Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriajakajest

Kafeteria- jaka jest?

Polecane posty

Gość kafeteriajakajest

Zjawiska obecne na kafe: 1. uswiadomione badz nie wyrzuty sumienia. Zdarza sie, ze kafeteriusze wzajemnie zarzucaja sobie uzaleznienie od kafe, sami siebie tlumaczac, 'Bo przeciez my jestesmy tutaj dla przyjemnosci, Ty- bo musisz, przegrales zycie';) 2. Zarzuty wobec osob pragnacych wyrazac swoje zdanie bez wszechobecnej ironii, jedna z charakterystycznych interpretacji tlumaczen: Mamy prawo pisac bzdury, a Ty jesli to traktujesz powaznie, tzn ze jestes glupi :D. Mozemy tutaj siedziec 24h/dobe ale o ile piszemy glupoty tzn stawia nas to w lepszym swietle, anizeli Twoje sporadyczne wpisy, w ktorych traktujesz w miare powaznie problem. Ciekawa kwestia - prawo do orzekania o glupocie kogokolwiek w oparciu o wybrane wpisy na kafe ;) 3.Prowokacje, ich motywy i zawartosc w nich prawdy 4. Eskalacja agresji 5.trollizm i podszyw Bardzo skrotowo, byc moze to zacheci do dalszej dyskusji

Gość iwosiu wróciłaś

Gość kafeteriajakajest
cd: 6. fenomen iwosi 7. schematyczne widzenie swiata i jego problemow 8. Mnogosc domoroslych ekspertow chetnie udzielajacych rad

Gość do tego jeszcze dodam
MODERATORZY stronniczy i niekonsekwentni w swych działaniach - każdy myślę, że wie o czym mówię.

Gość i nie grzmisz
zbyt serio traktujecie to forum internetowe. Moja diagnoza jako domorosłego doradzacza: ograniczcie przebywanie na forum i w ogóle w necie - nabierzecie zdrowego dystansu. analiza forum - chore ze wszech miar

Gość kafeteriajakajest
kolejne: niechec wobec osob wyrazajacych jasno swoja opinie infantylizm + kwiatuszki vs jawny wulgarny antagonizm zdradzajacych i zdradzanych

Gość pelna podszywaczy
i czesto to oni maja najwieksza jasnosc widzenia :P

Gość smieszna
dla mnie kafeteria jest smieszna. Czesto poprawia mi humor, bo mozna ryc ze smiechu :P

Gość kafeteriajakajest
i nie grzmisz- skieruj te slowa do socjologow i psychologow piszacych na ten temat opracowania naukowe ;). Moze uda Ci sie powstrzymac wydawanie kolejnych ksiazek o psychologii internetu.Mylisz sie- to znakomite zrodlo wiedzy ukrytej o nas.Zycze nieco pokory ;)

Gość kafeteriajakajest
szkoda, ze nie odpowiesz zadnym argumentem domorosly doradzaczu ;)

Gość adoracja facetow
na forum, albo osob podajacych sie za facetow :O albo nieudolny tego podszyw

Gość i nie grzmisz
to ja - niepokorny doradzacz :) analizy naukowe - tak, jednak przeprowadzone przy użyciu rzetelnych naukowych narzędzi. To, co tu proponujesz - sensu niema, bo albo ktoś ci wpisze sę zdyrnym tekstem, albo sobie będzie kpił, albo wymądrzał bez podstaw (np ja - a co mi szkodzi :) ) "kafeteriajakajest" - każdy widzi

Gość i nie grzmisz
to wyzej to był mój argument, jakby ktoś nie zauważył. poza tym, Autor z pewnością będzie mi wdzięczny za podniesienie tego topiku bez senu - bo jak widać - już nikt się tym tematem dogłębnej analizy kafeterii nie chciał zajmować :0 Tylko my.. :)

Gość kafeteriajakajest
:) jesli sadzisz, ze ten oto konkretny topik, a nie kilkuletnia np obserwacja mialaby sluzyc zebraniu materialow do analizy- mylisz sie :) Ale coz, masz prawo do pomylek, w koncu jestes tylko czlowiekiem :) Nie takie argumenty mialam na mysli, zyczylam sobie racjonalnych wywodow, a nie wycieczek personalnych :D milego dnia

Gość kafeteriajakajest
brak odpowiedzi, brak zainteresowania tym watkiem jest tez pewna odpowiedzia :)

doradzacze wszystkich masci-laczmy sie----------w pary Jestes-jesli chcesz czytasz. A zbieracze rad...czuja ze nie sa sami chco nie musza korzystac.hihihih .............ale sie wymadrzam

Gość i nie grzmisz
błądzić - rzecz ludzka. Topik wskazywał na to ze jest jedyną metodą badawczą. Zaraz zaraz.. przyszło mi coś do głowy... o nie...!!!! .. to ja taka niedomyślna jestem...!! I muszę teraz z tą świadomością żyć. Co ta kafeteria ze mnie zrobiła

Gość kafeteriajakajest
Topik nie wskazywal na to by byl jakakolwiek metoda badawcza, nie bylo w temacie ani jednego slowa, ktore mowiloby o jakichkolwiek badaniach na temat tego oto forum.Bylo natomiast odwolanie sie do badan i opracowan juz ukazanych drukiem :) Dziekuje za wypowiedzi do widzenia :)

Gość i nie grzmisz
dodam jeszcze jeden punkt do Twych ze wszech miar trafnych spostrzeżeń - choć nie wiem co znaczy np "trollizm" ,ale i z tym jestem skłonna się zgodzić, bo ładny wyraz :) kolejny punkt: roszczenie sobie prawa do rozwalania topików. np ja dziś modelowo rozwaliłam Twój topik. Ps. zezwalam na podawanie mojego przykładu w Twych dalszych opracowaniach

Gość kafeteriajakajest
Pozwolisz odesle Cie do google, gdzie masz opis dzialan wirtualnego trolla ;) http://www.google.pl/search?hl=pl&q=trollizm&lr= Topik rozwalony, mowisz :) nie odniose sie do tego faktu emocjonalnie, poniewaz jestem bezstronnym badaczem :) Pozdrawiam moderie :) Jeszcze raz dziekujeza opinie :)

Gość kafeteriajakajest
dziekuje za opinie- mialo byc