Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chelcia

jaki jest mój szef ?

Polecane posty

Gość chelcia

szkoda, że nie mogę używać brzydkich słów bo bez nich by się nie obeszło a najlepiej odzwierciedliło to co o nim myslę...

Gość nie moze byc
gorszy niz moj, daje slowo :D

A moj jest spoko! No...moglby wiecej placic, ale co robic.. :( Jest kompletnie niekonfliktowy, nie czepia sie, ma ogromne poczucie jumoru, wiec jakos to mi sie wynagradza :)

Gość kakak
A ja nie narzekam, chociaż czasami doprowadza mnie do szewskiej pasji, ale ogólnie nie jest źle..........

Gość ---Nike----
Na szcescie nie mam szefa

Gość kakak
Chelcia wyrzuć z siebie co o nim myślisz- zdecydowanie sobie ulżysz!!! :-)

Gość chelcia
już wyrzucam... pewnie mi ulży. Mój szef to ostatni oszust, kłamca i złodziej. Do tego nigdy nie płaci na czas, zawsze w ratach i w dodatku śmieszne pieniądze. Zachowuję się wręcz obrzydliwie ( np. żre (inaczej nie można powiedzieć) palcami,, skubie strupy w obecności klientów, ubiera się jak ostatni burak i wogóle to cham....

Gość kakak
chelcia jestes?

Gość chelcia
Racja .. trochę mi ulżyło A Tobie Nike zazdroszczę..i to nie wiesz jak...

Gość
drugi wpis jest moj i stanowczo podtrzymuje to zdanie ;) z poprzednimi szefami roznie bywalo, wiadomo, do szefa najczesciej sie ma jakies ale od czasu do czasu, ale ogolnie to byli w porzadku, wspolpraca ukladala sie normalnie, mozna bylo z nimi normalnie slowo zamienic jak czlowiek z czlowiekiem a obency- szkoda gadac ;) nabralam juz do tego dystansu, bo z koncem marca sie stad ewakuuje i tyko na to czekam :) 🖐️

Gość kakak
DO Chelcia Całkiem delikatnie go określiłaś, myślałam ze napiszesz jak jest naprawde i sie nie powstrzymasz przed brzydkimi słowami

Gość gold-misteria
moj wyglada jak alfons z lat 80-tych XX w wlosy zaczesane na bok, przygladzone wasik, granatowa marynarka 2-rzedowa i czarna koszula. z nieodlacznym czerwonym lub bordowym krawatem i czarne spodnie. do tego jest malo mily, nie usmiecha sie, wiecznie ma pretensje i nie slychac zeby odpowiadal dzien dobry

a ja mam fajnie! Szefowe mam dwie. Dotego sa w innym miescie, przyjezdzaja kilka razy w tygodniu wizyty zazwyczaj nie trwają dłuzej niż 15 min. A na dodatek są całkiem fajne :) wiadomo, że czasami zachowuja się jak szefowe, ale mimo to spoko z nich babeczki :P

Gość chelcia
Znalazłam odpowiednie okreslenie na mojego szefa :) Spotyka się Polak, Rusek i Amerykanin. Amerykanin opowiada: - Wyobraźcie sobie panowie, ze w Nowym Jorku metro ucięło facetowi nogi, natychmiast mu je przyszyli i dzisiaj jest mistrzem w sprincie na 100 metrów! - To jeszcze nic - powiada Rosjanin. - U nas maszyna w fabryce ucięła obie ręce kobiecie. Natychmiast jej przyszyli i dzisiaj jest wirtuozem gry na fortepianie. Polak drapie się po głowie i mówi: - To wszystko betka. Wyobraźcie sobie chłopaki, że u nas facet wlazł na minę. Rozpieprzyło go na wszystkie strony świata, został tylko ch... I wyobraźcie sobie tak go spreparowali, ze dzisiaj jest moim szefem.

Gość chelcia
gold - misteria to Twój jeszcze jakoś przyzwoicie, a ja jeszcze ni9gdy w życiu mojego bossa w garniturze nie qwidziałam i chyba nie zobaczę bo też planuje sie ewakuować chociaż nie wiem czy mi to wyjdzie.... a poza tym zaczynam wychodzic z założenia że do chamów po chamsku,:)))

Gość chelcia
A może ktoś z Was miał kiedyś "przyjemność" odbierać chamskie sms w godzinach wieczornych od swojego szefa ??? A potem nie pojawia się 2-3 tygodnie w pracy bo mu wstyd .... A moze szef sobie dzwonił do Was z pokoju obok żeby do niego podejść ??? A może ktoś z Was przyuważył swojego szefa jak ŻARŁ łapami ???????? obrzydlistwo, chamstwo i buractwo. Teraz wiem dlaczego warto cenić ludzi ze wsi... Nawet w połowie nie zachowują się jak TA ŚWINIA