Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość yella

co myslicie?????????

Polecane posty

Gość yella

zy wy tez tak macie,ze doprowadza was do jakiegos smutku i furrii oraz pewnego zniesmaczenia to,ze ciagle natrafiacie na dziewczyny z ktorymi spal wasz chlopka on nigdy nie ukrywal faktu ze spal z wieloma dziewczynami,ja nie jestem swieta zdecydowanie..ale malo osob o tym wiedzialo i cholera poziom tych facetow byl w maire jednakowy, a tu czasami takie dziewczyny,ze ja nie rozumiem i obrzydzenie mnie bierze. nie robie mu awantur,nic nie mowie..on niby sie nagle zakochal chce sie zenic i mnie wielbi i naprawde jest niesamowity..ale zaczyna byc meczace gdy ide gdzies i bawie sie a jakas dziewczyna mowi..o usidlilas x zazdroszcze ci bo jest nieziemski..i tak jest ciagle...to tak jakby caly rod dziewczyn byl przez niego za przeproszeniem wyr..do tego dochodzi fakt ze on je traktowal nieladnie...ja jestem jego pierwszym zwiazkiem..i jakis mam niesmak..a szkoda bo jest fantastycznie nam razem... czy ktos mnie rozumie ? czy nie powinno mi to przeszkadzac bo to przeszlosc..ale to przeszlosc ktora ciagle jest terazniejszoscia bo sie z nia stykam...dodam ze mieszkam za granica.. w malym miescie teraz(jego rodzinnym) i jest to okropne sluchanie historiii itp..do tego jak wiadomo dziewczyny nie sa zbyt mile i czasami nawet przykre..jestem poleczka ktora znalazla sobie chlopaka tutaj..och to wszystko mnie dobija..mam swietna prace, ucze sie i on jest fajny.. ale nie wiem ostatnio znowu bylam gdzies i byla tam dziewczyna okropna,ordynarna i taka lee i oczywiscie okazalo sie ze i znia on spal..jest roznica gdyby te dziewczyny byl fajne itp..ale niektore z nich a okropne..i np po zobaczeniu i uslyszeniu historii z ta ostatnia nie mam ochoty na pocalunek...czy ja wymyslam?? czy ktos tak mial ma? do tego jestem tu samotna dosyc bo przyjaciele w polsce:((( dziekuje za jakkakolwiek reakcje a idiotyczne komentarze zachowajcie dla siebie ja sie tylko pytam ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować