałes ....jak juz mnie sledzisz to czytaj uwaznie o moim związku 7 letnim.......to ja niechciałam slubu i odeszłam. Oj kiepsko ci idzie sledzenie mnie. Do autorki: a jak długo jestes sam?...czy spotykasz się moze ze znajomymi gdzies?,masz mozliwośc poznac kogos czy raczej tradycyjnie praca i dom?....

Gość wymiekam
zalosna jestes i do tego czytac nie umiesz:) ale coz jak nie masz czasu na nic tylko na wiazanie faceta ktory ma co pic, ma co jesc i ma co piprzyc a wiazac sie nie chce:)

dziecinko idz lepiej na spacerek z psem lub pograj w gierki. co ty wiesz o zyciu. obelga za obelgą.....no cóz.tak ju ztu jest jak sa dzieciaki...

Gość wymiekam
filomenka zal mi ciebie. i twojej postawy. maz za wszelka cene to dobra rada dla zutorki

Gość stęskniona czekam
raczej dom i stare grono znajomych zero szans na poznanie kogoś nowego związek na siłę - bez sensu

stęskniona rozumiem cię. To przykre .... w pewnym wieku faktycznie juz cięzko poznac kogos......a moze jakies kursy, wycieczki?...... wymiękam..wez juz idz z tymi swoimi tekstami....żal to mi jest ciebie bo jestes żanującym dzieciakiem.

Gość doczekasz się
zobaczysz, miłość przyjdzie nieproszona w najmniej spodziewanym momencie: w sklepie, na ulicy, w urzędzie...

Gość wymiekam
filomenka to ty skoncz te swoje wywody ty sie z nikim nie zgadza kto ma inne zdanie niz ty. i ty nic o milosci nie wiesz:) glupia krowa!!!!

Gość Jekaterinka
Nie martw sie ja tez czekam i wierze, chociaz z miesiaca na miesiaac coraz trudniej. Moze za bardzo chcemy i to od Nas odstrasza? Moze widac desperacje?;) Trzeba zajac sie czyms innym i robic swoje. Tylko ta tesknota za kims ...... .

Fakt wszystko co na sile ma krotki zywot.Steskniona wiem,ze to ograny numer ale moze sprobuj w biurze matrymonialnym?Moze warto pojsc ta droga?

Gość stęskniona czekam
nie jeszcze poczekam biuro matrymonialne to ostateczność

wymiekam.ty nadal się nudzisz? krowa? o matko ty jestes dzieciuchem.takie słownictwo..juz wiem jestes gnojkiem. Ok koniec. Z gnojem nie gadam. Pisz co chcesz dzieciaku olewaka. Do autorki.myslisz o biurze ?.sama nie wiem.....a jak zaden ci nie przypodoba się ze zdjęć?....nawet jak ci się spodoba to okaze się ze jest wiesz.nieciekawy z charakteru itp.......najlepiej własnie poznac kogos na wycieczcie, w pabie, klubie, wczasach, u znajomych........sama nie wiem........jakie to wszystko trudne.......a moze kolega dzieciuch wymiekam cos podopowie ci?

Gość Doosiaa
Ja też czekam, czekam i czekam. Ale jak długo można. Czasem jest ciężko. Ale kto powiedział, ze będzie łatwo.

najlepiej byc aktorką.tam poznają facetów bez przerwy, zmieniają ich , poznają innych.............ale ta Korzuchowska tez ma z tym kłopot.....tez jest sama aczkolwiek niedawno poznała jakiegos redaktora......ale im łatwiej poznac a zwykłym szarym ludziom po 30 trudniej..i mniejs mniej..a masz znajomych?

Gość wymiekam
madrosc Filomenki ujawinila sie w ostatnim poscie BRAWO steskniona, milosc stoi za rogiem tylko ty o tym nie wiesz;) ja tak mysle:) biuro matrymonialne to rzecz dobra jak kazda inna, przeciez to ty wybierasz;) moze sa akurat tam ludzie tacy jak ty??zapracowani, troszke niesmiali:) wiem ze na czacie i na randkach tez mozna poznac ludzi coc wiem tez ze nie kazdemu to sie podoba.

no wreszcie wymiękam ruszył swoją kapuscianą i przytakną tylko innej forumowiczce.bo sam nic nie umie wymyslec.......

Gość wymiekam
filomenka zaraz chyba w radio maryja beda jakis rozaniec odprawiac ty naprawde jestes durna komu przytknal?? jakiej innej ???

to wąłącz sobie to radio i posłuchaj skoro wiesz ze zaraz beda nadawac.O biurze matrymonialnym pisała wczesniej inna forumowiczka a ty powtórzyłes ten pomysł. To tyle ciciu.Wracaj do gierek lub do audycji radiowej.