Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozświetlona skóra

****************Najlepszy podkład rozświetlający?*****************

Polecane posty

Gość rozświetlona skóra

Gość rozświetlona skóra
Kobietki jaki według Was jest najlepszy podkład tego typu.Idę dziś na zakupy i chętnie posłucham waszych opini na ten temat:)

Gość rozświetlona skóra
Oczywiscie nie chodzi mi o jakieś wielgaśnie drobiny brokatu:))Chcę czegoś delikatnego co by sie nadawało na poranny makojaż.

Gość rozświetlona skóra
czyżby nikt takowego nie używał?:)

Gość rozświetlona skóra
nie wierze:/

Gość rozświetlona skóra
naprawde nikt nic nie poradzi?:(

Gość Kasiol
ja też ostatnio szukałam i znalazłam Borjouis Happy Light jak dla mnie rewelacja 45 zł

Gość rozświetlona skóra
Własnie zastanawiam się nad tym własnie pudrem.Ale powiedz czy jest wogóle jakis efekt rozswietlenia??Stosujesz go również na dzień??

Gość rozświetlona skóra
Czy bez problemu można ten typ pudru pokryć dodatkowo pudrem w kamieniu ??Mam tłusta cere i sam puder w płynie by napewno mi nie wysttarczył:/

Gość Kasiol
no jasne że na dzień , przecież nie na noc;) makijaż robie rano i bardzo ładnie trzyma się przez cały dzień. co do efektu rozświetlenia to zalezy co kto przez to rozumie , albo jaki efekt chce osiągnąć. Tutaj rozświetlenie nie ma nic wspólnego z brokatem , bardziej chodzi o efekt wypoczętej nieskazitelnej cery. Nie bedzie sie nadawał do tłustej skóry bo moze się błyszczeć, idealny np. do mieszanej albo suchej. buzia nie jest zmatowiona tylko taka ... no rozświtlona :)

Gość Kasiol
rozświetlona chcialam napisać. Nie wiem jak on sie zachowuje w polaczeniu z pudrem w kamieniu bo nie używam, wystarcza mi sam ten podkład. Ale tak mysle czy puder w kamieniu nie zepsuje calego efektu? Bo przeciez tu chodzi wlasnie o to światełko, o efekt takiego zdrowego nawilżenia czy jak to nazwać. W Twoim przypadku przemyślałabym to, allbo ewentualnie idż do dobrego sklepu weź próbke i wypróbuj. pozdrawiam

Gość rozświetlona skóra
No wlasnie to mnie troche martwi czy przez przypudrowanie nie zniszcze całego efaktu rozswietlenia.Faktycznie chyba bede musiała poprosić o próbkę i wyprobowac ten puder w domu.Bo byc może to jest puder ktory wogole nie nadaje sie do cery tlustej i wyrzuce 50 zł w błoto?:/

Gość Kasiol
no dokładnie, nie ma to jak wypróbować na sobie i żadne porady tego nie zastąpią. Wybierz sie do dobrej drogerii , weź kilka róznych i napewno coś fajnego znajdziesz :)

Gość a mnie
w drogerii nie chcą dawać próbek... podobno nie mają :/. Wątpię... Mimo, że często robię zakupy na duże kwoty... Czyżby baby w moim miasteczku zatrzymywały próbki podkładów dla siebie??

Gość bardzo zawiedziona
dzis wyprobowalam ten podklad i jestem zawiedziona!!zadnego efektu rozswietlenia...

Gość bardzo zawiedziona
Chodzilo mi o cos bardiej widocznego-oczywiscie nie z przesada ale z jakims delikatnym efektem, a tutaj zadnego efektu nie widze:((

Gość bardzo zawiedziona
a jeszcze bardziej wnerwila mnie pani ktora ze zdziwieniem popatrzyla na mnie kiedy poprosilam ja o troche podkladu do malutkiego pojemniczka w celu sprawdzenia w domu!!!przeciez nie mam zamiaru wydac ponad 50 zl za cos czego nie sprawde wczesniej na mojej skorze...naprawde dziwny ten nasz kraj....

Gość bardzo zawiedziona
i cale szczescie sprawdzilam i wiem ze go nie kupie!!!Kasiol naprawde dla ciebie to taka rewelacja???

Gość bardzo zawiedziona
kobietki moze macie jeszcze jakies inne propozycje??

Gość bardzo zawiedziona
kto zna revlon skinlights??

Gość bardzo zawiedziona

Gość ja znam ____
ten podkład revlona. Deikatne rozswietlenie, bardzo delikatne krycie, raczej dla cer nieskazitelnych. I tak jak napisała ktos wczesniej, rozswietlacze nie dla tłustych cer. Bo blyszczenie skory i błyszczenie podkladu to masakra.

Gość bardzo zawiedziona
no to moze max factor colour adapt shimmering-nie wiem czy dobrze nazwe pamietam:)))

Gość bardzo zawiedziona

Gość Kasiol
każda cera lubi co innego, ja mam mieszaną z przewagą suchej i Happy Light to dla mnie naprawdę świetny podkład, nie mam zastrzeżeń. Ale nie ma reguły, dlatego napisałam że zawsze trzeba wszystkiego spróbować na sobie, bo coś co dla kogoś może być fenomenalne, dla Ciebie moze być do kitu. Poza tym zalezy też jaki chce sie uzyskać efekt i co kto rozumie przez rozświetlenie - jak juz chyba pisałam wcześniej. happy light ma takie drobinki, mikropigmenty ktore odbijają światło i dają efekt wypoczętej skóry, moja buzia wygląda jak po urlopie nad morzem :) :) i jest też fajnie nawilżona. Pamiętajcie tez że bardzo ważne jest własciwe dobranie odcienia. Jeśli ktoś chce coś z brokatem to musi szukać gdzie indziej. Ale próbujcie dziewczyny, szukajcie, w końcu płaci się za to trochę więcej niż grosze więc trzeba być pewnym że to to, o co nam chodziło. pozdrawiam

Gość weronikatolko9
Mam dojrzałą cerę i dobrze wiem jak ważny jest dobry rozświetlający podkład. Od jakiegoś czasu stosuje ten z eshopannabelle. Daj***ardzo ładne i naturalne wykończenie, a przez rozświetlenie skóra wygląda zdrowo i promiennie. https://www.eshopannabelle.com/pl/9-podklady-rozswietlajace