Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaa

Test ciążowy

Polecane posty

Gość ciekawaa

Cześć Mam pytanie czy test ciążowy może kłamać? Zrobiłam i wyszedł negatywny a okresu nie mam już 12 dni! Może powtorzyć test za parę dni?

Gość no problem111111111
raczej sie nie myli!!!!!!!!!!!!!!!!dokladnosc na powyzej 90%.ale jest tam napisane ze mozna powtorzyc test.moze powtorz jesli dalej jestes nie pewna...a masz jakies objawy???moze to po prostu stres

U mnie wyszrdł negatywny, gdy nie miałam trzy dni okresu. Powtórzyłam pare dni później i potwierdził ciążę.

Gość ciekawaa
czuje ze mam troche obolale piersi, pare razy bylo mi niedobrze i mialam napady glodu...

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
Mi pierwsze dwa wyszły negatywne, arobiłam je pierwszy 3 dni po terinie spodziewanej miesiączki, drugi trzy dni po pierwszym> robiłam wszytko dokładnie, zgodnie z instrukcja, a dopiero trzeci wyszedł pozytywny :) I teraz jestem w 4 tyg, ciąży :)

Gość pROSZEEEEEEEEEEEEEE
to po jakim czasie najlepiej go zrobic???????????????

Ciekawaa=> Objawy są różne - mnie piersi nie bolały w ogóle (to wzięłam za objaw, bo zawsze przed okresem miałam biust bardzo obolały), nie mdliło mnie.

Gość Mig1234
To pytanie padlo juz w innym temacie ale ten jest chyba bardziej odpowiedni. Wiadomo, ze test powinno sie robic rano, ale jesli ktos go juz zrobi po poludniu to co wtedy? Nalezy sie w ogole nie sugerowac jego wynikiem? czy moze jednak

Gość eweew
u mnie spóźnienie wynosiło 2 tygodnie, testy nie kłamały, nie byłam w ciąży (ale dopiero po wykonaniu drugiego odstresowałam się - nie chcę jeszcze dziecka - i w tym dniu pojawiło się krwawienie)

Gość eweew
wg instrukcji rano robisz jesli wykonujes przed terminem spodziewanej miesiączki jeśli wykonujesz test w związku ze spóźnieniem okresu, możesz go zrobić o dowolnej porze dnia w praktyce lepiej rano i nie z pierwszego strumienia moczu tylko następnego ;D

Gość Mig1234
Bardziej interesuje mnie sytuacja kiedy kobieta miala miesiaczke, wszystko bylo w porzadku, a dopiero jakis czas pozniej zaczely jej dolegac rozne rzeczy i dla pewnosci zrobila test (wlasnie po poludniu) i wyszedl negatywny. Dlatego pytam o jego wiarygodnosc =)

mi w obu moich \"przypadkach\" testy pozytywne wyszły tydzien przed spodziewanym okresem,czyli w 22 dniu cyklu pry cyklach 29 dni.

Gość perelka1318
Hej,kiedy najwcześniej można wykryć ciążę?Testy wykrywają po tygodniu od zapłodnienia.Da się ją wykryć wcześniej?Proszę o jakąś podpowiedż.

Gość zyjaca w niepewnosic
hej, znalazlam ten temat i swietnie pasuje do mnie. Zrobilam test dzien po spodziwanej @ i wyszedl negatywny. Ale widze ze sa dziewczyny ktorym test nie wykryl ciazy w pierwszym okresie jej trwania. Dodam ze @ przychodzila zawsze jak w zegarku 28 dnia w godzinach porannych a teraz nic. Bete ewentualnie moge zrobic dopiero w poniedzialek ale juz dzis zastanawiam sie czy sa jakies szanse na ciaze bo nie ukrywam ze baaardzo tego chce :)

Gość do zyjaca w niepewnosci
no to powodzenia zyczę :) :) Mama Uroczego Póltoraroczniaka :)

Gość zyjaca w niepewnosci
no dzieki bardzo, mam nadzieje ze ta paskudna @ jednak nie pojawi sie w tym miesiacu!!!

Hej.Mam pytanko.okres miałam dostac w srode ale nie dostałam dzis jest sobota a tu nadal nic.zrobilam dzis rano test ciażowy Pre-test i wyszla mi jedna kreseczka a jak sie tak bardziej przyjzalam to by la druga ale ledwo widoczna(prawie w ogole niewidoczna).No i nie wiem.czy komus tez cos takiego sie zdarzylo??

ilonka mi tak wyszlo, ze musialam wypatrywac ta druga kreske, myslalam ze test jest felerny(albo mam jakies zwidy- musialam sie dobrze przypatrzec, by dojrzec te druga kreske), trzy dni pozniej kreska na drugim tescie byla troszke mocniejsza, poszlam na bete hcg i okazalo sie, ze jestem w ciazy

Dzięki Dorotka83 ja jutro zamierzam zrobic drugi test ciazowy ajak dalej nie bede pewna to ide w poniedziałek zrobic badanie krwi.

Gość ona 19........
a ja dzis mam 42 dzien cyklu tzn okres powinnam dostac 2 tyg temu, robilam dzis tes drugi raz i negatywny, ani sladu drugiej kreski..... test moze kłamac? czy moge byc w ciąży?

Gość do Kasi C.
masz ślicznego synka:) Jako niemowlę był piękny i teraz jako dwulatek, jest po prostu cudo! pzdr!