Wyspa Frankensztajna 15 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Shameless AngeR napisał: Anastazja to w ogóle istnieje? Nigdy nikogo tutaj takiego nie widziałam udzielającego się. Może nawet bardziej istnieje niż twoje chłopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KADŁUB 666 3 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, gej w kryzysie bezdomności napisał: Istnieje i jest jedną z najfajniejszych i najnormalniejszych osób tutaj jest tanią duupodajką i bezguściem jakich wiele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 552 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Dzień świra lepszy Racja, Marek Kondrat i ''Misiek'' Koterski przeszli samych siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 99 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak pisała kilka dni temu że powróciła. Napisała (leżakiwi) jakie on ma imię a tylko ona znała te imię i podobno wiadomo że to ona. Ok. Jedno mnie tylko zastanawia… że ona wprost tak się przyznaje do bycia nierządnicą. Przecież to hańba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Tak, wróciła niedawno i pisze z leżakiem. Hhttps://www.tiktok.com/@alicechatermusic/video/7609724203616570646 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 7 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, KADŁUB 666 napisał: jest tanią duupodajką i bezguściem jakich wiele. 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: Ok. Jedno mnie tylko zastanawia… że ona wprost tak się przyznaje do bycia nierządnicą. Przecież to hańba. Już nie pracuje w zawodzie prostytutki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1645 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Racja, Marek Kondrat i ''Misiek'' Koterski przeszli samych siebie Jak tata zrobi Dziubek to nie ma .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KADŁUB 666 3 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, gej w kryzysie bezdomności napisał: Już nie pracuje w zawodzie prostytutki bo się zestarzała i nikt nie chce jej płacić, kurrwy się starzeją dwa razy szybciej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 15 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Ok. Jedno mnie tylko zastanawia… że ona wprost tak się przyznaje do bycia nierządnicą. Przecież to hańba. Cichodajki lepsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 552 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak tata zrobi Dziubek to nie ma .... I te rozmowy kobiet mistrzostwo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 99 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Wyspa Frankensztajna napisał: Cichodajki lepsze? Knurze fekalny PRZESTAŃ za mną łazić. 🪣🪠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 15 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Knurze fekalny PRZESTAŃ za mną łazić. 🪣🪠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 15 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: I te rozmowy kobiet mistrzostwo ... Najlepsze było z tapczanem i żoną pasek ci się ciągnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1645 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: I te rozmowy kobiet mistrzostwo ... Mi sie podoba jak sra sąsiadce na podwórku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1645 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Shameless AngeR napisał: Ok. Jedno mnie tylko zastanawia… że ona wprost tak się przyznaje do bycia nierządnicą. Przecież to hańba. Taka była i taką leżak ją poznał i lubił więc co sie ma chować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KADŁUB 666 3 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: I te rozmowy kobiet mistrzostwo ... To akurat jak na kafe tylko że te na kafe 20 lat starsze są i zamiast cukrem pluć zieją jadem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Taka była i taką leżak ją poznał i lubił więc co sie ma chować? Nie przyznawała się tylko ktoś ją namierzył. A ty skąd ją znasz? W ogóle byłaś tu jak parę ładnych lat temu Asia z Gliwic tu bywała? Nie kojarzę Hmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 552 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Mi sie podoba jak sra sąsiadce na podwórku Mam nadzieję, że nie myślisz wtedy o kafe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 99 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Taka była i taką leżak ją poznał i lubił więc co sie ma chować? W sumie lepiej pozyskiwać za to pieniądze, niż za darmo się łajdaczyć. Lecz nie popieram ani jednego ani drugiego w sumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 552 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, KADŁUB 666 napisał: To akurat jak na kafe tylko że te na kafe 20 lat starsze są i zamiast cukrem pluć zieją jadem Tu kobietki fajne są tylko trzeba rozmawiać z nimi nie hejcić Prawik i weż się za robotę kużwa mać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KADŁUB 666 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: ta? to popisz se z wieczorno na przykład albo dumbusią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1645 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Shameless AngeR napisał: W sumie lepiej pozyskiwać za to pieniądze, niż za darmo się łajdaczyć. Lecz nie popieram ani jednego ani drugiego w sumie. Ja też nie ale nikogo nie potępiam bo różnie w życiu jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 552 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KADŁUB 666 napisał: ta? to popisz se z wieczorno na przykład albo dumbusią. Rozmawiałem, spoko laski, a jak hejtują to też trzeba się umieć dogadać lub odejść z honorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1645 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Mam nadzieję, że nie myślisz wtedy o kafe Nie albo fajne jak dostaje wypłatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1645 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Wyspa Frankensztajna napisał: Nie przyznawała się tylko ktoś ją namierzył. A ty skąd ją znasz? W ogóle byłaś tu jak parę ładnych lat temu Asia z Gliwic tu bywała? Nie kojarzę Hmmmm Nie znam jej. Piszę to co pisał leżak i ona.. Nie ja tutaj jestem od roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KADŁUB 666 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Rozmawiałem, spoko laski, a jak hejtują to też trzeba się umieć dogadać lub odejść z honorem tu nie chodzi o to że hejtują tylko o to że są deebilami z pojemnością czaszki szympansa, ale do kogo ja to piszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 15 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie znam jej. Piszę to co pisał leżak i ona.. Nie ja tutaj jestem od roku. Ok tak zabrzmiało jakbyś ją znała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 4 godziny temu 37 minut temu, Еlciаа napisał: Lezak czy nadejdzie taki dzień w którym się ode mnie odpiêrdilsz Mam pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 552 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, Onaaaa napisał: Nie albo fajne jak dostaje wypłatę Dobrze, że My takiej nie dostajemy jak w filmie, bo nuka poszłaby w las Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 4 godziny temu 36 minut temu, KADŁUB 666 napisał: jest tanią duupodajką i bezguściem jakich wiele. Nie prawda podoba jej się styl milionerski lu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach