Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atomowa_Betty

Krem wyszczuplający twarz

Polecane posty

Gość Atomowa_Betty

Mam pytanie do dziewczyn ktore uzywaly takiego kremu. Czy warto kupic cos takiego? Czy sa efekty? Jaki polecacie?? Dziekuje :)

Gość Atomowa_Betty
?????????????????????? :)

Gość naja22
witam, ja uzywałam kiedyś tego zdax cosmetics ale nie wiem czy pomógł bo wtedy trochę schudłam i mogło mi się wydawać, schudła mi buźka trochę, ale robiłam sobie też masaż twarzy z udziałem tego kremu. Tkże nie wiem czy to ten krem mi pomogł czy to że troszke schudłam! teraz chce sobiue kupić nowy krem z dax cosmetics, nazywa sie contour magic, geometryczny. Mam nadzieję ze ten będzie lepszy. wydaje mi sie ze poiwnien być skuteczniejszy , jego skład jest bardziej przekonujący. mam zamiar go kuoić. kosztuje ok 43 zł. wiesz ja też mam taki problem jak ty i kiedyś chciałabym zrobić sobie serie zabiegów beatytek, podobno można wyszczuplić tym twarz, pisałam do salonów odnowy które maja ten sprzęt i odpisali że jest to mozliwe. ZYCZE POWODZENIA. jESLI KUPISZ TEN KREM NAPISZ KONIECZNIE CZY DZIAŁA. PA

Gość Atomowa_Betty
Dziekuje bardzo za odpowiedz. Moze ktos jeszcze ma jakies doswiadczenia z podobnymi kremami??

Gość oo i tak
mniej jesc a wiecej sie ruszac... a nie krem wyszczuplajacy twarz :O