Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keira3010

tabletki i ciąża?

Polecane posty

Gość keira3010

czy któraś z Was zaszła w ciąże biorąc tabletki antykoncepcyjne, wiem że prawdopodobieństwo jest małe, ale zdarzają się takie przypadki. Stosuję teraz tabletki novynette, ale od jakiegoś czasu mam objawy jabym była w ciąży, czy któraś brała te tabletki a pomimo tego zaszła w ciąże?

Gość elza500
witam ja tez mam to samo powinnam wczoraj dostac okres i nic jestem zalamana.... boje sie zrobic test ;( wiesz jest bardzo male prawdopodobienstwo ale te schizy a jakie masz objawy??

Gość keira3010
mam straszny apetyt, tyje, miewam mdłości i też cekam na okres, chcę zrobić test, ale sie boję, zresztą test nie jest w stu procentach pewny, ale chyba sobie zrobię, jak będzie negatywny to przynajmniej sie uspokoję, a jak to wygląda u ciebie?

Gość elza500
bardzo podobnie :-( mam mdlosci, boli mnie brzuch i piersi.. juz niewiem co mam robic tak schizuje dla mnie to by byla tragedia ;( ale nie panikujmy ( fajnie sie gada ) moze to tylko zaburzenia, test nie jest pewny w 100 % niestety ale boje sie zrobic...

Gość Ciocia dobra rada...
Z tego co piszecie to moga byc skutki uboczne brania tabltek. Zle dobrane tabletki moga wywolac wlasnie mdlosci. Piersi moga bolec bo jestes przed okresem...poczytajcie trosze ulotke tam sa skutki uboczne, wiec moze sie cos rozjasni:) pozdrawiam!

Gość keira3010
tylko że ja biore te tabletki juz 4 miesiąc i nigdy wczesniej takich efektów nie odczuwałam, a ty elza długo bierzesz swoje tabletki? mnie piersi nie bola, brzuch też nie, jak się okaże że to z powodu tabletek to będę naprawdę szczęśliwa

Gość nikotynka5
dziewczyny, nie panikujcie. ja zaczęlam mieć nagle objawy uboczne po 8 miesiącach brania tabletek. prawdopodobnie tak bardzo się boicie ciąży, że to stres powoduje te objawy. wszystko będzie ok :)

Gość elza500
nikotynko kochana jestes, ja ciagle czekam, biore od 7 miesiecy i tez pierwszy raz mi sie to zdarzylo...

Gość ja22
Moja koleżanka brała Diane 35 i smieje się, że tabletka jej w brzuszku urosła, bo dziś ma 3 letnią Julcię, która "powstała" podczas brania tabletek, ale to pewnie przypadek 1 na milion :)

Gość nie prawda...
moja koleżanka dwa razy zaszła w ciąże podczas brania tabletek.Ma dwóch ślicznych chłopców 4latka i 3latka!

Gość ojjjjjjjjjjjjjjj
DIANE 35 to nie są tabletki antykoncepcyjne!!! Efekt antykoncepcyjny jest tylko skutkiem ubocznym tych tabletek

Gość kinga2
hej a ja juz zazywam dwa lata i w ciazy nie jestem mysle ze te przypadki wynikaja z niedokładnosci w zazywaniu pozatym mysle ze nie jestescie w ciazy tylko to skutki uboczne tablet im bardziej sie stresujecie tym okres sie spóżnia.jak przestrzegałyscie regół to nic wam nie bedzie..buziaki

Gość kinga2
dadam jeszcze ze brałam diane przez10 miech i nie zaszłam.ale przez 3 miechy dodatkowo sie zabezpieczałam bo to były moje piersze piguły i w czaasie przerwy to zawsze tez.....

Gość elza500
ja tez biore diane, zawsze o 20 ale zdarzalo sie ze o 21, 22 czy to moze miec jakis wplyw???? dziennie zazywalam. na okres dalej czekam jestem zalamana...

Gość elza500
dziewczyny p[ojawilo sie jakies plamienie ;-) hurrrra moze okres!!!! jaka ulga

Gość Kretowa
ja biore tabletki od czerwca zeszlego roku ale w tym miesiacu zmienilam i boje sie ze cos moglo nie zadzialac tak jak powinno :| mozliwe ze jestem w ciazy?? caly czas czuje dziwne napiecie w podbrzuszu.... aaaa i czy krwawienie pomiedzy kolejnymi opakowaniami ustaje jak sie przy tabletkach zajdzie ciaze????? POMOCY!!!!!!

Gość kama-20
hej biorac tab. wasz stosunek jest do konca?/moj partner ma watpliwosci czy naprawde nie ma ryzyka...

Gość blarg
to normalne, ze na tabsach sie czujecie jak w ciazy, bo one wmawiaja organizmowi, ze jest sie w ciazy :) mi pani doktor mowila, ze tak samo jak czesc kobiet sie swietnie czuje w ciazy, tak samo czesc kobiet nie ma skutkow ubocznych. w druga strone to samo

Gość wróbelekelemelek
Co druga tu bierze pigułki i jest w ciąży. Nie chce mi się wierzyć, że wy takie superpołodne jesteście. Ocipiałyście z tymi teoriami?

zajscie w ciaze podczas brania tabletek jest naprawde ewenementem, nie mowie ze sie nie zdarza ale jesli juz to sa naprawde pojedyncze przypadki... poza tym zajscie w ciaze nie jest wcale tak prosta sprawa... biore tabletki od dawna, w zaden inny sposob sie nie zabezpieczam i jakos nigdy mi sie nic nie zdarzylo... ciekawe... tabletki po prostu spelaniaja swoje zadanie i moze warto zaczac w to wierzyc a nie szukac dziury w calym?

Gość Lala20
Czesc ja biore drugi miesiac tabletki z seri Cilest i wspolzyje z chlopakiem bez prezerwatywy czy moge zajsc w ciaze??

Gość Lala20
I czy branie tabletki o nieokreslonej poze w ten sam dzien jest powodem do zmartwienia??

Gość Lala20
przepraszam jest tam ktos??

Gość yanisa
skutecznosc tabletek antykoncepcyjnych jest warunkowana miedzy innymi dzieki ich regularnemu zazywaniu wiec jesli chcesz by dzialaly prawidlowo-bierz je codziennie o tej samej godzinie