Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majeczkak

CILEST

Polecane posty

Gość Majeczkak

czesc Dziewczyny :) Mam pytanko: co sadzicie na temat CILEST-u ?? wlasnie niedawno przepisala mi go gina i zastanawiam sie jaki jest (tzn czy cos sie po nim dzieje) Beda to moje pierwsze tabletki - czego moge sie spodziewac?? a moze powinnam wybrac inne?? jesli tak to jakie?? dzieki pozzzzzdrawiam :)

Gość tosia12345
ja zażywam Cilest. Nie kieruj sie opiniami innych ja jego temat bo kazda inaczej zareaguje. Moja ginka stwierdzila ze sa to tabletki nowoczesne, z reszta jak wszystkie wiemy, i przeZnaczone dla mlodej kobiety nawet jako pierwsza powazna antykoncepcja, mnie osobiscie bardzo służą. sporo schudlam i piersi nabrzmialy co mi sie bardzo podoba. libido wzroslo. Obys tez tak na nie zareagowala. powodzenia.

Gość Majeczkak
kurcze... a wolalabym troszku przytyc :) (mam lekka niedowage) ale wersja z piersiami mi sie podoba ;) dzieki!!

Gość tosia12345
spoko u Ciebie moze byc odwrotna sytuacja skoro masz niedowage ale to tez nie jest regula, po protu sproboj a sie przekonasz. jest tez opcja ze apetyt ci podskoczy i bedziesz wiecej szamała a przez to wiadomo przytyjesz ;) skoro chcesz;)

Gość Majeczkak
sproboje sproboje... juz mam wykupione i tylko czekam na okres.... ech...ale mimo wszystko chyba na poczatku dziwnie sie bede czuc tak bez..... ale trzeba sprobowac:)

Gość c i l e s t
biore od 3 miesiecy i jestem strasznie z niego niezadowolona :/ wciaz kreci mi sie w glowie , mam mdlosci, a libido zerowe :( bede wlasnie je zmwieniala ale tak jak pisze tosia kazda kobieta jest inna wiec sprubuj, moze dla ciebie akurat bedzie dobry, powodzenia

dużo kobiet źle toleruje cilest. Musisz \"przetestowac\" je jednak na sobie, a nie kierowac się opiniami innych. Każdy reaguje inaczej. Mnie pasowały

to tez były moje pierwsze tabl. brałam przez 1,5 roku bardzo mi odpowiadały... żadnych dziwnych objawów no po za tym że piersi się trochę zwiekszyły ....

Gość Majeczkak
acha.... dzieki :)

Gość Majeczkak
ktos bral jeszcze??

Gość fsdf
chyba malo popularne te tabletki

Gość mała mimi
biore cilest dzis dopiero drugi dzien i czy byłoby mozliwe,ze po dwoch tabletkach mialabym zawroty głowy?gdzies po godzinie od zazycia tabletki czuje sie coraz gorzej,wytrzymac do konca opakowania czy przestac i zaczac nowe od nastepnego okresu?

Gość do malej mimi
ja tez tak mialam, ledwie przyujelam kilka tabsow i ogromne zawroty glowy, bol tez niedozniesienia , szczegolnie w nocy!!! koszmar :( ale postanowialm poczekac ze moze organizm sie przyzwyczaii i faktycznie teraz biore 3 opak. i jest troszke lepiej zmniejszyly sie bole glowy ale nie do konca

Gość Majeczkak
O reeety juz sie boje;/;/ a moze wymienic je na inne??--> jesli tak to jakie polecacie????? a tak poza tematem to : DZIEWCZYNY!!!:) WSZYYYYYSTKIEGO NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ Z OKAZJI WALENTYNEK, czyli --> DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZO MILOSCI (wszelakiego rodzaju ;)) hihihi;) pozdrawiam :)

Gość mała mimi
a na dodatek to mam strasznie zły humor,chodze zła jak tylko wstane i głowa najabradziej boli mnie w nocy!mam nadzieje,ze sie przyzwyczaje do tych tabletek,napiszcie prosze czy przytyłyscie po nich i jakie inne miałyscie dolegliwosci? pozdrawiam:)

Gość odśśświezam

Gość brałam cilest
rok i dwa miesiące, odstawienie skończyło sie 90 mm cystą na jajniku i operacją którą przeszłam 5 mcy temu. Mam 24 lata.....

ja biore cilest juz ponad 2 lata, na nic nie narzekam, nie przytylam po nich (najpierw bralam novynette i po nich mi sie przytylo - apetyt, ale udalo mi sie schudnac) piersi jak urosly to tez po novynette , no ale musialam je zmienic wlasnie na cilest

Gość hmm hmmm
a ma ktos moze z jedno opakowanie cilestu na zbyciu?

Przy pierwszym opakowaniu czułam się fatalnie, było mi niedobrze, 0 libido, zawroty głowy, byłam agresywna, płaczliwa i kłotliwa. Potem zrobiłam miesiąc przerwy. Przeszlo mi wsyztsko w miedzy czasie miałam wpadkę (postinor:O) Teraz znów zaczęłam je brać i musze powiedzieć, że póki co czuję się dobrze, biorę tydzień i jest ok. W porównaniu z tym co było ostatnio to jest rewelacyjnie więc nie wiem od czego to zależy:)